חח תודה גם לך... ותתחילי ללמוד לשרשר!!!חחח...
א אדווה המאמי New member 31/12/05 #6 חופית.. => כנסי אני עוד חודשיים בת 15 מראשון מקווה גם להכיר אותך מותק.. את בגיל של אורניתו'שקה?
ח חופיתוש הכוסית New member 31/12/05 #7 אדווו'ש.. אני ואורניתצ באותה כיתה(לצערי אני צריכה לסבול אותה).. באיזה בית ספר את בראשון מותק?
ח חופיתוש הכוסית New member 31/12/05 #8 ואדווה.. אני יותר גדולה מאורנית בחודשיים..אני בת 12 וחצי בידיוק..
T TOUSH New member 31/12/05 #10 שבוע-טוב ושנה אזרחית טובה לכולם../images/Emo70.gif אצלי תחילת שנה מתחילה ב א' בתשרי אבל שיהיה לכולם שנה מוצלחת עם הרבה אהבהב אושר ועושר בריאות והצלחה
שבוע-טוב ושנה אזרחית טובה לכולם../images/Emo70.gif אצלי תחילת שנה מתחילה ב א' בתשרי אבל שיהיה לכולם שנה מוצלחת עם הרבה אהבהב אושר ועושר בריאות והצלחה
ח חופיתוש הכוסית New member 31/12/05 #11 תודה.. מחר שנת 2006,אז.. שנה טובה..המון בריאות ואהבה ואהצלחה..
ב ברוש הבובעע New member 31/12/05 #12 שבוע טוב../images/Emo70.gif שתהיה לכן שנה טובה ומוצלחת שתצליחו בהכל וכמובן שתהיה לכם שנה יפה מתוקה ומושלמת כמו אושרי
שבוע טוב../images/Emo70.gif שתהיה לכן שנה טובה ומוצלחת שתצליחו בהכל וכמובן שתהיה לכם שנה יפה מתוקה ומושלמת כמו אושרי
א אדווה המאמי New member 31/12/05 #14 שבוע בויז לכולם וכמובן ש... שנה טובה.. הרבה בריאות אושר עושר ואושרי.. חחחחח מה אתן עושות היום בערב? משו מיוחד?
שבוע בויז לכולם וכמובן ש... שנה טובה.. הרבה בריאות אושר עושר ואושרי.. חחחחח מה אתן עושות היום בערב? משו מיוחד?
R rotemv0 New member 1/1/06 #16 וואי כיף לךךךךךךך אני הולכת עוד 3 שבועות.. יאללה שיעבור כבר.. אבל שבוע הבא יש לי טיול שנתי 3 ימים..