ברוכה השבה
J justin love New member 19/10/03 #8 היי כולם.. היה מדהים לאללה היה מזה כיף.... חבל שהייתי צריכה לחזור אבל לא נורא פגשתי את הדודה שלי שגרה במיאמי דודה שלא ראיתי שנתיים והיא גם ילדה בזמן הזה ככה שהכרתי את הבן דוד החדש שלי איזה נשמה הוא קוראים לו עוז... והפעם דאגתי שנשמור קשר!!
היי כולם.. היה מדהים לאללה היה מזה כיף.... חבל שהייתי צריכה לחזור אבל לא נורא פגשתי את הדודה שלי שגרה במיאמי דודה שלא ראיתי שנתיים והיא גם ילדה בזמן הזה ככה שהכרתי את הבן דוד החדש שלי איזה נשמה הוא קוראים לו עוז... והפעם דאגתי שנשמור קשר!!
J jenngirl New member 19/10/03 #11 ברוכה השווה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif גמני חזרתי עכשיו אחרי 4 ימים שלא הייתי פה והתגעגעתי אליכם
ברוכה השווה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif גמני חזרתי עכשיו אחרי 4 ימים שלא הייתי פה והתגעגעתי אליכם
J jenngirl New member 25/10/03 #124 אני לא מבינה../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif פתחתי שרשור אוף, אז למה עוד אחד ולמה חיברת כמה שרשורים יחד יש כאלה שמצריכים הודעה לבד...לא בתוך שרשור אוף
אני לא מבינה../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif פתחתי שרשור אוף, אז למה עוד אחד ולמה חיברת כמה שרשורים יחד יש כאלה שמצריכים הודעה לבד...לא בתוך שרשור אוף