שירשור

ויאוו איך המורים שלי שונאים אותי!

המורה שלי לאנגלית--שונאת אותי \מקנא בי..חח המורה של לספורט---לסבית בי...ואני מוסיפה איכס!!!!!!!היא כל הסמן נודעת לי בציצים ובתחת איכס!!!!!!!!!!!!!!!! המחנך שלי----נדבק אלי בלי סוף!!!!!!ואני מדגישה מחנך! המורה למתמטיקה---עליה כבר לא נדבר איך היא שונאת אותי טוב הקיצר המצב שלי יותר גרוע משל כולם אבל עדיין אני מצליחה בלימודים ...ממממזזזזללל!

yaya1989

New member
חחחחחחח עבריינית גם כן....

אתם באמת לא עפים משיעורים אף פעם???? בבצפר שלי כל שיעורים עפים איזה 5 ילדים.... ואני גם עפה הרבה או מבריזה.... השנה פחות וואי מה שלנו בבצפר יש אתם לא מאמינים!!!!!! יש לנו חדר שנקרא חפ"ז= חדר פסק זמן שכל מי שמרביץ ומורה רואה אותו אז הוא צריך ללכת ל2 הפסקות לחדר הזה!! וגם עם אני מחבקת מישהו ורואים אותי שולחים אותי לשם חחחחחחחחחח הבצפר שלי חראאאאא כל הפסקה כל הבצפר בחדר הזה זה חדר קטן עם ספסל ו5 כיסאות ויש סורגים על החלונות

yaya1989

New member
מנזר עלקקקקק חחחחחחחחחח.....

לא פשוט כולם בבצפר שלי מופרעים אז עושים את זה... אבל זה לא רציני השנה עוד לא הייתי שם...

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifחחחח../images/Emo6.gif

אצלנו ממש לא.. (לא שלא מופרעים.. אלא שלא מתייחסים בכזאת נוקשות) למרות שהשהו מישהו מהכיתה שלי רק כי הוא התחצף לאיזה מורה..
אבל זאת לא נוקשות זאת טיפשות...

yaya1989

New member
אפ'חד לא שם על המורות אצלינו...

ולא הולכים לשם!!! לפני כמה ימים השהו ילד מהכיתה שלי כי הוא הטריד מינית איזה ילדה מכיתה ח'(אני בכיתה י')

תותי 14

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo6.gifפדופיל!!!

חח טוב לא נגזים.. אבל להטריד מינית?
איזה בצפר מפחיש יש לכם..

איזה באסה לכם

לנו יש פינות עישון וזה שהמורות ראות וזה לא מזיז להם... ואצלינו כולם מתחבקים מתשקים מה שלא יהיה מול המורה וממש לא אכפת למורים...כאילו אנחנו ילדים=הורמונים=בנים ובנות=חיבוקים ונשיקות והם יודעים את זה חחחחח

תותי 14

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo45.gifגם אצלנו יש פינת עישון

אבל זה רק לי' ומעלה.. וי"ב מחליטים מי יכול להיכנס או לא! די חרא..

oren456

New member
וואי איזה עבריינית אני מפחד../images/Emo5.gif

חחחחח סתם אל תעלבי .

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifיאיייי הבצפר שלי ניצח!!!../images/Emo9.gif

הבצפר שלי ניצח בגמר ליגת העל בכדורסל (לבתי ספר כמובן..חח)!!! פעם ראשונה בהיסטוריה!!!! הלכו לשם 13-16 אוטובוסים מפוצצים בתלמידים! איזה באסה שלא הלכתי..
זה בטח לא מעניין אותכם אבל אני חייבת לפרוק את השימחה! חח

תותי 14

New member
../images/Emo107.gif*נכנסת*

אמ.. תחרות לוגואים.. ואני מניחה שאתה השתתפת! חחח וכמובן ששלך זה בטח מספר 11.. הצבעתי!

למעלה