שירשור

ירדן העיקר אמרת לי ...

שאת לא רוצה לרשום ת'הודעה שלי בקשר לדנידין!! את אמרת לי שאת לא רוצה לרשום את מה שאמרתי לך כי אני לא יודעת איך להרשם.. אז מה פתאום את רוצה שאנחנו נגיב?! עזבי לא חשוב...

מהה?! כנסי לפה רגע

מה הקשר.?! אני כתבתי לך שם !1. עד לדנידין את לא צריכה לרדתת עליו !. גם אותו אני אוהבתת הוא לא עשהה כלום ! מסכן מה את רוצה מימנו .!!? כתבתי את מה שכתבת אבל פשוט אמרתיי שלא היית חייבת לכתובלמה מה דנידין יותר טוב ?!?!?!?!.......!!.!. אתןן צריכותתתת להגן על הגיים בוייזז דנידין לא קשור לכל העינייןן ! זה אח שלו המעפן הזה והמיכלללוול 15 הזאתת מהיום שנכנסתי לפורום היאא שמה עליי עיין כל הזמן היאא מעצבנת אותי..!!

Nמה?!! כנסיי לפהה !!.

אני לא מגנה עליהם!?!?! סליהח אבל רבתיי עם כל החברות שלי שם בגגללללםם !!.. ואני מגנה עליהםם וחציי! לא ראית איזה פה פתחתי שם ?! עכשיו כולם חושבים שאני איזה פאקצה למרות שזה לא עניין אותי כי הבוייז יותר חשובים ליי !!..

אמ...ירדן..אם אפשר...

לא להגיד בגללם!... כי זה כאילו הם אשמים...והם לא...(ההורים שלהם אשמים שיצא להם כאלה מושלמים)...

היא כן מגנה עליהם!

טוב אנשים סגרו עיניין, אין להם חיים בכלל, עזבו אותן!!! גם דנידין וגם הגיים בויז מעולים (אבל הם יותר) רוב הבנות שם סתם משחקות אותה כי אח שלו שם...יש שם ילדה שהיא כן בפורום שלנו בהייד פארק והיא קיללה אותך ירדן.. פשוט לא להתייחס...

TOUSH

New member
שמעי אי אפשר להילחם עם כולם

זה מה שהם חושבים שיבושם להם...אנחנו יודעים את האמת

חח כעע אני יודעת אבל זה בכל זאת ..

מעצבן !!. אני מרוקאית מה לעשות ?! חח בעייתתיייי חחחח וברו'ש אני לא רוצה לריב איתך אין קשר.. ואז מה עם היא קיללה אותיי שת*** לי !!.. היא לא מזיזה לי !. ונכון הם מחפשות צומי בגלל שאלעד אח של רוני שם !!..

אז מה אם הוא אח שלו?!

אז אני אחיינית שלו חח...מזה משנה?! שלא ידבר ככה בזה לא יפה!! [אני לא אחיינית שלו
נתתי סתם דוגמאא]

נכון את זה גמאני אמרתי ( יש המשך)

אני יודעת גם אני אמרתי שלא מעניין אותיי ! שיכבד ת'אנשים האהובים עליי לא אכפת לי עם זה אח שלו !! כל עוד זה לו הוא אני לא מתרגשת זה באמת לא מזיז לי שזה אח שלו מאמי

אמממ.. כנסי.. חחחחחחחח

אין מצב שזה היה הוא כי אתמול הוא היה בצילומים למצעד באולפנים של 24 אולי זה היה אח שלו התאום.. מידן כי ממש דומיםםםם...

גמללייי

New member
ממממ.. כנסו בננות..

אני חושבת שזה היה בסביבות השעה 1וחצי.. 2.. אולי זה אח שלו.. יכול להיות.. ואם כן.. אז אח שלו בהחלט מהמם=] תאומים נו..:)

יש מצב שזה מידן...

כי הם היו ב-24 בתוכנית המצעד בהופעה... אז...זה בטח מישן כי הם גם ממש דומים!!

גמללייי

New member
איי איי איי=]

חחח הוא מדהים... אני זוכרת שהיו לו נעליי אולסטאר.. בג' כאלה.. חחח טוב נו הייתי דיי מסטולה אני בלחץ זוכרת משהו.. היה לו מעיל חום וג'ינס נופל כזה עם חגורה.. ואו הוא נראה טוף..

talushh1

New member
אאאאא

כייף לךךך חחח אממ באיזהה מסיבהה הייתת?!!? ספריי עודד פרטיםם חעחע

למעלה