שירשור
מוקדם
ליום שבת ושאלה....

היפה5

New member
שירשור../images/Emo41.gifמוקדם../images/Emo41.gifליום שבת ושאלה....

איך אני יכול לשנות את הכינוי שלי?? תודה ושבת שלום וחורפי לכווולם

בבווקרר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

ואייי ממשש גשוםם בחוץ יוורד פהההה מלאןן גשם
איזההה כייפפיייי אני מתה שיהיה חוורףףף כברררר למרות שאניי יותתרר אוהבת תקיץ
אני אוהבת תחורף רק בגלל שבספורט אנחנו באולם ולאא בחוץ במגרש עושים ריצות
וגם בגלל שזה כזה כייפי לשבת בבית מתחת לששמיכה עם מרקקקק חםם
עוד מעטט נוסעת לקריית גתת לדודים שליי :) בעעע יום שני מבחן באנגלית יום רביעי בוקריפורט ולהגיש פרוטפוליו
ויום חמישי מבחןןן במתמטיקההה
אינלי מושג איך אני אספיקק
בראשון ושלישי יש לי חזרהה... שבתת שלוםםםם אוהבתותכםם

גמלי יום חמישי מבחן במתמטיקה../images/Emo12.gif

אני לא יודת כלום
ויש לי שני או רביעי מבחן באנגלית
אני צריכה עוד שיעורים פרטיים לקחתי רק 1

../images/Emo214.gifוואי כמה ../images/Emo12.gif

המון
יש לי להגיש השבוע שתי עבודות [מחר, אבל אני לא אלך, ככה שזה מתחלק לשלישי ורביעי] ביום שלישי יש לי מבחן במתמטיקה וביום רביעי מתכונת ראשונה
לזה קוראים חרא של שבוע

בבווקר...:)../images/Emo41.gif

מחר בצפרר..:/אבל השבוע חצי חופשי ליי..=]ושבוע הבא אוו אוו נראלי אני ישתגע הולכים בטח לפוצץ אותנו השליש הזה במיליוןןן דברים ועבודות,ושיעורים,מבחנים,בחנים ומה לאאא...אז בשליש הזה אני לצערי יהיה פה פחות..:/אני ישתדל כמה שאפשר אני יכתוב בצהריים בימים שאני יספיק ובערב אם אני יספיק...אני מקווה שכן...!! ובפסח נרשמים לתיכוןןןןן....וואאיי וואאאיי אמרו לי שאני יכולה להתקבל למורחב..יאאאייי..אבל אני צ'ה עיוני..:) עכשיו אני קוראת שוב ת'סיפור המשעממם שנתנו באנגלית..איזה סיפור דפוקקק יאאוווו על בנדאם מטומטם שגנב מטריות בשביל כסף...://ואח"כ אני חוזרת על החומר בגיאומטריה אחרת אני לא יבין כלום מחר...חחח..שעתיים על הבוקר!סיוטטט..:/אבל נעבור אתזה!:) יאאוו קראתי אתמול על תאיר ראדה ז"ל יאאווו כלכך כואבבב..=[[וחברה שלי שעברה לצפון אמרה לי שהיא הכירה אותה..אחרי הרבה זמן שלא דיברנו אתמול דיברנו והיא אמרה שהיא הכירה אותה ושהן היו יחסית חברות טובות והיא ילדה מדהימה ומקסימה ומזה ילדה טובה...ושהיא הייתה בלוויה עם חברות של תאיר ובשבעה יום אחד איתן..=[[ וקראתי בעיתון קטע כלכך עצובבב עלייהה..ומפחידד גם..=[[ היה כתוב ש: זה היה שיעורים 6-7 באזור של כיתות ט-י"ב שיעורי תאטרון אחרי הבצפר..תאיר לא התעניינה כלכך בשיעור והקשיבה למוזיקה המורה שאל כל אחד ממה הוא מפחד..אמר ילד אחד "אני מפחד למות" ואז תאיר קמה גם ואמרה "אני גם מפחדת למות"...הייתה הפסקה היא נפגשה עם חברה שלה שי שחיכתה לה אחרי בצפר שילכו ביחד הביתה ותאיר רצתה להתפלח מהשיעור האחרון של תאטרון היא אמרה לשי שרק לפני שיצאו היא תלך שניה לשטוף ידיים בשירותים..היא הלכה לשירותים ושם הוא רצח אותה!חברה שלי אמרה שהוא דקר אותה 36 פעמיים בגב ועשה לה חתך עמוק בגרון...הזדעזעתייי לשמוע אתזה לאן הגענו??ילדה לא יכולה ללכת בטוחה לשירותים??צריך להיות פחד שמישהו יבוא וירצח אותה שמה??פשוט מזעזעעע..=[[ואז שי ראתה שהיא לא חוזרת וחשבה שהלכה לשיעור אולי אז הלכה הביתה המורה לא בדק שמות ומצטער על כך שלא בדק וראה שתאיר חסרה...ובצהריים היא אינה הגיעה הביתה אמא שלה התקשרה למשטרה החלו החיפושים ומצאו אותה נעולה בתא השירותים..=[[המנקה אמר ראיתי תא בשירותים נעול וזה רגיל כי לפעמיים הדלתות נתקעות חשבתי להודיע למנהל בבוקר אבל אז גיליתי בערב ששכבה שמה גופתה של תאיר..=[[ וגם היה קטע מזה עצוב שכתוב שיש בכיתה שלה פתק ורוד שהיא כתבה על השנה שלה "אני רוצה שתהיה לי שנה טובה שמחה ומאושרת בלי ריבים ושאני יכיר הרבה ילדים נוספים ושתהיה לי בקיצור שנה טובה ושמחה" משו כזה היא כתבה כלכך עצובבב..=[[ הוא דקר אותה הרג אותה נעל אותה בתא וברח...פשוט מזעזע..://אני מפחדת ללכת בשירותים לבצפר אני הולכת רק עם חברות...זה כלכך מפחידדד..וכל הסיפורים שאמרו שהיא ביקשה סיגריה ממנו או משו כזה זה שקר אבא שלה אמר כי הרי כולם יודעים שתאיר לא עישנה ולא הייתה מבקשת סיגריה ככה אבא שלה אמר..=[[כואב הלב עלייה..כל שבוע מחדש כתוב עלייה..מסכנה כלככךךך..=[[ טוב אני אמשיך בדברים שליי...=]] זיווש יפה שליי דבריתי חיימשליי במשך השבוע יפתיי בהצלחה בהכול ואם את צ'כה משו חופשי אהובתיי..דבריתי חיימשליי מתעליייךךך נשמה שליי ותהני בקרית גת אהובתי..מוואאאהה דבריתייי..:) שירוש בהצלחה גמלך!=] מיקמיק אוהבתותך..=] הילוש אוהבתותךך מלאאא דבריתי במוצ"ש..=] שריתושש דבריתי יפה שלייי...ותתקשרי מתי שאמרתי לך..חחח...:) שבת שלום!! -שירק'י-

יאאאווו כנסווו תראו יאוו../images/Emo41.gif

קבלו...יאאו תעשו אתזה תראו מה יוצא.. זה שם אחד המטוסים שפגע בתאומים Q33 NY אני רוצה שתפתחו את ה WORD תעתיקו, תעבירו לגופן הכי גדול (72) ותשנו לכתב wingding1 מה יצא לכם ?! יאוו תראו מה יוצאאא:O:O:O:O הייתי בשוקק!!!! -שירק'י-

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחחחחחח../images/Emo6.gifבטח המציאו את הכתב

הזה אחרי שזה קרה
או שלא

לא נראלי..://ולא קשור לכתב זה..../images/Emo41.gif

מה שמפחיד זה שזה שם של אחד המטוסים וזה מראה בדיוק מה שקרה..:O:O ואם תכתבי משו אחר נראלי זה יראה משו אחר ולא אותו הדבר..://לא נראלי שהמציאו במיוחד בשביל זה...! בכל זאת זה מוזר ומפחידדדד..:// -שירק'י-

hadas m

New member
לא יצא לללייי:p../images/Emo204.gif

חחחחחח מישו יכול להגיד לי איך זה יוצא:p?

כן../images/Emo14.gif

יוצא תמונה של מטוס עם שני מסמכים ואז תמונה של גולגולת (כאילו מוות) ומגן דוויד (כאילו ישראל) הבנת את העיקרון?

למעלה