התעוררתי לפני שעה בערך אמרתי לאמא שתוותר לי כי אני לא הולכת מחר לבצפר, היא התעקשה שאני אלך, התעצבנתי, רבנו. אחים שלי הגיעו לבית, שמעו מה קרה, הם ישר אמרו שאני לא הולכת לבצפר ושכנעו את אמא
מחר יש לי חופש
וזאת כבר התחלה טובה
אני אנסה היום להתחיל את החיים שלי שוב, מקווה שאצליח לקום קצת אחרי הנפילה שהייתה לי.. [ובבקשה, אל תשאלו שאלות.]
עוד כמה דק' יוצאת שבת...=]מחר בצפר...:// חברה שלי כלכך ביאסה אותי שאמרה לי משו בקשר לטיול...יש אנשים כלכך מגעילים...://וכלכך צבועים...://אייי איזה אנשים אבל הגלגל מסתובב הכול יחזור אלייה!!(הילוש חייבת שיחה איתך) מה שמעתי שקרה לבדודה שלייי..יש אנשים כלכך משוגעעייייםםם...יאאאוווו יש אחד שהתאהב בה או משו כזה וממש ממש התאהב בה(אפשר להבין למה..חחח..)ואז הוא התחיל לעקוב אחרייה וזה..והיא סה"כ בת 19 וחצי משו כזה והוא התחיל לעקוב אחרייה ובלילה אחד הוא גנב להם בגדים מהחבל בגדים שלה וכאלה ותחתונים וחזיות וזה גם של אחותה ושל אמא שלה ולא ידעו מי זה ואז היא פתחה ת'דלת יום אחד לא מזמן והיא רואה אותו בכניסה אומר לה "אני אוהב אותך תתחתני איתי אני לקחתי לך ת'בגדים לפני שבוע אני אוהב אותך אני יקנה לך וילה ויתן לך כסף תתחתני איתי" וכל מיני כאלה והוא שיגע אותה והיא לא ידעה מה לעשות ואז חבר של אחותה בא והעיף אותו כי הוא אמר שהוא קנה לה וילה והביא לה כסף וזה שקרר...ואז יום למחרת היא עובדת במסעדה היא התחילה לנהל חדשה וזה כאילו מסעדה משלה יש לה זה שהעסיק אותה פעם פתחו סניף חדש ונתנו לה ת'ניהול והכול ואז למחרת הוא בא אלייה לשמה והיא ברחה למטבח והתקשרה למשטרה ולקחו אותו והשופט קבע שהוא משוגע כנראה וצריך להיות בשלבתה אז אישפזו אותו ואמרו לה שישחררו אותו יודיעו לך שתדעי שהוא משוחרר ותהיי זהירה עכשיו הוא היה בשלבתה של המשוגעים כמה זמן ושיחררו אותו לא מזמן והודיעו לה עכשיו הוא עוד אוהב אותה כנראה או לאדעת מה ישלו איתה הוא זכר לה כנראה שהיא הסגירה אותו לשמה או משו והוא בא אלייה עם סכין רצה לרצוח אותה!!!אנשים משוגעעיייםםם...מזל שאיכשהו היא ניצלה לאדעת בדיוק בברור מה קרה אבל הוא ניסה לרצוח אותה:O:O:O:O עודמט אמא שלי תתקשר לשאול מה נשמע וזה...מזה אנשים חולי נפש..טוב שהוא לא פגע בה..והוא כל יום עוקב אחרייה וזה..מסכנה..=[[ורק בת 19 וחצי מה היא תעשה לוו...משוגע!!! יאללה יוצאת שבת.. זיווש חיימשליי אוהבתותך מלאאא דבריתי יפה שליי..מוואהה הילושש חייבת שיחה איתך יפה שליי..=] שריתושש מתעליייךךך יפה שליי.. -שירק'י-