שיר אהוב מבליץ'. .-.

ממה שאני יודעת:

שיר פתיחה ראשון - Asterisk - Orange Range שיר פתיחה שני - D-technolife - UVERworld שיר סיום ראשון - Life is Like a Boat שיר סיום שני - Thank You - Home Made Kazoku שיר סיום רביעי - Happy People - Skoop on Somebody

Obake

New member
יש אתר טוב -->

עם כל המידע והשירים*אהמ* וכו', רק צריך להירשם (בחינם), הינה זה פה ^__________^ ד"א, הודעה ראשונה שלי בפורום D: אז.. ראיתי בליץ' עד פרק 37 (עכשיו אני בקרב של איצ'יגו והקפטן של פלוגה 11 ^^ דמות ממש שווה
), והשיר שאני הכי אוהבת זה השיר פתיחה הראשון והשיר סיום השלישי.... גם השיר פתיחה השני הוא יפה ^^"

אצלי פרק 45 בתהליך הורדה

בעסה נתקעתי במתח מפרק 40......
זהו נראה לי שמספיק לא? אז אני במתח בגלל שאיצ'יגו פצוע וגם בגלל שאמורים להריות את יורואיצ'י בצורת בתאדם. אררר! יקולל האמיול!

Ichimaru Gin

New member
../images/Emo58.gif ליותר מפרק 40לא זוכרת איזה

מה את חושבת שאיצ'יגו ימות!?~!?~ טחחחח

חס וחסה!../images/Emo58.gif ל40

אני רק רוצה יורואיצ'י ולדעת מה הקטע עם איצ'ימרו גין (הוא זה שהרג את אייזו נכון? אייזן מת בכלל? הוא רע? הוא טוב? אני מאוד בילבולית ברגע זה)

0Onegaineko0

New member
../images/Emo58.gif

והוא המרושע פה 3= אבל לגמרי רואים! תמיד למרושעים יש משקפיים! המשקפיים!!!!!! ה---מ--ש---ק--פ---י---י---ם!

Obake

New member
אה את כמוני ^_^

אני הרגע ראיתי את פרק 40
עכשיו צריך לחכות שהשאר יירד.... בעע :S
חחח שמעתי שיורואיצ'י יהיה בת ממש סקסית....
דיי איזה מסכן קנפאצ'י... הוא מת נכון? =( הוא דמות כ"כ מאגניבה *__________* חבל...

Ichimaru Gin

New member
../images/Emo58.gifיותר מפרק 40 XD

נראה לך שהוא מת הוא הדמות כמעט הכי מגניבה בסדרה ~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פרק לא ידוע הוא אפילו עוזר אחריזה לאיצ'יגו אישידה אוריהימה ועוד שטויות.

Obake

New member
../images/Emo58.gif ליותר מפרק 40 ../images/Emo3.gif

הוא לא מת?!?? אבלאבל... ראו אותו מפיל את החרב בדרמטיות וזה *_____* והוורדרדה הזאת.. נראה לי שקוראים לה יוצ'ירו.. צרחה כזה "קן-צ'אןןןןן"!! הייתי בטוחה שהוא מת... :X אז הוא חי?? ^______^ ייאי~!!^^ *רצה במעגלים ושרה* קנ-צ'אן חי, קן-צ'אן חי" ^_^

אמ [../images/Emo58.gif לפרק 51]

הוא לא עזר לאוריהמה, אישידה, ג'אנג'ו וסאדו בשביל שאוריהימה תעזור לו למצוא את איצ'יגו, ולא מתוך רצון טוב גרידא? X=

coral chan

New member
בפרק 19

יש מנגינת רקע שמתנגנת באופן בולט ביותר וקוראים לה nothing can be explained הגרסא המלאה שלה,יש בה משהו כל כך מיסתורי ומדהים *.* נשבתי בקסמיה,אני מכורה לשיר הזה!

למעלה