שיר אחד

gihona

New member
שיר אחד

אם הייתה לכם אפשרות להיות נוכחים בהופעה של קווין לשיר אחד - ואחד בלבד - באיזה שיר הייתם בוחרים?

WhiteQueen

New member
חה חה!../images/Emo168.gif

אני ראיתי את זה בלייב! חהחהחהחהחה! אבל בלי פרדי. בוהו.

WhiteQueen

New member
אוי שאלה קשה!../images/Emo168.gif

אמממ..... תחזירו את לירוי בראון בגרסה של הריינבו.... בעצם, כל שיר מהריינבו...

gihona

New member
כשאני אומרת "קווין" אני

מדברת כמובן על ארבעת החברים המקוריים ללא תחליפים ושינויים פרסונאלים. קווין של פרדי - בטח פרדי - בטוח יש איזשהו שיר שהיית רוצה לראות / לשמוע בביצוע של הלהקה המקורית?!

WhiteQueen

New member
אז כמו שאמרתי...../images/Emo168.gif

תחזירו את לירוי בראון או ברייטון רוק. משהו כזה.... נראה לי מדהים לראות את DOING ALRIGHT בלייב....

נ ר ו ש

New member
כמובן ש WATC למרות

שהוא חרוש
הוא פשוט שיר מושלם... וגם בBICYCLE RACE וגם בLove of my life ובdon't stop me now והרשימה עוד נמשכת.. אני פשוט לא החלטית

e dor

New member
מסכים איתך !

WATC הוא שיר חרוש אבל אין מה לעשות, הרבה אנרגיות בהופעה, ופשוט שיר יפה ! Radio Ga-Ga גם שיר מצויין להופעה, כנ"ל Don't Stop Me Now ועוד כמה, אבל שלושת אלה הם העיקריים לטעמי (וכן, אני יודע שהם חרושים, אבל יש בהם משהו ...
)

יאאא שאלה קשה...../images/Emo104.gif

אני חושבת ש-בוהימיין רפסודי... אני לא יודעת חחחח הייתי נשארת לעוד שיר
קשה להחליט

ketas

New member
אני חושבת שזה אמור להיות שיר

שהקהל יכול להשתתף בו...
בסגנון רדיו גה-גה (מחיאות כפיים) וי ויל רוק יו... או בוהימיין רפסודי...בקטע של גלילאו...ומי שהיה בערב של קווין בסינמטק יסכים איתי
למרוץ שכל שיר יתקבל בברכה

אני לא בטוח שכדאי לבחור בבוהמיין...

בהופעות משמיעים את הקלטת הסטודיו של הקטע האופראי שזה החלק הכי חזק בשיר, זה דיי מאכזב...

I n n u e n d o

New member
זה פשוט

שאלה מצויינת! אני שמה אתהשרשור בטאגלינס והבחירה שלי היא - radio gaga למה
בגלל הכפיים

geashono

New member
ניבחר בתשובה מקורית

the show must go on מעניין איך פרדי היה מבצע את השיר הזה!

e dor

New member
גם אני חשבתי עליו

כי אני מת עליו... אבל אף פעם לא יצא לי לראות אותו בהופעה חיה בוידאו אפילו

geashono

New member
מישהו פעם פיברק לי סיפור

שיש ביצוע נדיר של קווין לשיר הזה כשפרדי נכנס בכיסא גלגלים או משהו כזה למיטב ידיעתי אין שום דבר חי מקווין המקורית לאחר 86

I n n u e n d o

New member
שטויות במיץ../images/Emo70.gif

למה
כי פרדי מעולם לא הודיע שהוא חולה או הראה בפומבי ההודעה הפומבית האחרונה שלו שהיה באיזה טקס פרסים[אין לי מושג איזה האמת] ויש אפילו תמונות שלו בביתו בתקופת החולי הקשה שהוא עומד אבל בלי כיסא גלגלים

למעלה