שיר אחד

gihona

New member
אכן קשקוש

ההופעה האחרונה של פרדי שבה הוא שר הייתה בבכורה של המחזמר Time ב 87' בלנונדון (אחרי ההופעה המשותפת באיביזה עם "ברצלונה"). מאז פרדי לא עלה על אף במה כדי לשיר.

mia01

New member
זה לא נכון, הוא שר בטקס מיוחד

לאחר אולימפיאדת קוריאה (?!) ב88' עם מונסראט קבייה

geashono

New member
יש את הקליפ

ל אני משתגע(תרגום חופשי) שבה רואים את פרדי עם טונות איפור זה כבר היה ליקראת הסוף וזה פשוט מזעזע

I n n u e n d o

New member
טעות../images/Emo70.gif

הקליפ הזה היה בתקופה שפרדי היה עוד די בריא הקליפ של These are the days..... היה קליפ שהוא מלא באיפור וכבר ממש נראה נורא תשווה את המראה שלו בין הקליפים ותראה את ההבדל

mia01

New member
טעות!

הקליפים צולמו באותה תקופה, הוא חולה באותה מידה בשניהם, בקליפ לאיים גואינג סלייטלי מאד, הוא לובש מעיל מתחת לחולצה שנועד לנפח אותו כי הוא כבר היה שלד מהלך...

geashono

New member
האמת שבשניהם הוא נראה מסכן

אבל בשיר שציינתי לדעתי זה יותר עצוב כי זה כאילו שיר קומי ומצד שני ממש עצוב

geashono

New member
לא ברור למה פרדי החליט

להפסיק להופיע בשנת 86 הוא טען שזה מגוחך שאנשים מזדקנים יפזזו שירי רוק כנראה שהסיבה האמיתית קשורה למחלה שהיתה בו כבר אז בכל מיקרה את השיר הזה היה לו באמת "קשה" לבצע שכן האלבום יצא רק לאחר מותו של פרדי (הוא יצא ב92 בעוד שפרדי מת בסוף 91) אם כי כנראה הוא היה מוכן קודם

gihona

New member
אררר, חוסר דיוק

האלבום יצא כשפרד היה בחיים - בשנת 91, והוא כאמור גם הספיק להצטלם לקליפים של "הדלונג", I'm Going Slightly Mad, ו These Are The Days of our Lives. הסיבה להפסקת ההופעות אולי לא הייתה ברורה אז, אבל היום כבר ידוע שלקראת סוף המג'יק טור פרדי לא הרגיש טוב - בין אם הוא ידע שיש לו את המחלה או לא... ג'ים היוטון מספר שהמחלה אובחנה רק ב 87', אבל כשחצי ממאהבי העבר שלו התפגרו בטח כבר התעורר אצל פרדי החשד שהוא נמצא בקבוצת סיכון גדולה מאד.

gihona

New member
האלבום יצא ב 5 לפברואר 1991.

כלומר יותר מ 9 חודשים לפני מותו של פרדי. אין לי מושג מאיפה אתה לוקח את הנתונים שלך, אבל צר לי, אתה טועה.

geashono

New member
את צודקת טעות שלי

הסתכלתי בספר שלי ואת צודקת כנראה שנחרט לי שקווין הוציאו את השיר שוב בסינגל אחרי שפרדי מת בכל מיקרה אם אני זוכר טוב (תקני אותי שוב אם אני טועה) האלבום די התרסק ליפני שפרדי מת או הסינגלים ורק לאחר מותו הם הצליחו וזה גם מאוד עצוב כי זה אלבום מאוד טוב

נכון../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif

באמת מעניין די זה כל כך עצוב

geashono

New member
יש לי עוד משהו

יש לי בדיסק בוטולוג את הגירסה של frinds will be friends עם ההדבקה של הקהל על זה כמו ב video greatest hits (מי שיודע פרטים על ההדבקה הזאת זה מעניין בוודאי שזה לא הופעה נטו זה ממש כמו המקור עד לקטע של הקהל) וזה מדהים מעניין איך זה היה בהופעה שממנה זה הודבק

gihona

New member
השיר שלי

האמת שאני חושבת על השאלה הזו ביני לביני כבר שנים, ותמיד אני מגיעה למסקנה שהשיר שהייתי בוחרת לראות את קווין מבצעים לייב כשסביבי עוד כמה עשרות אלפי מעריצים זה - Crazy Little Things Called Love. פשוט ככל שהזמן עובר אני מבינה איזו סוכרייה קטנה ונהדרת השיר הזה, ואני מתה מתה על הגרסא החיה עם הפסנתר! יופי של דבר... בהחלט הבחירה שלי.

Amit Enchanted

New member
בעצם - Who Wants To Live Forever

שיר פשוט מדהים. המשמעות העכשווית שלו כל כך כואבת.

דשש

New member
השיר הכי בנאלי אבל ללא ספק הכי מרגש

הוא LOVE OF MY LIFE אחריו WE R THE CHAMPIONS אבל BODY LANGUAGE ניראה לי הכי מעניין.....

למעלה