שיר/ בדיחה / דבר הלכה

שיר/ בדיחה / דבר הלכה

"מעשה רב" (פארמנידס כתב) אז מה זה אומר? שאני משורר? נו, שויין לאחר נסיעה ארוכה מבריטניה הגיע סף סוף כבוד הרב לאכסניא. מלון קאליפורני נעים ונחמד - מקום די מתאים "לעשות בו שבת". התרחץ, התלבש וירד אל הבר. מחוייט, מבושם, מעונב בפרפר. הזמין לו קוקטייל והביט במוזגת - אדמונית, מתוקה וגם סקסית הורגת. הוא לגם מן הכוס - היא הגניבה חיוך הוא קרץ וחייך – אחריה כרוך. ומפה ועד שם נתפתחה לה שיחה - במקביל נתפתחו גם כוחות משיכה. הוא סיפר על עצמו והזכיר שהוא רב - היא חשבה "הוא יפה" , מטופח ומעונב. "ןאולי תקפצי לכוסית שם בחדר?" הרהרה וענתה: "למה לא? טוב, בסדר" הופס, כוסית ועוד שתיים - והם במיטה, הבגדים - מושלכים באוויר בלי שיטה. "הי חמוד, אתה רב וזה חטא!", נזכרה. "מה פתאום? זה כתוב בפירוש בתורה!". טוב, כתוב אז כתוב - הם נפנו לבשר, רעבים זה לזו – (והיה נהדר). הוא היה כה עדין וחזק וסוער. היא רכה ותובעת יותר, עוד יותר. ובעודו מתנשף כמו פר - לחשה היא בקול מהורהר: "זה מוזר! - באמת ? באמת זה מותר?" "כן, כתוב בתנ"'ך" הוא אמר - וליטף את ראשה החמוד על הכר - "בואי מותק, נרביץ עוד מספר, נספיק עוד אחד, כי כבר קצת מאוחר". זה היה כיף חיים, ארבעה פעמים, ועכשיו מתקלחים, מתלבשים, מתבשמים. אבל היא הקטנטונת לא די לה "לדעת" - היכן זה כתוב? היא מוכרחת לדעת! "היה נהדר, כל סיבוב וסיבוב - אבל תן לי לראות היכן זה כתוב" "טוב", ניגש הוא בנחת אל אדן חלון - שם מונח לו תנ"ך (כמו בכל בית מלון). בכריכה הפנימית של הספר פותח, שם השאיר אלמוני איזה טיפ לאורח - משורבט בכתב יד ובאנגלית מצוינת: "הג'ינג'ית למטה בבר – מזדיינת". (ואל תגידו שאני גיליתי לכם) פארמני דוס

קפת

New member
אירוניה לה דוס

איזו השקעה. כוכב נולד. גרגול וציון, מאחוריכם!!! וחוץ מזה, הג'ינג'ית - זו אלגוריה? (תסבירו לו באילו צבעי הסוואה אני משתמשת. נדמה לי, שהוא לא לגמרי מבין לאיזה פה הוא הכניס את הרגל שלו!! ונדמה לי, שלא את הרגל הוא התכוון להכניס)

מועמר

New member
ניכרים דברי אמת

האיש טוען שכל הג'ינג'יות מזדיינות. יש לו סיבה לשקר?

מועמר

New member
זה לא אני, זה רנטיסי המזדיין!

השמות שלנו דומים יו נואו. תגידי, את לא חושבת שאת קצת מגזימה עם התגובות שלך?

קפת

New member
יאנקניק. אולי תביא אותה באיזו

מסת טריה ומעלה לחלוחית שעוסקת בהשפעת המערכת המזולימבית על המשוגרים לעולם שכולו בתולות? רנטיסי אחותך.

מחקרים מדעיים הוכיחו

שלאלו המשוגרים לעולם שכולו בתולות, אין ולא יכולה להיות, מערכת מזולימבית.

מועמר

New member
גבעת התחבושת

היה זה הבוקר השני לתסמונת המעי הרגיז של מנהיג החמאס החדש. השמש להטה במזרח. המתח הנפשי נתן את אותותיו, והיציאה בוששה מלהגיע. כל הלילה עמלה הפקלש"ית המסורה כדי לארגן רופא תורן עם ערכת חוקן ניידת שיאות להגיע לביקור בית, אך לשוא. לא היה רופא עם מחשבות אובדניות בסביבה. החבר'ה מהמרפאה של אונר"א ידעו שהבית מטווח, ושבבור העמוק ברחוב שממול מגדלי עזריאלי רק מחכים לאישור שהיעד בפנים. עם כל הכבוד, והיה כבוד, נושא החוקן לא הסכים להכניס ראש בריא למעמקי הפאציינט, שכל בוגר קורס טיס נשא את תמונתו בתוך הארנק. השעות נקפו, והמצוקה הלכה והתגברה. ברחוב הצר המוביל אל חניון הסוברואים עמד ש' סוכן המוסד, מחופש למוכר חומוס אותנטי, וצפה במתרחש. עברו כבר 48 שעות מאז הזמינה הפקלש"ית את הקומפלט הרגיל, ותוצאות אין. איזה חומר הם דחפו שם בפנים הבחורים מהמכון בנס ציונה, כבר יומיים והבנאדם מחזיק מעמד. הבטיחו שתוך חצי יום החומר סותם לו את המעי הגס, ונאדה. ברקוביץ' מהמשרד הראשי מתקשר כל שעה ושואל מה קורה, אבל התריסים סגורים, ולך תדע אם המיקרוב בבית. ברקוביץ' הבטיח חצי יום, אבל הוא כבר תקוע פה יומיים עם העגלה של החומוס פול קומפלט. בינתיים בפנים, הבנאדם סובל. לא עוזר התה עם השיבא שהפקלש"ית מביאה כל הזמן. הפרוסטטה עובדת, אבל השריר החלק מסרב לנוע. בתשע ורבע הראש החדש מבין שאם לא דוחפים לו חוקן המצב ידרדר. משהו מלימודי הרפואה עוד נשאר לו בראש, למרות שמזמן כבר לא ראה את הלבן בעיניים של הפאציינטים. תקראי לאחמד שיביא את הסובארו הוא אומר לפקלש"ית, מנסה להדחיק את תמונת אישוניה המתרחבים. האזניים של ש' מזדקפות כשהוא שומע את המנוע מתעורר לחיים בחניון, ומזהה את האוטו שגנבו לאשתו לפני חודשיים כשהוא מתקרב ברוורס לפתח הבית. "סדין אדום! סדין אדום!" הוא לוחש בקדחתנות אל תוך הסיר המבעבע של החומוס, וברקוביץ' במשרד מחייך בסיפוק. "אללה ירחמו! אללה ירחמו!" ממלמלת הפקלש"ית בבעתה, כשהיא רואה את הדוקטור פוסע בכבדות לעבר הדלת. "ביתי הוא מבצרי" משנן הרופא בדימוס לעצמו, תוך שהוא יוצא את פתח הבית, ומתיישב באוטו של אשתו של ש', מנסה בכוחותיו האחרונים להמנע מלשחרר נפיחה משחררת. טם, טם טם טם,טם טם טם, טם טם טם.

נינטייב

New member
אחלה מסה, מועמריקו

רק תגיד, זה הפחד שגרם לך לציית כמו פודל מורעב או משהו שאני לא יודעת שמתחולל בינך לבין הג'ינג'ית?

קפת

New member
איזה לציית, איזה פודל, מי מורעב?

אני אמרתי מערכת מזולימבית, לא מערכת עיכול. שריר חלק בתחת שלי. תרתי, נו. והרי יש כשל לוגי בלתי יאמן במסה של מועמר: רנטיסי רופא הילדים לא יכול לתקוע לעצמו קצת סנה או איזה עשב אחר שהילידים שם משתמשים ולהשתחרר? שניתכל, מועמר לא מורעב. עגלה שלמה של חומוס פול היתה לו, לטמפיט. כן, אם לא זיהיתם, זה היה דיווח ממקור ראשון. שלישיתכל, מועמר לא פודל. מועמר טיגריס. הרבה הרבה יותר טוב מבקהאם ובלייר גם יחד. ואיזה הודעות SMS פיוטיות... אח, ללקק את השפתיים (העליונות). מיליונים אני אעשה מהן...

קפת

New member
תקראי שוב, אהבלה

שכחת את כוחם הכביר של אנדרסטייטמנטים?

נינטייב

New member
מה זה אנדרסטייטמנט?

אני יודעת שהבריטים מעולים בזה. ואת הרי אוהבתותם, את הכלבים השוטים... נו טוף, בקרית גת אוהבים דוגרי.

מועמר

New member
עלית עלי נינט

ידעתי שזה לא אותנטי, אממה, הג'ינג'ית ואני עשינו התערבות: אני כותב מסה, ואם יש יותר מחמש תגובות היא נוסעת איתי לסוף שבוע לא רגוע במעלה ערצבים ג'. ככה שהמזולימבית שלי כבר עובדת.

קפת

New member
מעלה ע(ר)צבים!

עלית עליו, נינט. עכשיו תרדי. אני לא נוסעת איתו לשומקום כשאת דבוקה לו ככה לקר-קפת.

מועמר

New member
בנות, איבדנו שליטה?

דברי הוצאו מהקשרם. זו לא קר-קפת, זה אקדח.

תוכנית לחילופי קיטניות

אם אתם תמשיכו ככה לשבת ולחכות שמשולש האימה שרון-בוש-יאסר יביא לנו שלום, אז לכולנו יהיו טחורים ושום שריר חלק כבר לא ינוע בכיוון הרצוי. בשביל זה אני פה ולהלן התוכנית: אנחנו תושבי הלבאנט מה אוכלים? חומוס. מקסימום חומוספול. נכון? נכון. עצבניים? מאוד. ההודים* שיהיו בריאים מה אוכלים? דאל. או בשבילכם - עדשים. נכון? סמכו עליי. עצבניים? הם לא יודעים מה זה. ולכן יש להפעיל מיד, לאלתר וללא כל דיחוי את התוכנית הרב שנתית לחילופי קיטניות. אתם תראו כבר מה זה מזרח תיכון חדש. ולא להתפנק! עדשים עם טחינה זה טעים הרבה. אז קדימה. דאל קומפלט בבקשה. עם חמוצים בצד ובלי ביצה. *לא כולל קשמירים שיהיו בריאים גמכן.

למעלה