שיר/ בדיחה / דבר הלכה

נינט כפרות,

שמעת לא שמעת - מה זה משנה. העיקר שתטעמי. אני מקווה שזה יערב לחיכך, כי כשהתוכנית לחילופי קיטניות תצא לפועל, את תאכלי דאל. הרבה דאל.

קפת

New member
באופן אישי (1), אך באופן ציבורי(2)

(1)אני סבורה שמדובר בתכנית גאונית בפשטותה, וישימה בגאוניותה. בואו נלך על זה, וקיבינימט החומוס. יצא כבר מהתחת. (2)אני חרדה מה עלולות להיות ההשפעות האקולוגיות של השינוי התזונתי/קולינארי/גסטרונומי הזה. כיצד יתמודד האקלים המזרח תיכוני, גם האקלים החברתי/אנושי עם התוספת המתאן* האנושי, שיתפרץ מקצהו המשוקץ של השריר החלק. *ע"ע ניו זילנד והפרות, והשפעתן על כנפי האל ניניו, אפקט החממה, והתחת של ציון

תגידי לי קפת,

עשו אותך אתמול? באמת אני מתפלאה עלייך כפרות. מה ההבדל בין המתאן של החומוספול למתאן של הדאל? וחוצמיזה תראי את הכבשים בניוזילנד - הן ההוכחה הניצחת לכך שגם אם לא אוכלים קיטניות המתאן עושה את שלו. אז בלי תירוצים. פעמיים דאל בבקשה. אחד לי אחד לקפת. שלא יהיה חריף מדי ואת האורז אם אפשר בצד. תודה.

נינטייב

New member
מועמר דארלינג

כשמילואימניקים נופחים בצוותא, זה לפעמים עצוב, במיוחד אם הם נופחים את נשמתם. מה שקורה בארצנו שופעת הנפיחות לא מעט.

למה נינט כפרות

חייבת להפוך כל פלוצ עממי למלודרמה קורעת לב? (אתם חושבים שאפשר ללמוד על אנשים על פי נפיחותיהם?)

למה לא חריף עיניים?

זה בא עם כוס של פפטו ביזמול. אגב, שמעת שמצאו שימוש לכבשים בניו זילנד? הסתבר שאפשר לגזוז מהן את הצמר ולסרוג ממנו משהו יפה.

יפה שעה אחת קודם

ויפה דרעי- שעתיים, על חום נמוך-בינוני, אבל לבדוק מדי פעם שלא מתייבש. דאל עם טחינה זה נשמע לי אחלה רעיון. אולי נעשה מזה סטארט-טפ. אפשר באותה הזדמנות לייבא גם נאן טוב כדי לנגב? אבל בכלל, צריך לקחת את התוכנית הזו קדימה. יש סיכוי גם שנחליף את המעורב ירושלמי באיזה רוגן גוש או צ'יקן טיקה מאסאלה? ולצמחוניים - וג'טבל סאמוסה. אבל למה לעצור כאן? יוחלף השארוואל בסארי צבעוני, בתי הקברות במשרפות, הירקון בגאנגס, הישיבות במנזרים, אריק שרון בווג'פאי, ובא לציון (ולקפת, ולנחמה, ולבחבח ויס באך וכו-לם!) גואל.

לא לא לא

מלפפוצ יקר, מה פתאום דאל עם טחינה? עדשים עם טחינה אפשר, אבל דאל זה דאל. ובקשר לסארי - גם לא. ארוך מדי, אין לי איפה לתלות לייבוש. "אפשר באותה הזדמנות לייבא גם נאן טוב כדי לנגב?" - תגיד לי מה קורה איתך? הודים מנגבים עם היד. אבל אני בהחלט בעד לשרוף. הרי כבר הוכחנו שאנחנו עם שנשרף יופי יופי. ולנחמה - חוץ מזה שאפשר לסרוג סוודרים יפים מהכבשים של ניוזילנד, אבקש ממך פתרונות יצירתיים לשימוש בפרצעלך הבעירים שלהן (אנרגיה אלטרנטיבית? בלונים לימי הולדת? פן?)

למעלה