שיר החודשים האחרונים

Vitamin Chick

New member
שיר החודשים האחרונים ../images/Emo41.gif

אז מה אם זאתי שכותבת תפינה הזאת מעופפת, שכחנית, עצלנית, מוזרה, עייפה, מרוכזת בחייה, מאוהבת בג'וני דפ??????
אז שירי החודשים האחרונים שלכן:
מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1. 2. 3. 4. 5.
שירי באסטד? 1. 2. 3. 4. 5.
שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1. 2. 3. 4. 5.
תמונה שאהבתן? -->
ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? 1. 2. 3. 4. 5. BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: 1. 2. 3. 4. 5.

DesertRose7

New member
חחחחח..../images/Emo24.gif

מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1. kelly clarkson - breakaway 2. james blunt - back to baldem 3. daniel powter - dp 4.delta godrem - innocet eyes 5. kelly clarkson - thankful שירי באסטד? 1. better than this
2. fall at your feet 3.runaway train 4. you said no 5. last summer שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1. james blunt - beautiful day 2. daniel powter - jimmy get high 3. darius - live twice 4. mcfly - ill be ok 5. פיטר רוט - שיער קצר תמונה שאהבתן? --> ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? 1. 2. 3. 4. 5. BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: 1. קונסטנטין (לא ראיתי עדין) 2. ארבעת המופלאים (לא ראיתי עדין) 3. בחירתה של גרייס 4. צ'ארלי ומפעל השוקולד (לא ראיתי עדין) 5. מלחמת העולמות (היום אני אראה)

bustedit

New member
הידעת

שרק עכשיו קלטתי שרק מאט שר ת'שיר BEETER THAN THIS?? חחחח וזה שיר שולט!

Vitamin Chick

New member
אנוכי../images/Emo28.gif

אז שירי החודשים האחרונים שלכן: מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1. Green Day - American Idiot 2. עברי לידר - זה לא אותו דבר 3. Anywhere But Home - Evanescence 4. Jet - Get Born 5. The Suffolk Explosion שירי באסטד? 1. 3am 2. Losing You 3. Without You 4. You Said No 5. Britney שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1. Fightstar - Paint Your Target 2. שירי מימון - אהבה קטנה 3. Someday - Britney Spears 4. שירי מימון - השקט שנשאר 5. Breath No More - Evanescence תמונה שאהבתן? --> שאלוהים ישמור אותו
ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? 1. Let`s Boogie! 2. Chewing gum is really gross, Chewing gum I hate the most. 3. Willy Wonka: "Good morning, starshine. The earth says hello!" כן כולם ציטוטים מצ'ארלי בממלכת השוקולד
מומלץ בחוםםםםםם פשוט סרט ענק אי אפשר לתאר כמה שהוא טוב! BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: *אני מזהירה שאני בתקופת הג'וני דפ שלי* 1. צ'ארלי בממלכת השוקולד 2. המספריים של אדוארד 3. שוקולד 4. בית השעווה 5. למצוא את ארץ לעולם לא

ליטלושי

New member
אני../images/Emo9.gif

אז שירי החודשים האחרונים שלכן: מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? נממ מאז האמפי3 אני לא שומעת דיסקים האני מור :/ שירי באסטד? 1.sleeping with the light on 2.why 3.fall at your feet 4.when day turnes into night 5.runaway train שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1.mcfly - i'll be ok 2. three doors down - here without you 3.james blunt - your beautiful 4.fightstar - paint your target 5. my chemical romance - helena תמונה שאהבתן? -->
ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? 1. האביר מאבו כביר
BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: 1. שלוש עשרה
יש היום בערוץ 12 בהוט!! 2. מעודדות צמודות 3. יאי שכחתי זה סרט עם מנדי מור ואיזה חתיך אחד..ולא..לא סיפור אהבה בילתי נשכח 4.חיים כבית

ליטלושי

New member
חחח..

אז זהו שביום שישי(?) ראיתי טופ אוף דה פופס ומקפליי הפיעו שם עם השיר הזה וממש אהבתי.. אז למה לא

אני יודעת על מה את מדברת :]

לסרט קוראים how to deal וזה עם השחקן trent ford הוא אחד השווים. באמת. ואומגד ראית חיים כבית? עוד סרט גאוני.

DesertRose7

New member
החיים כבית ../images/Emo47.gif

טוב.. היידן - זה חייב להיות סרט איכותי

למעלה