שיר החודשים האחרונים

../images/Emo104.gifעונההההה../images/Emo104.gif ../images/Emo80.gif

מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1. Fightstar- They Liked You Better When You Were Dead [שם כל כך מדהים לאלבום! שיקבלו ממני ח"ח רציני!]
וזהו....
שירי באסטד? 1. Mummy trade 2. SWTLO 3. All The Way 4. Late Night Sauna 5. Over Now
שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1. Fightstar - Until Then 2. Fightstar - Lost Like Tears In The Rain 3. Fightstar - Paint Your Target 4. Mcfly - Too Close For Comfort 5. Sum41-Pieces
תמונה שאהבתן?גררררררררררררררר
ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? 1. ערסים, תשימו קונדום כדי שלא תתרבו! [ענק!]
2. יהודי לא מגרש יהודי!
3. וזה הכי גדול: שאלת אותי אם אני מחבבת אותך --->אמרתי לך שלא! שאלת אותי אם אתה יפה--->אמרתי לך שלא! שאלת אותי אם אתה בלב שלי--->אמרתי לך שלא! שאלת אותי אם אני יבכה שתלך--->אמרתי לך שלא! אז אתה נעלבת, קמת והלכת... תפסתי ביד שלך ואמרתי לך: V V V V V V חעחעחעח איזה ייבושים קיבלתת!!!
סרטים שאהבתן: 1. מעודדות צמודות! הסרט שאני הכי אוהבת בעולם! סוף סוף אחרי איזה שנה שלא ראיתי אותו יום שישי ראיתי אותו! לא הייתה מאושרת ממני!
2. 3 בפארק! סרט ג-א-ו-נ-י! וגו'ש הארטנטטטטט %!$@!#$#$@^$#
3. בית השעווה- אחד הסרטים הכי יפים וטובים שראיתי!
4. האחרים- סרט ממש יפה!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1. Best Of The Corrs 2. HIM - Love Metal 3. Busted - Busted 4. Blue - One Love 5. The Rasmus - DEad Letters שירי באסטד? 1. Everything I Knew 2. Can't Break Through 3. Thunderbirds 4. Losing You 5. Fall At Your Feet שירי כל להקה אחרת? 1. Feeder - Find The Colour 2. מוניקה סקס - מספיק בנאדם 3. התבלינים - המלחיץ 4. HIM - The Funeral of Hearts 5. Blue - When Summers Gone תמונה שאהבתן? --> ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? אני אגיד באחד - כל האנשים שכתבו לי מזל טובים באוואי או שינו את השם שלהם במסן בשביל זה וכלמיני כאלה
BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: 1. קונסטנטין
2. מלחמת העולמות 3. למצוא את ארץ לעולם לא
4. חלון סודי
5. עיר האלוהים

Vitamin Chick

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חלון סודייי
כשאני אגמור לקרוא מה שכולם רשמו אני יורדת לספריית וידאו לקחת אותו
התגעגעתי אליו =) סרט מדהים

D4Ever

New member
עונה../images/Emo27.gif

מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1.kelly clarkson-breakaway 2.Green Day-American idiot 3.Busted-a present for everyone 4.Simple Plan-Still Not Getting Any 5.Mcfly-Room on the 3rd floor שירי באסטד? 1. 3am 2. Whos david 3.Air Hostess 4.Sleeping with the light on 5.Losing You שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1.Kelly Clarkson-Behind these hazel eyes 2.Fightstar - Paint Your Target 3.Mcfly-Too close for comfort 4.Simple Plan-Shut Up 5.Green Day-Holiday תמונה שאהבתן? --> BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: 1.שר הטבעות-הטרילוגיה 2.מלחמת העולמות 3.אפקט הפרפר 4.Honey-שחקי אותה מותק 5.מטריקס

שלי:

אז שירי החודשים האחרונים שלכן: מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1. גרין דיי-אמריקן אידיון 2.סימפל פלאן- החדש 3.בלו- גילטי 4.בלו-אוסף להיטים 5.קלי קלארקסון- בריק אוואי שירי באסטד? 1.לוסינג יו 2. SWTLO 3.אייר הוסטס 4.דוסון גייק 5. בריטני שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1.גרין דיי- אמריקן אידיוט 2. סימפל פלאן- פרפקט *מאוהבת* 3. גרין דיי- הולידיי 4.לי ריאן- ארמי אוב לוברס 5. לי ריאן- טורן יו קאר ארואנד תמונה שאהבתן? --> ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? 1. 2. 3. 4. 5. BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: 1. 2. 3. 4. 5.

mayoosh4

New member
יאא../images/Emo24.gif

we're glad to have you back;) ג'וני דפ
הגעתי למסקנה שהאדם פשוט גאון. ועכשיו לעינייננו-
מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1. busted- a predent for everyone 2. busted- busted 3. blink 182- enema of the state 4. blink 182- blink 182 [שמתן לב שלשתי הלהקות האהובות שלנו יש קושי בלמצוא שמות לאלבומים?
] 5. kelly clarckson- breakaway 6. simple plan- still not getting any.. שירי באסטד? 1. without you 2. over now 3. meet you there 4. who's david? 5. 3am 6. sleeping with the light on [פשוט עושה לי פלאשבקים לינואר ופברואר של השנה
] שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1. fightstar- Paint Your Target- בהחלט שיר החודש שלי. 2. I miss you- blnk 182 3. Sum41- over my head 4. Simple Plan- Perfect + Perfect world 5. My chemical Romance - Helena פשוט שיר ממכר 6. שייגעצ- משקאות חריפים + ניו יורק רפיח + אינטרקום [פשוט חרשתי עליהם בזמן האחרון] תמונה שאהבתן? --> דאגי והליפרינג. פשוט ררררררררר [והוא גם הופיע לי בחלום היום, ולשם שינוי היה לו את התספורת העכשווית ואת הליפרינג!! *מזילהריר*
] ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? 1. יש לי רק 1... " החברים של נטשה עשו עם מוניקה סקס ועכשיו הם לא יודעים איפה הילד ". חחחח פשוט אדיר. BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: 1. צ'ארלי והשוקולד [ראיתי אתמול] 2. מלחמת העולמות 3. המסע המופלא 4. מר וגב' סמית' [ראיתי עם שני ידידים שלי. אני התחרמנתי על בראד פיט, והם על אנג'לינה ג'ולי. זאת הייתה סיטואציה די מצחיקה
] 5. אין לי עוד..

mayoosh4

New member
וכמובן ששכחתי ת'תמונה

as i always do. חעחחעח זה מזכיר לי שבסרטון הזה שחקרו אותם על הוידיאו אז שואלים את דאגי מה הוא עושה בוידיאו והוא אומר כזה: "i'm... running around like an idiot. like i always do." גררררררררררררר.

D4Ever

New member
שמתן לב..

שלכולן יש פחות או יותר את אותן תשובות?? כולן פה באותו ראש

may90

New member
:|

עכשיו שמתי לב שבקושי כתבו את אותם התשובות שאני כתבתי

Hip Hop star

New member
|../images/Emo121.gifשלי!../images/Emo121.gif

אז שירי החודשים האחרונים שלכן: מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1.Dangerously In Love/ביונסה 2.One Heart/סלין דיון 3.Survivor/דסטניז צ'יילד 4.Let Go/אבריל 5.Lost And Faound/וויל סמית' שירי באסטד? 1.Without You(פלייבק שעשיתי
) 2.Air Hostess 3.Year 3000 4.What I Go To School For 5.Let It Go שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1.Inderpentend Women/דסטניז צ'יילד 2.Bad Day/דניאל פוטאר 3.When The Stars Go Blue/טיילור הילטון 4.In His Touch/סלין דיון 5.Too Close To Comfort/מקפליי תמונה שאהבתן? -->
ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? 1.דגן גידל בגן גנן 2.cuz i'm very very weird 3.what is the fuck?!(אהמ*ג'ני*אהמ) 4.נחש נשח נחש נשח נחש נשח נחש נשח נחש נשח נשח נשח 5.יהודי לא מגרש יהודי! BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: 1.טיטניק 2.אהבה בתשלומים 3.ורוניקה מארס(כן..אני יודעת שזה לא סרט...).. 4.אמריקן פאי3
5.מגרש השדים(הסרט הכי מצחיק שראיתי
). טוב שחזרת אלינו אורטל!

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifיהודי לא מגרש יהודי!

הוא רק מזיז אותו קצת
אוי, שנים לא הייתי פה.

may90

New member
עונה

אז שירי החודשים האחרונים שלכן: מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1.My chemical romance 2.blink-take off your pants&jacket 3.sum-chuck 4.sum-does this look infected 5.foo fighters-in your honor שירי באסטד? 1.who's D 2.meet you there 3.SWTLO 4.where is the love 5.loser kid שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1.marilyn manson-the nobodies 2.american hi-fi-the art of losing 3.my chemical- ghost of you 4.sistem of a down-B.Y.O.B 5.sum-fat lip תמונה שאהבתן? --> חברה שלי השתגעה עם האיפור לילה אחד ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? 1.של חברה שלי-"מיו (זו אני) באמת שאני אוהבת אותך" :]]]]] 2.יש לי חבריםםם (בדיחה אישית ^^) 3.איו 4.אין 5.אין BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: 1.ארבעת המופלאים 2.דודג'בול-תפוס ת'חיים בביצים 3.צ'רלי והשוקולדה- הסרט הישן-את החדש לא ראיתי 4. אפקט הפרפר 5. בובספוג

little me

אז שירי החודשים האחרונים שלכן: מהם האלבומים ששמעתן הכי הרבה בזמן האחרון? 1. Alkaline trio-crimson 2. Gwen stefani-Love angel Music baby 3. Funeral for a friend-hours 4. Norma jean-O'god the aftermath 5. אחד מהאלבומים של the all american rejects שירי באסטד? 1. When day turns into night 2. Without you 3. late night sauna 4. Why 5. what I go to school for שירי כל להקה אחרת? *כולל כל השכיחות פייטסטאר, בלינק, סאם, סימפל, גרין דיי וכו'.* 1. Emery-walls 2. underoath-a boy brushed in.. 3. from first to last-emily 4. the all american rejects-can't take it 5. alkaline trio-time to waste תמונה שאהבתן? --> סורי על הנרקסיזם אבל הסתפרתי וצבעתי אתמול בפעם המיליון ואני חייבת חוות דעת :] הורוד הזוהר נעלם לו ויש עכשיו ורוד פוקסיה כזה..אב וצבעתי לשחור גם. ניקים / אוואים שנגעו ללבכם? NONE 1. 2. 3. 4. 5. BONUS MATERIAL סרטים שאהבתן: 1.אפקט הפרפר 2.אני מטורפת אתה חתיך 3.חיים כבית 4. 3 בפארק (אני חייבת לראות את זה כבר סעמק אני ימות אם לא) 5. רקוויאם לחלום

mayoosh4

New member
ליייייייייז../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

מתי צובעת לכחול?

למעלה