פשש!! הבאת אותה!! תודה!! חוצמזה.. אם מעבירים מהר את התמונות של אמיר זה כמו סרטון (: לא?
D dani3p New member 13/9/05 #60 פשש!! הבאת אותה!! תודה!! חוצמזה.. אם מעבירים מהר את התמונות של אמיר זה כמו סרטון לא?
M Mosh28 New member 13/9/05 #61 חחחח האמת כן פחות או יותר אני זוכר בהופעה ראיתי כל כך הרבה פלאשים כי היינו די קרובים לבמה|איפה שיר שתאשר?| כבר התחלתי להגיד לידידה שלי שזה לא הגיוני הכמות תמונות שהם צילמו שם איך אני מחכה ל27!~
חחחח האמת כן פחות או יותר אני זוכר בהופעה ראיתי כל כך הרבה פלאשים כי היינו די קרובים לבמה|איפה שיר שתאשר?| כבר התחלתי להגיד לידידה שלי שזה לא הגיוני הכמות תמונות שהם צילמו שם איך אני מחכה ל27!~
M matanbru New member 13/9/05 #62 תודה רבה רבה רבה ממש כיף לשמוע שנהנתם כל כך וכיף לראות את כל התמונות האלה העשית לי תלילה!!!!!
M Mosh28 New member 14/9/05 #65 חחח כן באמת הצחיקה אותי ותודה על התגובות אבל יאללה קדימה עוד תגובות אגב עכשיו שמתי לב אני מבצבץ שם בעצמי בין כל התמונות של הקהל
חחח כן באמת הצחיקה אותי ותודה על התגובות אבל יאללה קדימה עוד תגובות אגב עכשיו שמתי לב אני מבצבץ שם בעצמי בין כל התמונות של הקהל
E eladi88 New member 14/9/05 #66 תקשיב מה תעשה חחח קח את כל התמונות בהן אתה מבצבץ לך... תיכנס לצייר....ותעשה מסגרת מסביבך... ותעלה לפה... מה אתה אומר??
תקשיב מה תעשה חחח קח את כל התמונות בהן אתה מבצבץ לך... תיכנס לצייר....ותעשה מסגרת מסביבך... ותעלה לפה... מה אתה אומר??
M Mosh28 New member 14/9/05 #67 חחח שאין לי כוח לסמן בכולם אבל.. הנה אחת..תראה איזה מאושר אני רק בשבילך
M Mosh28 New member 14/9/05 #71 חחח אופס נלחץ לי את שקט! המשך: לך יש 100 תמונות לבד שרואים כמעט רק אותך