שיר השבוע מס´ 1

שיר השבוע מס´ 1

לילה בהיר, וצל שחור פוסע על הקיר, אלף מחשבות עוברות בראש באין מחר,ואולי הכול כבר נגמר, שקט בסביבה, אבל הלב מלא באין שלווה, איך יכולת ללכת עולמי עלי חרב, ואני עודי מאוהב, אני אוהב אותך, אני אוהב אותך כואב אותך אישה, זה לא נמוג זה לא נחחק, אני חולם אותך מבעד למרחק, ואז בכלות כוחי אני עוד מאמין באהבה, ליבי ישא, ליבי יבער, ....... למה אישה, אהבתנו היא כל כך קשה, וברגע מר אני מביט שוב לאחור, איך יכולת אותי כך למכור, אין לי חרטה, על כול האהבה אשר הייתה, אלוהים ישיב לי את כוחי במתנה, ולמוריד ראשי לא נכנע, אני אוהב אותך, אני אוהב אותך כואב אותך אישה, זה לא נמוג זה לא נמחק, אני חולם אותך מבעד למרחק, ואז בכלות כוחי אני עוד מאמין באהבה, ליבי ישא, ליבי יבער, עם כל הטעם הצורב של הבגידה, ....... ....... אין לי חרטה, על כל האהבה אשר הייתה, אלוהים ישיב לי את כוחי במתנה, למוריד ראשי לא נכנע, ......... אני אוהב אותך אישה אני אוהב אותך כואב אותך אישה, זה לא נמוג זה לא נמחק, אני חולם אותך מבעד למרחק, ואז בכלות כוחי אני עוד מאמין באהבה, ליבי ישא, ליבי יבער, עם כל הטעם הצורב של הבגידה, ................... מה דעתכם על השיר? אני כתבתי אותו תוך כדי האזנה לשיר באים טעיתי בכמה מילים מתנצל מראש ומוכן לקבל את התיקון.......

נשוי נחמד, דווקא אתה ?

לנשוי הנחמד 38 ! השיר יפה מאד ! הריקוד נקרא "מאמין באהבה" ריקוד זוגות יפה של ויקטור גבאי. מעניין למה אתה "הנשוי הנחמד 38" מצאת לנכון לכתוב דוקא שיר על "טעם הצורב של הבגידה" ? הלוגיקה שלי סבורה שהשיר הבא שתביא לנו זה "אני ארקוד על מדרגות הרבנות" מאחלת לך חיי נשואים מאושרים ונטולי בגידה ! (לפחות 38 שנים) מירי.

חחחחחחחחחח

ממש ממש ללא קשר אוהב את השיר ואת הריקוד בשבוע הבא אביא שיר אחר מבטיח לך

לשמעון - הנשוי הנחמד

תודה לך על מילות השיר. התיחסות למילים של השיר , מעשיר את ההנאה התרבותית והרוחנית של הרוקדים. אני חוזר על הצעתי - שהרבה זלזלו בה - לעשות הפסקה רשמית ברצף ההרקדה , וללמד את השיר של הריקוד, שנלמד באותו חוג, או באותה הרקדה. יש לארגן זאת בתנאים הבאים: לא כולם חייבים לשבת ולשיר. לעשות את זה בקצרה, ומהר. לאפשר ליודעי נגן (חליל , מפוחית אקורדיון) - לבטא את עצמם. לחלק שירונים, ולהתיחס לפעולה, ברצינות - כמו לכל פרט אחר בהרקדה. אולי - כך נהפוך את ההרקדה לחויה עשירה , ולא ליום עבודה מפרך, עם הספק של סטכנוביץ. איך אומר בועז שרעבי : ה ל ו ו א י

אפשר וכדאי מאד

בתנאי שהמרוץ המטורף וחסר התועלת אחרי ריקודים ממחרתיים יפסק

ירון

התחושות שלי שכנראה לא חשוב לאנשים מילות השיר כי אין הרבה תגובות, חבל צריך להכניס לרוקדים את חשיבות המילים כי כמה כייף לרקוד ולשיר את השיר ואני מדבר מניסיון

לנשוי הנחמד

שלום נשוי נחמד. אני מסכים איתך כי המילים של השיר הם חשובות מאד ובמיוחד כשהמילים מבוססות על הספרות העברית הישנה, התנ"ך, והעברית התקנית בעת החדשה. אם אתה אוהב שירה בעברית תוכל לעיין גם בחידות שמירי מביאה לפורום מידי שבוע ומבוססות על מובאות של שירה עברית. דבל´ה.

לנשוי הנחמד .שלום לך.השיר והריקוד

יפים מאד,אלא שאת ריקוד זה לא רוקדים בחוגים רבים ולכן רוקדים רבים לא יודעים את המנגינה של שיר זה.שיר בלי ידיעת המנגינה לא מעורר התענינות רבה.לכן נשמח לקבל ממך עוד שירים שמושרים הרבה יותר ברחבות הריקודים כמו השיר לקום ולעמוד שניתן בפורום בימים האחרונים ואני הדפסתי אותו מהמחשב כי אני יודע את הלחן שלו,גם השיר יפה וגם הריקוד יפה.אנא המשך לכתוב לנו שירים שנותנים אותם יותר בהרקדות. בתודה מראש.

לנשוי הנחמד .שלום לך.השיר והריקוד

יפים מאד,אלא שאת ריקוד זה לא רוקדים בחוגים רבים ולכן רוקדים רבים לא יודעים את המנגינה של שיר זה.שיר בלי ידיעת המנגינה לא מעורר התענינות רבה.לכן נשמח לקבל ממך עוד שירים שמושרים הרבה יותר ברחבות הריקודים כמו השיר לקום ולעמוד שניתן בפורום בימים האחרונים ואני הדפסתי אותו מהמחשב כי אני יודע את הלחן שלו,גם השיר יפה וגם הריקוד יפה.אנא המשך לכתוב לנו שירים שנותנים אותם יותר בהרקדות. בתודה מראש.

לא רוקדים?

כל יוצר רוצה שלא ירקדו את ריקודיו כמו ריקוד זה. יכול להיות שאתה צודק - עדיין לא בדקתי על הירח (סתם בצחוק) ריקוד יפה של שמוליק גוב-ארי.

ידידי כרמל עזרא- לא מדויק.

הריקוד היפה: "לקום ולעמוד", מככב בכל הרקדה , של בינוניים ומתקדמים, וריקוד זה, ידוע ברבים. הוא משול, לזוהי ארצי, שבת מנוחה, ערב בא, והרועה הקטנה. אין רוקד שלא מכיר רקודים אלה. שיהיה לך אחלה יום. יום טוב.

פישלתי ובגדול, אני מתנצל ובענק

משום מה ידידי כרמל, חשבתי שהתכוונת לריקוד: לקום ולעמוד, ולא כך הדבר. על זה אומרים: "שהאצבע הייתה רגישה על המקלדת.(על ההדק) אתה כמובן התכוונת לריקוד: מאמין באהבה, ( שגם הוא ריקוד יפה) אך פחות פופולרי, ופחות נרקד, מלקום ולעמוד. מתנצל ידידי מעומק ליבי על הטעות. היות ואתה אוהב חידות, אז הנה פיצוי. מאיזה ריקוד לקוח הפיזמון הבא? ומי היוצר? ואם קל לך? אז תוסיף גם את מבצעי השיר, בעבר ובהווה. " את לאתי, אהבתי למרות רצונה. מי יתן, יכולתי לסור למעונה. אני אוהב אותך כל כך, אני נושק אותך כל כך, לו אהבתיני לאתי, חיי לך ומותי. שיהיה לך בהצלחה ידידי, ויום טוב לך. נ.ב קח לך את הזמן, אתה לא מוגבל. יום טוב.

אתה טועה בתחושותיך.

שלום לך נשוי. זה שלא הרבה מגיבים לך, לא מעיד על מאומה. 1. כל חברי הפורום, קוראים את זה. 2. לא לכולם יש זמן להגיב. 3. יש כאלה שמסתפקים, בתגובות אחרים. 4. יש המון נושאים, שעולים כאן בפורום, ויש להם רק תגובה אחת, ולפעמים כלל לא מגיבים. זה מראה על חוסר חשיבות? ממש לא. בל תיפול רוחך ידידי, המשך לכתוב לנו שירים יפים, הם לא פחות חשובים מהריקודים. זכור!!! אם אתה מאמין במשהו, לך אתו עד הסוף. הכי קל, זה להרים ידיים. שיהיה לך יום נפלא. יום טוב.

אני שמח שאני טועה

מקווה שהרוקדים יהינו מהמילים וירקדו וישירו תוך כדי הריקוד אני אישית נהנה מזה

ח ב י ב ה

New member
מילות השירים

לשמעון, אין לך מושג כמה אתה צודק, אני לא יכולה ללמוד את הצעדים לפני שלמדתי את המילים ואם אני לא שרה אני גם לא רוקדת ביי

למעלה