שיר השבוע-תיקונים
רצ"ב כמה תיקונים קלים משמיעה גם כן. חזק ואמץ והמשך במסורת שהתחלת מאמין באהבה לילה בהיר, וצל שחור פוסע על הקיר, אלף מחשבות עוברות בראש ואין מחר, ואולי הכול כבר נגמר, שקט בסביבה, אבל הלב מלא ואין שלווה, איך יכולת ללכת עולמי עלי חרב, ואני עודי מאוהב, אני אוהב אותך, אני אוהב אותך כואב אותך אישה, זה לא נמוג זה לא נמחק, אני חולם אותך מבעד למרחק, ועד לכלות כוחי אני עוד מאמין באהבה, ליבי ישא, ליבי יבער, ....... למה אישה, אהבתנו היא כל כך קשה, וברגע מר אני מביט שוב לאחור, איך יכולת אותי כך למכור, אין בי חרטה, על כול האהבה אשר הייתה, אלוהים ישיב לי את כוחי במתנה, לא מוריד ראשי לא נכנע, אני אוהב אותך, אני אוהב אותך כואב אותך אישה, זה לא נמוג זה לא נמחק, אני חולם אותך מבעד למרחק, ועד לכלות כוחי אני עוד מאמין באהבה, ליבי ישא, ליבי יבער, עם כל הטעם הצורב של הבגידה, ....... ....... אין בי חרטה, על כל האהבה אשר הייתה, אלוהים ישיב לי את כוחי במתנה, לא מוריד ראשי לא נכנע, ......... אני אוהב אותך אישה אני אוהב אותך כואב אותך אישה, זה לא נמוג זה לא נמחק, אני חולם אותך מבעד למרחק, ועד לכלות כוחי אני עוד מאמין באהבה, ליבי ישא, ליבי יבער, עם כל הטעם הצורב של הבגידה