שיר השבוע שיר מס´ 3

שיר השבוע שיר מס´ 3

אם יש לי מיתרים הם מתנגנים ברטט. אם יש לי דאגה היא חשופה כמעט. אם יש בי אהבה היא תאמר בשקט. אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט. אתה רואה כיצד פתאום עובר בי רהט. הרוח משנה תקופות את כיוונם. ניסינו לעזור אבל אני יודעת. אנחנו נשארים שנה אחר שנה. בחדרים שלה השמש מסמפטת. קווים ורצועות של אור על הכתלים. אני למענך כל בוקר מלקט לך. פרטים קטנים שמחות קטנות של יום חולין. האם אתה משיב האם אתה עונה לי. אולי באוזניך הולמים גם שעוניי. אולי את מקשיבה אולי גם את דומה לי. הן בפניך משתקפים פתאום פני. האם אתה משיב האם אתה עונה לי. ............................... .............................. האם אתה משיב האם אתה עונה לי. אולי באוזניך הולמים גם שעוניי. אולי את מקשיבה אולי גם את דומה לי. הן בפניך משתקפים פתאום פני. אם יש לי מיתרים הם מתנגנים ברטט. אם יש לי דאגה היא חשופה כמעט. אם יש בי אהבה היא תאמר בשקט. אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט. יום החולין הזה הוא יום שיש בו חסד. ובחסדו שורות אלייך נכתבות. קח את ידי עכשיו עשני מפוייסת. ביום חולין כזה דרכנו....... מצטלבות. להזכרכם אני כותב את השיר מהאזנה באם יש טעויות אשמח לשמוע. איזה ריקוד זה? מי היוצר? ואיך נקרא הריקוד? אשמח לשמוע תגובות........

שמעון-לא התכוונתי שתדיר שינה

מעיניך... אפשר גם לחכות קצת, לא נורא! על כל פנים - תודה רבה! השיר שבחרת הפעם יפהפה.
זהו "שיר של יום חולין" ששרה אילנית. הריקוד הוא ריקוד זוגות שחיבר אבי פרץ. זהו. אני עייפה. לילה טוב!

נשוי נחמד, בחרת בשיר רומנטי יפה.

שלום לך נשוי נחמד. הריקוד: ריקוד זוגות. שם הריקוד: יום חולין. היוצר: אבי פרץ. נדמה לי שיש לך, כמה טעויות בהעתקה משמיעה. השיר עצמו מקסים, נדמה לי ששרה אותו: אילנית, וחידש אותו הזמר: אבי פרץ. (כשם יוצר הריקוד.). הריקוד לא פחות יפה, זורם בנועם, ויש בו תנועות מגוונות, נרקד עד היום ברוב ההרקדות. נחשב לאחד הריקודים המצליחים של אבי. שיהיה לך יום מוצלח. יום טוב.

קורין1

New member
שיר משגע בחרת.......

כמו תמיד, אחד השירים והריקודים האהובים עליי מיני רבים. [URL='target=_blank'][URL='target=_blank'] [/URL]באהבה[/URL]

ענהלי

New member
שמיעה שמיעה...אבל

יש משפטים שהם פשוט לא הגיוניים, במקרה אני גם מאוד אוהבת את השיר. כמה תיקונים: "כיצד פתאום עובר בי רעד(לא רהט)" " הרוח משנה תכופות את כיוונה" "השמש משרטטת(לא מספטת...). לא נורא, העיקר הכוונה!!!

הצעת ייעול לנשוי.

נשוי נחמד בקר טוב ! ראשית - יפה שטרחת וכתבת לנו שיר - המשך כך, זה חיובי. כמה הערות : א. כשאתה מצטט שיר, תן בבקשה קרדיט ליוצרי השיר דהיינו : כותבי המילים, הלחן, וכמובן את המבצע/ים. (ואם אפשר גם את המעבד המוסיקלי - בשביל ירון) ב. לפי שגיאות הציטוט שלך, זה נשמע שכאילו כתבת אותו תוך כדי הריקוד עצמו, יאני, במקום להתייחס לנשואה שלך, התעסקת ברישום חפוז ! עצה : בפעם הבאה, אנא, צטט מתוך ספר שירים ותימנע משגיאות. חוץ מזה אתה נחמד ! יום טוב לך. מירי.

מירי היקרה

בהתחשב בשעה שכתבתי את השיר אחרי יום עמוס לא נורא שלוש טעויות כתיב אבל מקבל את ההערה שלך . אבל אני אמשיך להאזין ולכתוב זה אתגר בשבילי ולא להעתיק מספר. שנה טוב לך.......

כתיבת שם המשורר הכרחית!

על פי חוק ואני מבקש לעשות זאת בקביעות או לא לכתוב כלל את מילות השיר. אשר ללחן וכו´ אין חובה כי לא הם אלה אותם רואים על המסך. רצוי לכתוב את שם המלחין שהוא בד"כ חד ערכי (ז"א שלמילים יש לחן אחד) אבל לפעמים לאותן מילים יש יותר ממלחין אחד. שם המעבד המוסיקאלי (עבור מירי) מיותר לחלוטין. שם המבצע גם הוא לא רלוונטי כי יש רבים (גם אני במקלחת), אלא אם ברצונך לציין ביצוע מסויים האהוב עליך בהרקדות.

fanti

New member
../images/Emo46.gifירון - אתה כזה קשקשן שזה משגע

הבנו כבר אחרי כל כך הרבה פעמים שהדגשת וציינת את "הבקיאות הרבה" שיש לך בנושא זכויות יוצרים , שמענו שוב ושוב על המשפטים שלך, חבל שלא הצגת את חשבון הבנק שלך , אבל ירון דחיל רבאק זה פורום , רק פורום האנשים אפילו לא כותבים בשמם האמיתי מותר לכתוב מילים של שיר מבלי שתבלבל לכולם את המוח. נחמד לברך בשנה טובה עם תמונת הצאצאים או חיות מחמד , מבלי שתחזיר אותנו לתלם . ירון , רד מהעץ , תן לחיות אחרת תגלה שמהפורום שאתה מנהל יש "נזילה" החוצה למקום בו נותנים לנשום

פלורנס1

New member
לשמעון - שיר השבוע

הייתי בוחרת לשיר השבוע את השיר "כל שנה מתחילה" אבל מאחר ואין לי את המילים לשיר זו משימה עבורך ובמיוחד שאתה דיי טוב בזה. שנה טובה

עממי

New member
לפלורנס ולשמעון החביבים

אשתדל לעזור במשהו, הכוונה כנראה "כל שנה" ריקוד של ישראל שיקר הלחן: עמוס ברזל המילים: נ.פרידמן מבצעים: להקת תות השיר מתחיל "כל שנה מתחילה בסימן שאלה,...) או - יש עוד ריקוד עם שם דומה "כל יום מתחילה שנה" ביצוע של עופרה חזה, אני מכיר את זה כי רוקדים בפארק הלאומי.

"כל יום מתחילה שנה"

כל יום מתחילה שנה מילים: אהוד מנור לחן: נורית הירש עיבוד: נורית הירש הרקיע עוד בהיר אך בערב כבר קריר בחלון אשר פונה לים אי אפשר אולי לאמר שהקיץ כבר נגמר אך השמש מתעייף יותר מוקדם על הדשא בחצר יום מתחיל להתקצר אך עוד כמו דבר לא השתנה העמד פנים כעת אל תגיד לי שעבר כבר עוד שנה לא זה לא יכול להיות השנים הן לא שניות אם תביט תוכל לראות שכלום לא השתנה כל חושיי מתקוממים תן לי עוד כמה ימים לא הספקתי שום דבר השנה אין עוד גשם בענן אל תקפוץ על כל סימן אל תרד לפני התחנה אל תראה לי ביומן תהיה כמו אב רחמן אל תעיר אותי אני עוד ישנה לא זה לא יכול להיות... שננננה שננננננה שננננננה עוד שנה שנננננה שננננננה אל תגיד לי שעבר כבר עוד שנה...

stivgold

New member
דינדונית היקרה

המילים והמשמעות של השיר כל כך מרגשות, ולמי שלא יודע הריקוד חובר כחודש או חודשיים לפני הסיפור הטראגי של עופרה חזה. (אולי סתם מיקריות)

עממי

New member
כל יום מתחילה שנה - ללא עופרה

"תן לי עוד כמה ימים לא הספקתי שום דבר השנה" איזה מילים משמעותיות, עופרה חזה - יהי זכרה ברוך. "כל יום מתחילה שנה" ריקוד מעגל של אלי רונן חובר בשנת 2000 לחן:נורית הירש מילים:אהוד מנור מבצעת:עופרה חזה הריקוד הראשון בהשתלמות הראשונה של ארגון המדריכים (28.4.2000)

למעלה