שיר השבוע שיר מס´ 3

מתקן כמה טעויות כתיב

אם יש לי מיתרים הם מתנגנים ברטט. אם יש לי דאגה היא חשופה כמעט. אם יש בי אהבה היא תאמר בשקט. אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט. אתה רואה כיצד פתאום עובר בי רטט. הרוח משנה תכופות את כיוונם. ניסינו לעזור אבל אני יודעת. אנחנו נשארים שנה אחר שנה. בחדרים שלה השמש משרטטת. קווים ורצועות של אור על הכתלים. אני למענך כל בוקר מלקט לך. פרטים קטנים שמחות קטנות של יום חולין. האם אתה משיב האם אתה עונה לי. אולי באוזניך הולמים גם שעוניי. אולי את מקשיבה אולי גם את דומה לי. הן בפניך משתקפים פתאום פני. האם אתה משיב האם אתה עונה לי. ............................... .............................. האם אתה משיב האם אתה עונה לי. אולי באוזניך הולמים גם שעוניי. אולי את מקשיבה אולי גם את דומה לי. הן בפניך משתקפים פתאום פני. אם יש לי מיתרים הם מתנגנים ברטט. אם יש לי דאגה היא חשופה כמעט. אם יש בי אהבה היא תאמר בשקט. אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט. יום החולין הזה הוא יום שיש בו חסד. ובחסדו שורות אלייך נכתבות. קח את ידי עכשיו עשני מפוייסת. ביום חולין כזה דרכנו....... מצטלבות. להזכרכם אני כותב את השיר מהאזנה באם יש טעויות אשמח לשמוע. איזה ריקוד זה? מי היוצר? ואיך נקרא הריקוד? אשמח לשמוע תגובות........ שמעון

מקווה שזה התיקון האחרון

• מתקן כמה טעויות כתיבו נשוי נחמד 38 ו√ אם יש לי מיתרים הם מתנגנים ברטט. אם יש לי דאגה היא חשופה כמעט. אם יש בי אהבה היא תאמר בשקט. אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט. אתה רואה כיצד פתאום עובר בי רעד. הרוח משנה תכופות את כיוונם. ניסינו לעזור אבל אני יודעת. אנחנו נשארים שנה אחר שנה. בחדרים שלה השמש משרטטת. קווים ורצועות של אור על הכתלים. אני למענך כל בוקר מלקט לך. פרטים קטנים שמחות קטנות של יום חולין. האם אתה משיב האם אתה עונה לי. אולי באוזניך הולמים גם שעוניי. אולי את מקשיבה אולי גם את דומה לי. הן בפניך משתקפים פתאום פני. האם אתה משיב האם אתה עונה לי. ............................... .............................. האם אתה משיב האם אתה עונה לי. אולי באוזניך הולמים גם שעוניי. אולי את מקשיבה אולי גם את דומה לי. הן בפניך משתקפים פתאום פני. אם יש לי מיתרים הם מתנגנים ברטט. אם יש לי דאגה היא חשופה כמעט. אם יש בי אהבה היא תאמר בשקט. אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט. יום החולין הזה הוא יום שיש בו חסד. ובחסדו שורות אלייך נכתבות. קח את ידי עכשיו עשני מפוייסת. ביום חולין כזה דרכנו....... מצטלבות. להזכרכם אני כותב את השיר מהאזנה באם יש טעויות אשמח לשמוע. איזה ריקוד זה? מי היוצר? ואיך נקרא הריקוד? אשמח לשמוע תגובות........ שמעון שמעון

הגרסה המקורית

שיר של יום חולין מילים רחל שפירא לחן יאיר רוזנבלום אם יש לי מיתרים הם מתנגנים ברטט, אם יש בי דאגה היא חשופה כמעט, אם יש בי אהבה היא תאמר בשקט, אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט. אתה רואה כיצד פתאום עובר בי רעד, הרוח משנה תכופות את כיוונה; ניסינו לעזוב אבל אני יודעת: אנחנו נשארים שנה אחר שנה. בחדרים שלך השמש מסרטטת קווים ורצועות של אור על הכתלים. אני למענך כל בוקר מלקטת פרטים קטנים, שמחות קטנות של יום חולין. האם אתה משיב, האם אתה עונה לי? אולי באוזנך הולמים גם שעוניי. אולי אתה מקשיב אולי אתה דומה לי, הן בפניך משתקפים פתאום פני. אם יש לי מיתרים הם מתנגנים ברטט, אם יש בי דאגה היא חשופה כמעט, אם יש בי אהבה היא תאמר בשקט, אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט. יום החולין הזה הוא יום שיש בו חסד, ובחסדו שורות אליך נכתבות. קח את ידי עכשיו, עשני מפוייסת. ביום חולין כזה דרכינו מצטלבות ותודה לספר השירים "אהבת בת 50" בעריכת יואב קוטנר.

שמעון....

פגעת בוללל!!!! זה השיר הראשון שלמדתי בריקודי זוגות ומן הסתם הוא זכור לטוב...

מעניין

אני עדיין זוכרת מהו ריקוד הזוגות הראשון שלמדתי, ועדיין כשאני שומעת אותו הוא מעלה בי גלים של נוסטלגיה... האם גם לכם יש יחס מיוחד לריקוד הראשון שלמדתם? אצלי ריקוד הזוגות הראשון היה "צומת הדרכים". וריקוד המעגל הראשון שלמדתי - "משיח". מישהו זוכר בכלל?

ריקודיי הראשונים.

הריקוד הראשון שלי בזוגות, לא אשכח, נקרא "היה חלום". אני זוכרת איך בן זוגי הראשון שר לי באוזן תוך כדי הכרבול : "היה חלום אך הוא לא התממש, כי מה שהוא אצלינו השתבש, מה שהוא אצלינו השתבש", וכמה שהוא צדק. הריקוד מעגל הראשון היה "כליזמר", ריקוד שמזכיר לי תמיד את המדריך מפ"ת יענקל´ה לוי, שאהב מאד את הריקוד הזה והקפיד על הצעדים המדוייקים. אבל זה היה מזמן. מירי.

למעלה