שיר השבוע

שיר השבוע ../images/Emo9.gif

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- אלבום השבוע- השיר המאוס של השבוע- דבר טוב שקרה לכם השבוע- דבר שהרס לכם את השבוע- צרפו תמונה לבחירתכם-

Hezi The One

New member
אני:]

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-לקפץ בכל העיר זה ממש שיר גדול! השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע-Eminem - When I'm Gone אלבום השבוע-אין לי:$ השיר המאוס של השבוע-אין ליO:O:O:O: דבר טוב שקרה לכם השבוע-היה טוב השבוע בכללי. גאד לא צחקתי הרבה זמן כמו שצחקתי השבוע דבר שהרס לכם את השבוע-לא נראלי היהצרפו תמונה לבחירתכם-סבבה כל הזכויות לתמונה הזו שייכות לליבינקה!!!!!

Hezi The One

New member
האישה והאימפוטנציה

טוב לא:$ ילדה שיא שיא החמודה שאני אוהבD:

האמ..

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-ערוץ הילדים .. סתם להזכר בו ולשיר אותו כשמשעמם השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- המכשפות -עד העונג הבא אלבום השבוע- YELLOWCARD - OCEANE AVNUE השיר המאוס של השבוע- החרא הזה של עמיר בניון.... דבר טוב שקרה לכם השבוע- כלום... פשוט זמן איכות עם אנשים איכותיים זה טוב!! דבר שהרס לכם את השבוע- הממ לרוב זה משפחה אז זה קורה כל יום... צרפו תמונה לבחירתכם- כוסיתתתתתתתתתגרררר

טולייצ

New member
אין לי נושא להודעה ../images/Emo46.gif

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- חבל
טוב נו..אבא עורך דין. השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- אלבום השבוע- Led Zeppelin - All Of My Love השיר המאוס של השבוע- אשמור את ליבי/גיים בויז
דבר טוב שקרה לכם השבוע- ערב יום שישי ה - 13
דבר שהרס לכם את השבוע- חוסר מצב רוח בגלל..
של מי הגיטרה?

טולייצ

New member
מה קרה?

השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- Led Zeppelin - All Of My Love אלבום השבוע- HIM - Dark Light

AvtipuS

New member
צ'אט ):

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- חייל של 100 שערים השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- SOAD-Cigaro אלבום השבוע- דניאל סלומון-דניאל סלומון השיר המאוס של השבוע- GayBoys-אשמור את ליבי דבר טוב שקרה לכם השבוע- שום דבר. דבר שהרס לכם את השבוע- דודה של אמא שלי נפטרה. צרפו תמונה לבחירתכם- מצרף

LiLdon

New member
אבל מה שיותר מצחיק...

שהם כן הגיעו אחד מהם התעלף אחד נקע משהו אוי אוי אוי צחוקים היסטריים.

LiLdon

New member
כן,משהו כזה

בטח סתם השתינו במכנסיים, חצי מהקהל היה 'קהל עויין' ככה תיארו את זה חחח

../images/Emo79.gifאיןכותרת

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-
רוצה ללכת השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע-
ד"ר קספר - רוח גדולה Alkaline Trio - Burn אלבום השבוע-
אין השיר המאוס של השבוע-
מממ...לא'דעת דבר טוב שקרה לכם השבוע-
קניתי בגדים
דבר שהרס לכם את השבוע-
שאני מטומטמת ולא התחלתי ללמוד למתכונת! דברים שיהרסו לי את השבוע הקרוב: מחר הופעה של Man Alive בחיפה ואני פאקינג לא הולכת!
יומראשון מתכונת בהסיטוריה
צרפו תמונה לבחירתכם-

LiLdon

New member
>.<

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-לקפץ
השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע-פוצ'-חצי יום אלבום השבוע-אמנואל שטיינבאום מציג-פוצ' השיר המאוס של השבוע-סינרגיה-ספרי דבר טוב שקרה לכם השבוע-90 בבגרות
דבר שהרס לכם את השבוע-המון בגרויות.והעובדה שהשתכרתי למיכלי ובנצי בטלפון ואמרתי המון המון שטויות. צרפו תמונה לבחירתכם-

../images/Emo26.gif

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- אין כזה..אולי שגר פגר השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- draconian - daylight misery Masterplan - Soulburn Opeth - Harvest אלבום השבוע- draconian - arcane rain fell (gothic doom metal) השיר המאוס של השבוע- אין כזה דבר טוב שקרה לכם השבוע- לא קרה... דבר שהרס לכם את השבוע- הסטוריה...

למעלה