שיר השבוע

dsol

New member
די כבר עם הנושא להודעה !

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- אין השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- יהושע - את תבואי אלבום השבוע- החדש של פוצ' השיר המאוס של השבוע-לא יודע.... דבר טוב שקרה לכם השבוע- אמממ 100 בבגרות באנגלית וכל הציונים שלי עלו דבר שהרס לכם את השבוע- אמממ לא יודע צרפו תמונה לבחירתכם- "מישהו רוצה סוכריה?"

../images/Emo24.gif

אחרי התקופה של הבגרויות ואחרי הטיול השנתי, אני לוקחת יום חופש ונוסעת לדרום (אשדוד/אשקלון)

yardenbm

New member
אממ

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-ציפורנים מרוחות השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע-Plain White T's - Hey There Delilah אלבום השבוע-שי נובלמן השיר המאוס של השבוע-לא אל תשחק איתי דבר טוב שקרה לכם השבוע-יצאתי עם חברים וראסמי נהנתי דבר שהרס לכם את השבוע-ציון הגשה במתמטיקה צרפו תמונה לבחירתכם-

B a m b o o o k

New member
בלאטטט

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- מרלין מונרו השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- תתחני אליי של אביתר בנאי
אלבום השבוע- איםה הילד-זמן סוכר השיר המאוס של השבוע- של אביב גפן עם הזמן.. הוא מכניס אותי לדיכאון דבר טוב שקרה לכם השבוע- שםו דבר מיוחד דבר שהרס לכם את השבוע- אני חולה
צרפו תמונה לבחירתכם- מיכלי בשבילך...

../images/Emo121.gifאבל אנחנו נגד אלימות!!

נו, עולם קשוח אני יכול עליו רק אם כוח...

../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo15.gif

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- ---- השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- ---- אלבום השבוע- ---- השיר המאוס של השבוע- ---- דבר טוב שקרה לכם השבוע- האמ. בושה להגיד אבל אין ממש דבר שהרס לכם את השבוע- הרבה, בעיקר ביצפר.. צרפו תמונה לבחירתכם- זה הקוקי היפה שלי!! תגידו שהוא לא מ-ד-ה-י-ם!

../images/Emo121.gifוופ

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-:X השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע-לא תתפוש אותי-מאיר אריאל
אלבום השבוע-זרעי קיץ השיר המאוס של השבוע-לא דע איך קוראים לו דבר טוב שקרה לכם השבוע-אני מנגן עם ג'ס בהרכב ישראלי שלהם דבר שהרס לכם את השבוע-האחורה של הבס:( נקווה שנצליחלסדר את זה עד שבוע הבא צרפו תמונה לבחירתכם-אין

חוחו ../images/Emo9.gif

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- ניו יורק רפיח :] השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- הדלת - פורטיסחרוף אלבום השבוע- כשהגיטרה מנסרת את הלילה- פורטיסחרוף השיר המאוס של השבוע- למעני- בית הבובות דבר טוב שקרה לכם השבוע- סנטר ביום שני :] דבר שהרס לכם את השבוע- הכל צרפו תמונה לבחירתכם-

אפרת P

New member
באלי גם

למרות שיום חמישי... נו מילא >< השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע - לקפץ בכל העיר D: השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע - הממ אור הירח אלבום השבוע - אפאחד השיר המאוס של השבוע - של בית הבובים האלו... להקה מציקה דבר טוב שקרה לכם השבוע - הממ ביקרתי את גלעד ברעננה דבר שהרס לכם את השבוע - שאמא מפסיקה ללמוד בכפ"ס
צרפו תמונה לבחירתכם - ארוחת ילדים XD

keeeren

New member
אלון פרידמן do meeeee../images/Emo99.gif

נו מה רואים שלא הייתה לי כותרת... גרררררררר
השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-אין כזה השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- אביתר בנאי- תתחנני אלי אלבום השבוע-אין השיר המאוס של השבוע-שייגעצ-אינטרקום, כי זה היה הצלצול שלי בפלא דבר טוב שקרה לכם השבוע-לא משו מיוחד, אבל היה שבוע נחמד בינתיים דבר שהרס לכם את השבוע-שעליתי על משקל, מצד שני זה גרם לי להתחיל דיאטה אז לא יודעת אם זה כזה נורא..
צרפו תמונה לבחירתכם- נכון שהוא מושלם? גררררר

למעלה