שיר השבוע

loner in love

New member
שיר השבוע

השבוע אני לא משקיעה בכם ולא עושה סמיילים, סליחה מראש. מהו שיר השבוע שלכם? מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? מהו אלבום השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם? מהו משפט/בית השבוע שלכם? שבוע טוב

בטלקאפ

New member
../images/Emo2.gif

מהו שיר השבוע שלכם?That Girl מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Black Balloon-Goo Goo Dolls מהו אלבום השבוע שלכם?אין. מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?אין.

SPFAN

New member
אני חושב שקרצת התבלבלת

בין השיר של מקפליי לשיר ה...לא של מקפליי

cami love benja

New member
שלי!

שיר השבוע שלי הוא - Behind These Hazel Eyes של קלי קלרקסון שיר השבוע של מקפליי - I'll Be Ok אלבום השבוע שלי - Wonderland של מקפליי =\ סמיילי השבוע שלי הוא -
משפט/בית השבוע שלי הוא - בע לא יודעת..
זה השבוע שליייי =]

SPFAN

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Evanescence - Tourniquet מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Too Close To Comfort סופסוף הצלחתי להוריד ת'גירסא הנורמלית
מהו אלבום השבוע שלכם? Fallen של אוונסנס מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? Has no one told you she's not breathing? מהשיר Hello של אוונסנס... לא יודע, המשפט הזה מעביר בי צמרמורת

שליייי

מהו שיר השבוע שלכם? mistaken idendety- delta goodrem what's going on- all stars someday i will understand- britney spears because of you- kelly clarkson pinball wizard- the who מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? too close for comfort, the balad of poul k מהו אלבום השבוע שלכם? innocent eyes- delts goodrem מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? someday you will understand in god all plan and what he does to you but maybe someday you will breath and you fainely see see it all in your baby...

PunK RocK 1o1

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם?Daniel Powter - Bad Day The All-American Rejects - Dirty Little Secret James Blunt - You're Beautiful מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? כל השירים מ-וונדרלאנד וNo Worries מהו אלבום השבוע שלכם? וונדרלנד מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? He's been a drunk all his life Two kids, a dog and a wife He doesn't know And in the daytime he just sits and Watches television shows McFLY-The Ballad of Paul K

Hip Hop star

New member
../images/Emo124.gifשלי../images/Emo124.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Fellin This/בלינק 182 מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Deck The Halls מהו אלבום השבוע שלכם?------- מהו סמיילי השבוע שלכם?
/
מהו משפט/בית השבוע שלכם? "וענן ייחוד יומם וליל מעל ימי הים חוג ייחוג ורוח מייל הים יגיע עד גגות תבל ואין אוויר אין אש אין חול אור אחרון יגווע בלאט בלי קול וקץ לכל." משאירים אותי שנה בבצפר

M c F l y

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Untitled של סימפל
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?מממ I'll be ok מהו אלבום השבוע שלכם?איך לא wonderland למרות שלא שמעתי את כולו
מהו סמיילי השבוע שלכם?
|$U| הם פשוט כלכך חמודים יחדיו
מהו משפט/בית השבוע שלכם? מממ אין

D4Ever

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם?Kelly Clarkson-A Moment like this מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Too close for comfort מהו אלבום השבוע שלכם?Green Day-American Idiot מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? Remember when we scratched our names into the sand And told me you loved me But now that I find That you've changed your mind I'm lost the words And everything I feel for you I wrote down on one piece of paper The one in your hand You won't understand How much it hurts to let you go

DesertRose7

New member
שלי..

מהו שיר השבוע שלכם? mcfly - ill be ok
שמעו..מקום 1 מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? ^^ מהו אלבום השבוע שלכם? fall aou boy - under the cork tree all american reject - move along the click five - greeting from imrie house
מומלץ אחד אחד מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? you can be my dirty little secret dirty little secret המשפט הזה לא עוזב לי את הראש!

may90

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם? HIM-wings of a butterfly Incubus-make a move מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? מהו אלבום השבוע שלכם? הממ שכחתי איך קוראים לו... של פול אאוט בוי מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? "מה אנחנו?!!? תולעי משי?!!"

DesertRose7

New member
FALL OUT BOY ../images/Emo99.gif

אם אנחנו מדברות על אותו אלבום.. פשוט מעולה

may90

New member
זה שבהתחלה שומעים מצלמות...כן?

ויש שוגר וויר גויינג דאון

hadasrulez

New member
../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? the click 5- just the girl מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Obviously בגירסה האקוסטית מהו אלבום השבוע שלכם? הראשון של מקפליי
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אין :O

למעלה