שיר השבוע

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gifמהו שיר השבוע שלכם? twisted logic\coldplay ו- ליאונרדו\עיברי לידר ../images/Emo94.gifמהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? too close for comfort (למרות שיש לי רק את האקוסטי../images/Emo4.gif) ../images/Emo39.gifמהו אלבום השבוע שלכם? מלטף ומשקר\ עברי לידר ../images/Emo68.gifמהו סמיילי השבוע שלכם? ../images/Emo80.gif ../images/Emo185.gifמהו משפט/בית השבוע שלכם? "ולפעמים האהבה נגמרת החשבונות הישנים מהצגה אחרת, וכל האנשים שהיו פה והולכים משאירים אותי לבד בחדר, נשיקה ונפרדים. נשיקה ומשאירים את הדברים הלא פתורים עומדים, החושך הוא חבר שלי ברגעים הכי יפים, שותים ומנגנים. ואוהבים אחד את השני כי ככה אנשים, כשהזמן ללכת אז נגמרות לי המילים..." מלטף ומשקר\עברי לידר עברי מככב השבוע כי קיבלתי חזרה את הראשון שלו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifתוספת קטנה לשיר השבוע שלכם (נו מה לבחור אחד ממאות השירים שאני שומעת כל שבוע../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אכזרי מדי../images/Emo7.gif): when a day turnd into night\busted../images/Emo99.gif

Juicy Fruit1

New member
שלי..

מהו שיר השבוע שלכם? ממ לא יודעת מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? ברוקולי אני חושבת מהו אלבום השבוע שלכם? blink 182- dude ranch מהו סמיילי השבוע שלכם? :| מהו משפט/בית השבוע שלכם? ..

bar jones

New member
שלי!!!!

שיר השבוע שלי- audioslave- be yourself שיר השבוע המקפליי שלי- pinball wizard אלבום השבוע שלי- אמממ... אני מניחה שאני אגיד audioslave כי בת דודה שלי נתנה לי אותו השבוע להאזין.. סמיילי השבוע שלי-
משפט השבוע שלי- i'm a super girl- supergirls don't cry!! *שתלמדו פסיכומטרי תבינו כמה אתם חייבים לעודד ת'צמכם בזמן הכנת שיעורי בית*

reutc1

New member
שלי ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? everything but the girl-Missing מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i'll Be Ok מהו אלבום השבוע שלכם? ממעמקים-הפרוייקט של עידן רייכל מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? "everytime i see you falling i get down on my knees and pray"

shircherry

New member
שלייייייי ../images/Emo140.gif

מהו שיר השבוע שלכם? simple plan- me against the world מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i wanna hold you מהו אלבום השבוע שלכם? simple plan - still not getting any מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? i'm a nightmare, a disaster that's what they've always said i'm a lost cause not a hero but i'll make it on my own me against the world

MayLuvsDoug

New member
חנוץ XD הוי הוי שלי.

מהו שיר השבוע שלכם? המממ... בהחלט smells like teen spirit של נירוונה. מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? pinball wizard מהו אלבום השבוע שלכם? Niravana- Nevermind מהו סמיילי השבוע שלכם?
זה לא ממש משתנה.. מהו משפט/בית השבוע שלכם? With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us A mulatto An albino A mosquito My libido Yay! Hey! Hey!

למעלה