שיר השבוע

bar jones

New member
../images/Emo24.gif חני, איפה המצעד השבועי?!

חחח טוב, כיוון שעוד לא עשית.. אני רק ארשום את התשובות שלי ותוסיפי-יותר נכון צ'חר תוסיף, לשרשור שלך. שיר השבוע שלי- PPK - Resurection שיר השבוע של מקפליי- ultraviloit אלבום השבוע - mcfly- wonderland סמיילי השבוע-
משפט השבוע: school makes practice, practice makes perfect- but nobody's perfect- so why practice?! אמממ זה לא מעלה לי תמונה כרגע... אז נוותר...
וחני, שיהיה גם לך שבוע טוב (את פשוט תמיד רושמת את זה )

Hip Hop star

New member
די כבר עם התמונה!../images/Emo2.gif

תמונת השבוע היא בפינה הבלעדית שלי מור!

loner in love

New member
שיר השבוע

מהו שיר השבוע שלכם? מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? מהו אלבום השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם? מהו משפט/בית השבוע שלכם? שחר תשרשרי את מור
שבוע נעים

lollipop1

New member
:)

מהו שיר השבוע שלכם? Bangles - Eternal Flame מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? Chills in the evening מהו אלבום השבוע שלכם? :\ לא יודעת מהו הסמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? drug, you buy cheap, you sell it high אני אומרת לכם.... יום מטורף....:)

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם? קלי קלארקסון- החדש (נו אינלי כוח לכתוב באנגלית..) שיר השבוע המקפליי שלכם? אין אלבום השבוע שלכם- לי ראיין
מה סמיילי השבוע שלכם? |קרמבו| מה משפט השבוע שלכם ראו חתימה
|יחסיציבור|

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Robbie Williams - Make Me Pure מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? Memory Lane מהו אלבום השבוע שלכם? James Blunt - Back To Bedlam מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? Early morning when I wake up I look like Kiss but without the make up וגם.. First they ignore you Then laugh at you and hate you Then they fight you Then you win וגם.. You can't lie to a liar Because of all the lies Oh Lord Please make me pure But not yet רובי פשוט

Hip Hop star

New member
שלי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Hey Baby-נו דאוט Fake-באסטד מהו שיר השבוע המקפליי שלכם?Mr. Brightside מהו אלבום השבוע שלכם?Rock Study-נו דאוט מהו סמיילי השבוע שלכם?
/
/
/|ג'יימס מהו משפט/בית השבוע שלכם? "ילד כותב בתוך דלי" ותקראו לאחור...

M c F l y

New member
יש סמיילי ג'יימס:-O?

*מוצאת תירוץ כדי לומר לאלה שהיא אוהפתותה*

Rowdy Girl

New member
שליייייי../images/Emo11.gif

בחיי שהסמיילי הזה דומה לג'יימס
מהו שיר השבוע שלכם? where is the love- busted מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? SFAS מהו אלבום השבוע שלכם? wonderland מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? לא משפט אבל סתם משו שהיה היום בשיעור מתמטיקה- המורה למתמטיקה- אמרתי לך לבוא בשעת 0!!! למה לא באת?!?!?! ילד- אין לי 0 בשעון!!!!!!! מאיפה אני יודע מתי אני צריך לבוא? ילד אחר- נו ב00:00 בחצות!!
ילד- אההההה המורה: *חושבת לעצמה: הם עד כדי כך מטומטמים?
*

M c F l y

New member
אין סמיילי ג'יימס!

|מוצאת תירוצ כדי לומר לקורלע שאני אוהפתותה|

למעלה