שיר השבוע

Love Bem

New member
עונה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מהו שיר השבוע שלכם?McR - Cemetery Drive
מהו שיר השבוע המקפליי שלכם?McFLY - Mr Brightside
מהו אלבום השבוע שלכם?Green Day- American Idiot
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?פאק(fuck) לא יודעת למה!

SPFAN

New member
שלי ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? היהודים - הזמן שלך מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? The Ballad Of Paul K מהו אלבום השבוע שלכם? Wonderland מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? הממ אין

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני ../images/Emo185.gif מהו שיר השבוע שלכם? ברשותך\דניאל קורן ../images/Emo94.gif מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? Mr. brightside \ Easy way out ../images/Emo39.gif מהו אלבום השבוע שלכם? המממ Beatles - Magical Mystery Tour ../images/Emo113.gif מהו סמיילי השבוע שלכם? ../images/Emo185.gif ו-../images/Emo113.gif כי הם חורפיים../images/Emo99.gif ../images/Emo68.gif מהו משפט/בית השבוע שלכם? נמנמ: "ברשותך, לא נפתח בשיחה, כמו זוג אוהבים לא תספרי על עצמך, לא אלחש לך בדיחה, את עלולה לחייך, ויש לי חולשה לחיוך שכזה. תשבי אדישה עד שאלך ברשותך" ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

W3ndy

New member
../images/Emo39.gif

מהו שיר השבוע שלכם? incomplete-backstreet מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? mr. brightside מהו אלבום השבוע שלכם? של אבריל מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? Knock, knock, knockin' on heaven's door סתם,זה תקוע לי בראש...

M c F l y

New member
../images/Emo54.gif

מהו שיר השבוע שלכם?untitled-simple plan מהו שיר השבוע המקפליי שלכם?i wanna hold you מהו אלבום השבוע שלכם?מיאו מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?מיאו

למעלה