שיר השבוע

loner in love

New member
שיר השבוע

מוקדש למור
מהו שיר השבוע שלכם? מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? מהו אלבום השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם? מהו משפט/בית השבוע שלכם? have a great week

../images/Emo47.gifעונה../images/Emo47.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? וואו יש המוןןןן: The All American Rejects - My Paper Heart The All American Rejects - Tour Star American Hi-Fi - Scar Bowling For Soup - Where To Begin Lostprophets - Last Train Home SOD - Boyband SOD - Slacker Him - Wings Of A Butterfly Blink 182 - Don't Tell Me It's Over Fall Out Boy - Dance,Dance
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Memory Lane
מהו אלבום השבוע שלכם? אממממ לויודעת....
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? I picked out your star Turned night to day A simple whisper from your voice And I fade away

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ח"ח על HIM!../images/Emo23.gif

D4Ever

New member
עונה

מהו שיר השבוע שלכם?רשימה ארוכה אז אני אקצר לכמה שחרשתי עליהם: Relient K-Hello McFly Son of Dork-Murdered In The Mosh Green day-Are we the waiting Green Day-Give me novacaine מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Mr Brightside,No Worries מהו אלבום השבוע שלכם?SoD-Wellcome to loserville מהו סמיילי השבוע שלכם?|4u| מהו משפט/בית השבוע שלכם? Another turning point, a fork stuck in the road Time grabs you by the wrist, directs you where to go So make the best of this test, and don't ask why It's not a question, but a lesson learned in time It's something unpredictable, but in the end it's right. I hope you had the time of your life.

cami love benja

New member
../images/Emo2.gif

תשלחי לי את השיר Murdered In The Mosh פליזזזזזז !!! יש לי את הגירסה הארוכה והיא מממש ארוכה..
אם יש לך את הקצרה בבקשה שלחי לי !!!!

D4Ever

New member
לצערי אין לי..

אין לי את הדיסק בכלל,אני שומעת אותו מהאתר רדיו הזה ששמתי פה לא מזמן וגם יש לי סרטון שלהם בפופוורלד שרים אותו, שאגב גם אותו העלתי לא מזמן

vered131

New member
שלי :)

מהו שיר השבוע שלכם? לוזרביל- סאן אוף דורק. מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? NO WORRIES מהו אלבום השבוע שלכם? מקפליי- וונדרלנד. מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? --

cami love benja

New member
שלי =]

מהו שיר השבוע שלכם? כל הדיסק של SOD אני מזניחה את מקפליי =\ מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? נמנמנמ NO WORRIES מהו אלבום השבוע שלכם? Son Of Dork - Welcome To Loserville מהו סמיילי השבוע שלכם? אין בתפוז..כל שורה אני עושה אותו במסן מהו משפט/בית השבוע שלכם? יש 3.. 1. נמנמנמנמנמנמ 2. איזה קקי/עיצבון..תלוי במקרה =] 3. "ממתי יש דבר כזה טבעת חברות? ועוד לאחד שקסי כמוהו?!?!?! וחברה שלו יותר מכוערת מ***" שבוע נעים

bar jones

New member
../images/Emo23.gif חני אהובתי.. ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

did i tell u how much i love u?!
מהו שיר השבוע שלכם? e-gypte- angels crying
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? hypnotised
מהו אלבום השבוע שלכם? אוסף של dance
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? מים
חיים חיים
אהבה אהבה
סקס סקס
איידס איידס
מוות מסקנה
תשתו קולה!!

../images/Emo3.gifעונה..

מהו שיר השבוע שלכם? SOD - Slacker מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? too close to comfort
מהו אלבום השבוע שלכם? wonderland מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? "when life has bin unkind and you're loosing your mind look in the mirror afraid of what you'll find feels like time not in your side.."

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo187.gifשלי../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם? Wheatus - Teenage Dirtbag Son Of Dork- Murdered In The Mosh Son Of Dork- Holly...I'm The One Son Of Dork- Sick Son Of Dork- Boyband Son Of Dork- Eddie's Song (אלו מהדיסק שהכי חרשתי עליהם
)
מהו השיר המקפליי שלכם? The Ballad of Paul K
מהו אלבום השבוע שלכם? Son of Dork- welcome to Loserville (כמו שאפשר לראות בשיר השבוע
)
מהו סמיילים השבוע שלכם?
מהוא משפט/בית השבוע שלכם? "I hate to break it but it's true Fifteen minutes we'll be through And I won't have to talk to you, you, you, you" "I don't know why, the metalheads want us to die But these days they're all under nine So I'll be fine" "There's the kid who blew it all, I sat next to him in school Everyone thought he was cool Till he quit his job and joined a, boyband" כולם מ- Son of Dork- Boyband

just jenny

New member
שלי../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Girls Aloud- Biology
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? הבלדה..
מהו אלבום השבוע שלכם? McFly- Wonderland
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?
Lost Like Tears In Rain
- זה גם הכינוי שלי במסנג'ר
שבוע טוב לכולן

Lost Like Tears In Rain../images/Emo47.gif ../images/Emo80.gif

שיר כל כך מושלם! וזה גם השיר שאני הכי אוהבת בעולם!
אין ספק שפייטסטאר להקה מדהימה שפשוט לא יודעים להעריך כמו שצריך!
קבלי על זה ח"ח עצום!|סגידה|

למעלה