שיר השבוע

Hip Hop star

New member
שלי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Murder On The Dancefloor-סופי אליס בקסטר מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Hypnotside מהו אלבום השבוע שלכם?אין.... מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? "בנאדם רגיש לווא דווקא ילדותי-הוא פשוט אמיתי" מור,אני צריכה אותך דחוף! איילת,מאוהבת בך גם! שיר אוהבת אותך!
קורל,מצטערת

Hip Hop star

New member
פה!../images/Emo2.gif

בשוק ממה שג'יימס אמר!
אולי לא אהבתי אותם עד עכשיו,אבל אם הם ייבואו לארץ?! די..גם פרנץ וגם דורק?!

Hip Hop star

New member
הם יהיו להקת החימום של מקפליי

סתם..אולי הם באים,לא בטוח! תכירו אותם לחברים ואנשים! אני עומדת לשלוח מכתב למעריב לנוער ולעוד אנשים!בטוח ייביאו אותם אז להיות להקת החימום של מקפליי!

TlovesD

New member
../images/Emo2.gif OMG

או מיי גאד!! הם באים???? כי אם כן אולי אחריהם יבואו גם מקפליי!!!!

lollipop1

New member
נכוןןן זה תמיד ככה!

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG לנשום לנשום... |מנסה להסדיר את הנשימה שלי!| אבל זה לא בטוח נכון?! יש לי הרגשה שזה לא יצא לפועל!

sap sapir

New member
איפה שמעת את זה?!?!

יאאאאאאאאאאא הלוואי למרות שאני לא ממש מכירה אותם אבל אז מקפלעעע יבואו

TlovesD

New member
????

מה ההפך בזה?? הוא אמר שאם יהיו פה מספיק מעריצים הם יבואו....נווו יופי!!!! אני מזה מקווה שהם יבואו הם אחלה להקה! ואחריהם יבואו אולי גם מקפליי שזה עוד יותר טוב!!!!

oriaaaa

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם?fix you מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?i wanna hold you מהו אלבום השבוע שלכם?וונדרלנד!!!!!!!!!!!!11 שהחברות המדהימות שלי קנו לי ביום רביעי!!!!!!! מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?When you try your best, but you don't succeed מישומה רק המשפט הזה נתקע לי בראש

Rowdy Girl

New member
שלייי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Boyband - Son of Dork Eddie's song-Son of Drok All the small things - Blink 182 California- Phantom planet California- Hawk nelson מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? The ballad of paul k מהו אלבום השבוע שלכם? Welcome to LoserVille - Son of Dork מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? ---

TlovesD

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם? crazy-SIMPLE PLAN partys over-SOD וחרשתי השבוע על כל הדיסק ROOM ON THE 3ED FLOR ... מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? "Met This Girl" מהו אלבום השבוע שלכם? ROOM ON THE 3ED FLOR מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? Is everybody going crazy? Is anybody gonna save me? Can anybody tell me what's going on? Tell me what's going on? If you open your eyes You'll see that something is wrong

dougie69

New member
תשובות =]

שיר השבוע: watch the world- boxcar racer שיר השבוע של מקפליי: don't know why אלבום שבועי: wonderland סמיילי:
משפט השבוע שלי: girls are the most important thing on earth נ.ב- אני חדשה פה =]

lollipop1

New member
ME

מהו שיר השבוע שלך? busted- Falling For You מהו שיר השבוע המקפליי שלכם? That Girl מהו אלבום השבוע שלכם?Wonderland מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם?i`m bad and i like it שבוע טוב אנשים! ונצל"ש... למישהו יש תמונה של דני, מהקליפ That Girl כשהאיש הזה מביא לו את המפתחות בסוף הקליפ?

sap sapir

New member
אנייי

מהו שיר השבוע שלכם? Kelly Clarkson - Because of You My Chemical Romance - I'm Not OK Tatu- All about us מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? I Wanna Hold You מהו אלבום השבוע שלכם?Wonderland מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? סבביישן

Love Bem

New member
פאקינג שלי../images/Emo10.gif

יום עצוב!
מהו שיר השבוע שלכם?אתם לא מכירים זה גות' טוב שהיה
Within Temptation - Memories מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?אין לא מכירה! מהו אלבום השבוע שלכם?לאב מטאל של הים מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? הארי פוטר וגביע האש סרט רולז שווה צפיה!!!!!!!!!!!!!!!

Love Bem

New member
היה הקרנות בכורה שישי ושבת

יהיה איזה סרט בכיתי ממש יפה ומרגש וזה יתחיל מה-8 לדצבר וואוו שווה צפייה! אגב איתהבתי בהארי וברון

למעלה