שיר חדשש שלי!!!! אשמח לתגובות

שיר חדשש שלי!!!! אשמח לתגובות

אז ככה שיר חדש שלי נקרא __לאן הגענו__ ככה שקוראים אותו הפזמון נשמע מוזרר קצת אבל אם הסינתיסייזרים והגיטרות תופים וכל הכלים נשמע טובב קיצור תקראו ממש אשמח לתגובות.. נגמר לי כבר הכוח ועוד רועה בעיגולים מנסה לברוח ורק קופאות לי הפנים לילות ללא טעם אם אנשים ריקים נוגע ונוגע אך כמאט כמאט שלא מפנים פזמון: תראו לאן הגענו.....X2 ניחוח של פעם שקיעות בכל מיני צבעים רק חבל שאת כל זה אנחנו רועים בסרטים שחורים לבנים הדיסק מנגן אך הוא לא מתחלף נוגע בי אך הוא לא מלטף פזמון: תראו לאן הגענו.....X2 המטוסים ימריאו הלילה למקומות לא מוכרים הכי רחוק שאפשר פשוט לחיות את החיים פזמון: תראו לאן הגענו.....X2 אשמח לתגובות.!!

TairAtias

New member
נחמד...

הרבה שגיאות כתיב נראה לי קצת הושפעת משומקום בפיזמון

Hosh17

New member
שיר נחמד מאוד והנה אחד שלי

אם כבר...
http://www.file2host.com/851404 מצטערת על הנגינה ועל הקול (אנחנו שורדים גם את אביב אבל.. ) המילים לא מי יודע ברורות אז : אני מעדיפה את הדרך המוכרת להיתקע בה כל החיים מאשר דרך חדשה מלוות בפחדים אני מעדיפה את העצב והכעס על פני הדיכאון לפחות יש בי רגשות אני מעדיפה את הלבן על פני השחור אני רוצה לראות אור ועוד אור ועוד אור מעדיפה להיות לבד מאשר בלעדייך אני מעדיפה לראות משעמם ומתוכנן על פני חשוד ומסוכן לפחות עד שהבוקר יעלה

אם כבר..אז גם שיר שלי, נכתב היום

אז אין לו עדין שם, אם למישהו יש רעיונות הוא מוזמן לעלות אותם
Lets look back together At our story life What we goin to see there? Maybe some tears and smiles We never was so close then But always in thought Lets go back together To those tears and smiles And when i ask you to play a old album You will hug tightly your friends of freedom No I dont blame myself in my mind there is Always a thought about If life can go to paradise I hope you never forget me and your friends Because we wait for you To take us there And when I give you some melody to play Please take your guitar and sing me like then I always want you here To talk all night long I wanna die when i miss you Because i love you so Last time I saw you You were behind a grate Its the fucking moment Who gave me so much pain And when i call you in whitenight so please come I just want to see you alive one more time

The Hole in Me

New member
אוי פשוט שששש...

השיר שלך כל כך יפה הוא נגע בי המון.. הזכיר לי כל כך הרבה דברים.. סיטואציות , , , נכון.. יש קצת עבודת דקדוק אבל בכל מקרה הוא יפייפה.. ומה קשור לאביב בכלל.. העובדה שזה שיר עצוב , מלנכולי על בן אדם אבוד לא הופך אותו לתרגום של אביב. זה שיר אמיתי שמשקף את מה שהיא מרגישה. תרגיע.למה לעקוץ כל הזמן! פיכ' אקיצר שנש אני אהבתי והזדהתי מאוד.. תעבדי עליו עוד קצת והוא יהיה מושלם.. אפילו לספר! אוהבת אוהבת אוהבת!

אהבתי מאוד...מתקבל,תודה../images/Emo9.gif

אני יודעת שיש כמה טעויות באנגלית שלי (אחרי שקיבלתי 60 ומשהו ב-4 יחידות אנלא מצפה מעצמי להרבה) אני אמצא מישהו שיודע טוב שיתקן לי

,,,,,,

כי זה יוצא יותר יפה לדעתי אז או שאני כותבת באנגלית ומתקנים לי או בעברית ואז מתרגמת לפעמים לאנגלית בעזרת מישהו

plane crazy

New member
גם לי בא.. קטע של תאונות דרכים

הוא רק נסע לבקר חבר הוא לא ידע שהוא לבית לא חוזר אם הוא רק היה נוסע פחות מהר אולי איכשהו הכל היה מסתדר. היא נסעה לקניות של כמה דקות לא שמה חגורה, זה סתם שטויות רק נסיעה של כמה דקות, מה כבר יכול לקרות? עכשיו היא בבית חולים עם פציעות קשות. למה את הלקח לא לומדים? כל שבוע יש הרוגים. די להרג לתאונות ולדם שימו חגורה ותנהגו כמו בני אדם. זוג נשוי חוזר מחתונה לילה בחוץ, בלי תאורה נוסעים כרגיל, בלי עבירת תנועה רק ההוא ממול גמר אותם בשניה. נהג צעיר, חגג 18 אתמול רצה קצת לחגוג ושתה אלכוהול הוא ידע שאסור, חשב שיהיה בסדר הוא לא חשב שיבוא היום ואמא שלו תבכה על הקבר למה את הלקח לא לומדים? כל שבוע יש הרוגים די להרג לתאונות ולדם שימו חגורה ותנהגו כמו בני אדם. אגב תאונות בתאונה שנהרגו 5 חברי אגד באשקלון (התאונה שהייתה בצומת גינתון) אחד מהם הסיע אותנו במשך שנה וחצי מהבית ספר. זה מדהים איך זה יכול לקרות לבן אדם שממש לא תצפו שיקרה לו משהו.

shmuelr

New member
זה ישיר מידי... אני לא אוהב שירים

ישירים מידי.. אני אוהב רמיזות יותר. ואם כבר כולם זורקים פה שירים.. אז יאללה נו... חיים שלמים תחת עצים נשב לצלילי ציוץ הציפורים אלוהים ידאג לסדר לנו יום שמש אחד בין ימי חורף קרים ואת תיהי מסוג האנשים.. שמכירים דקה אחת ורוצים לחיים שלמים. תחת עצים נשב לצבעי השמש הצהובה אלוהים לא ידאג לנו לכלום אז את העבודה תעשה האהבה ואת תיהי מסוג האנשים.. שמכירים דקה אחת ורוצים לחיים שלמים.

plane crazy

New member
בלי קשר לשיר אבל דברים כאלה חייבים

להיות ישירים אולי רק ככה משהו טיפה ישתנה בנושא המיותר הזה

למעלה