שיר חדש במייספייס של ביט69

ברלץ

New member
לי אין......

לא פייסבוק לא מייספייס זה לא גם שאני יודעת איך עושים או מה עושים אבל סבבה.....

dweck2k

New member
יאללה כל מי שאהב להפציץ לכולם!!!!

בואו נגיע ל-3000 השמעות תוך שבוע!

just gaya

New member
אני מנסה להפיץ במסנג'ר וזה..

אבל נראה לי רק הפעמיים שאני וחלי שומעות את זה ביום זה בערך 200

S p r i n g B

New member
וואו

הוא ממש ממש טוב. אהבתי. התחברתי לגמרי. אתם תותחים
רענן כתב והלחין? מי מכם שכתב והלחין עשה עבודה מצוינת. שאפו. התחלתי כבר להפיץ ואני שומעת את זה כבר מלא.... :)

animal bar

New member
למען האמת..../images/Emo211.gif

אל תסקלו אותי.. אבל שמעתי את השיר עד האמצע. הוא שיר מטומטם לדעתי, מצטעת. יותר גרוע כמו שלך, אם לא אז באותה מידה. סליחה, אבל לא בא לי להיות צבועה ולהגיד לך שהוא נורא נורא יפה. כי הוא לא.

Xx MaayaN xX

New member
אף אחד לא הכריח אותך לאהוב... אבל

גם אף אחד מכל מי שאמר פה שאהב את השיר הזה הוא ניקרא צבוע. כי אני אישית אוהבת את השירים החדשים יותר מהשירים בדיסק הקודם. פה זה רק עניין של טעם, וזכותך לא לאהוב אותו בדיוק כמו שלנו יש זכות כן לאהוב אותו... קיצור לדעתי אף אחד לא יוצא פה צבוע ושום בטיח

animal bar

New member
לא אמרתי שכל מי שאמר שהוא אוהב..../images/Emo211.gif

הוא צבוע, אמרתי שאני לא רוצה להיות צבועה ולהגיד שאהבתי אם אני לא.

Maddie

New member
טוב נו, כל אחד וטעמו שלו../images/Emo80.gif

אנחנו אהבנו, כל אחד יש לו הטעם שלו, כל אחד אוהב משו במידה אחרת מהשני. אני דווקא הרבה יותר אוהבת את השירים החדשים מאשר מהדיסק הקודם [למרות שגם הוא היה מעולה
]

fatbery

New member
חמודה!

על דאגה אף אחד לא נעלב..חכי לאלבום באמת..ואז אין מצב פשוט אין מצב שיהיה שם משו שלא תאהבי. ומה את לא יכולה להגיד שלא אהבת את המלודיה של את לא רוצה.עזבי אותך את המילים.המלודיה

animal bar

New member
אני אנסה לשמועאותו עוד פעם, והפעם עד הסוף.

+
בשביל לבדוק את המלודיה. P:

animal bar

New member
טוב, שמעתי אותו שוב.. ../images/Emo211.gif

עד הסוף, חח, והסוף זה החלק הכי טוב בשיר. הפעם הקשבתי יות למלודיה ולא למילים, וואלה.. שיר טוב, יותר מכל הבנות. ורק שתדעו, שהרבה הרבה יותר השתפרתם מהאלבום השני.

היי חבר'ה

קודם כל שאלו אנשים בימים האחרונים אם אני ולורל עוד פה, אז התשובה היא כן, יש המון לחץ בבצפר, מבחנים וכאלה, אני נכנס מדי כמה ימים, משתדל לפחות. הסינגל החדש, הוא אחד השירים שאני יותר מרוצה מהם מהאלבום שיוצא בקרוב. הוא שונה מיתר האלבום לדעתי, המילים שלו פחות "שנונות" ופחות בצחוקים, לאלה שאהבו תודה גדולה על הפידבקים הטובים, ולאלה שלא אהבו... תהיו בריאים. למרות שברמת העיקרון הייתי מעדיף שהחבר'ה שכן אהבו יהיו בריאים, זה יותר חשוב מאשר לאלה שלא אהבו, כי אתם יודעים... חורף בישראל, פעם גשם, פעם שמש, חשוב להיות עם היד על הדופק בכל הקשור למזג האוויר. בכל מקרה, התוכניות שלנו לזמן הקרוב הן טובות. הצטלמנו היום לעטיפה של הסינגל והיה קר מאד! במהלך החודש יצולם גם קליפ לשיר הזה, שבניגוד לקודם שלנו, ייצא יחד עם הסינגל הפעם. סופשבוע רגוע take it easy רענן/פונגוס/רונן/ג'חנון/פוגל

Maddie

New member
עוד קליפ?../images/Emo2.gif יאיייייי ^^../images/Emo54.gif

אני מנסה מאומצונים חדשים

just gaya

New member
יאללה תהיה לי בריא../images/Emo109.gif

וממ מחכה לקליפ ולסינגל לתמונות מהצילומים וכו'..

just gaya

New member
כן אתם תבקשו כמו לקליפ הקודם?

ואני חלי וליאת נבוא לעשות רשע

למעלה