שיר חדש!!!!כנסו

דנדוש' יקירה.

כ"כ מתאים לך להילחץ בצורה כזאת
אל תדאגי, אני במקום טוב, במקום אחר, שונה, שעם תקווה קלה, יגרום לי להתפתח. אני אוהבת אותך, ומבטיחה שברגע שאוכל, אצור איתך קשר. חולה עלייך, אמא תרזה שכמותך.

LoveYourHate

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif לא נכון אני חולמת!!!

רונקעעע!!!!?!?!?!?!?!? WTFF?!?!? לאן נעלמת לי ילדתי!? שנים שלא שמעתי ממך! ספרי מה קורה איתך דאגתי לך בטירוף!!!!!!! אוחחח כמה התגעגעתי אליך 1!!\

את לא חולמת, את פשוט מדמיינת ../images/Emo8.gif

חח עזבי, אני אהבלה. אופקיטה, אני מתגעגעת לשיחות המוזרות משהו שלנו בטניס, על נדאל, ועל מי לא
מתגעגעת, במידה שלא ניתן לתאר, לכולכן. אוהבת אותך אופקיטה, ואני רוצה כבר פאקינג לדבר איתך #@$@$@%. אל תדאגי, זה עוד יקרה.

מה? רונקע?

איפה את לעזאזל? "הפלאפון שלי לצערי לא כאן, לא מרשים להכניס לכאן, מחשש שיצלמו את המקום " אנלא מבינה כלום. ובאמת נעלמת לנו
מה הולך פה? ;;

אני חושבת שאני מבינה.

אבל זאת לא שיחה לכאן. רונקע שלי, כולנו מאחורייך, תשמרי על עצמך ותחזרי אלינו טוב בובה?

אוקי דיי.

מישהו יכול למחוק את ההודעה שלי למעלה שאליה אני מגיבה עכשיו. תודה.

תודה אהובה שלי, טוב לדעת שאתן לצידי.

אני עוד אחזור, לא תיפטרו ממני כל כך מהר.

אני לא ממש יכולה לומר איפה כרגע, אבל

לדעת רבים, הוא מקום טוב. ומרי, התגעגעתי אלייך, ילדה מדהימה שכמותך. [אני מרגישה כמו פאקצה היום!111111111111] יאללה, רונע, להתקפל!

../images/Emo24.gif!!!!!!!!1111111

מותק, תהני לך איפה שלא תהיה! את כבר יכולה לדבר בפלא? כי אם כן אני עוד מסוגלת להטריד אותך!
אוהבת, תחזרי כברררררררררררר.

מתוקות שלי.

מצטערת על הבהלה שגרמתי לכולכן, לא התכוונתי לגרום זאת. פשוט התקופה האחרונה היתה אצלי על הפנים, וזה גרם לי להגיע לאנשהו, שמפחיד אותי, ועם זאת, בצורה הזויה מסויימת, מרגיעה אותי. אוהבת אותכם אנשים, אני רוצה שתדעו שאתם יקרים לי. אני שמחה שאני מכירה אותכן ואני מבטיחה שכל פעם שתהיה לי כאן גישה למחשב, אכתוב כאן.

רונקע שלי ../images/Emo23.gif

לפעמים צריך להגיע לתחתית של התחתית כדי להבין בעצם כמה את ברת מזל. אני שמחה שחזרת אלינו. ואני שמחה שאני שומעת ממך, ואני שמחה לשמוע שאת פחות או יותר בסדר.. ושאת פחות או יותר מתחילה להבין דברים.

רונע../images/Emo23.gif

אנחנו גם שמחות להכיר אותך
אנחנו אוהבות אותך ומתגעגעות (אני חושבת שציינתי זאת הרבה מאוד פעמים במסריםD:) וכמובן שאנחנו פה, מחכות לשובך

../images/Emo207.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעצומה - DVD בריקסטון ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאלה שלא יודעים - ג'קי מהרישמי (J30STM) פתחה עצומה בפורום כדי להוציא DVD של ההופעה בבריקסטון. העצומה הייתה כמה חודשים טובים ולאט לאט יותר ויותר אנשים הצטרפו אליה. השבוע היא נוסעת לאנגליה ובדרך היא תביא לבנים את התוצאה הגמורה.
אני חייבת להעלות את התמונות, זה פשוט גאוני.

../images/Emo41.gif

אם אתם ממש מתאמצים אתם יכולים לראות את השמות שלי ושל שני לפני סדר הABC.

אני רואה אני רואה ../images/Emo2.gif

אבל היא נוסעת להביא להם את זה כשהם יהיו בגרמניה/הולנד לא? כי היא אמרה שהיא לא תהיה באנגליה. והאמתי שגם לא ראיתי אותה. ראינו שם את איבה ואלרין והם אמרו לי שהיא מוסרת לנו ד"ש

למעלה