שיר חדש לאביב גפן,מתוך דיסק הופעה חיה חדש.

bati77

New member
רק עכשיו קראתי מה כתוב שם..

3 דיסקיםםםםםם =] יאיייייייי אבל.. "שיכללו גם שירים שגפן כתב לאמנים אחרים, ושהוא מבצע בעצמו בהופעות" אני מאוד מקווה שהוא לא מכניס לשם את כשאתה כאן!!

TairAtias

New member
שיר יפה...

מחכה לאלבום. 3 דיסקים, סעמק, בטח המחיר יהיה בשמים

שיר טוב...

היה אפשר טיפה לעשות את הסאונד ליותר חם וטוב.. אבל בסך הכל שיר נחמד מאד...

Hosh17

New member
אני אוהבת את השיר הזה

אני חושבת שאם היו עושים שמים דגש על ההפקה..העיבוד..יכל להיות יותר טוב. אביב לא מפיק גדול בכל מקרה.

R h o n e

New member
וואי הגרסת האולפן ממש מדהימה ..

מחכה לאלבום

אלינה מ

New member
מדהים מדהיםםם!

אני מתה על האלבומים של ההופעות! בתכלס בלייב הביצועים יוצאים הכי מקגש לפי דעתי.. =] כמו-Unplugged דיסק מדהים שווה כל שקל! מחכה לזה כבר!!

משהו שאני לא מבין את הכוונה בשיר../images/Emo12.gif

כתוב שהיא איתו והיא מרגישה לבד,,,כלומר נשואה או משהו כזה והוא בא להציל אותה אז זה ניראה כאילו הוא קורא למישהו לעשות בגידה, לא?

ליאורנר

New member
מה שאני הבנתי בשיר זה....

שאסור לירות על משאית בנזין בכביש המהיר, אם זה בשטח עירוני אז מותר? שיר מעפן, מאז 'עם הזמן'[הדיסק] הוא רק יורד ברמה... יהיה טוב יהיה טוב

התעוט

New member
אני לא הבנתי,מה המשפט הזה קשור

לשיר,ודווקא השיר `אין שמחים בלילה`,מאוד יפה,וגם השירים באנגלית.

פקיסטן זה כאן ../images/Emo5.gif

איי שם בפקיסטן המסוכנת והרחוקה ואיי פה בעזה ובגדה יורים בלי הבחנה,,,,, וזה ממש לא רחוק לי מהבית ואיין עדיין יונה עם עלה של זית רק פיטריה ולא של הזייה פיטרייה גרעינית ולא של חמנייה שנה טובה לכולם! לכל העולם!

וזה יותר קשור לרצח בוטו ,,,

לא ממש לשיר של אביב זה נכתב אחרי הרצח הפוליטי המזעזע בפיקסטן אבל גם המילה יריות בשיר הזכירו לי את וככה הכל התקשר,,

הכוונה לא יורים על משאית הכוונה:

היא אומרת לו: אם תתערב בקשר שלי ושל אישי (נגיד בעלי) אתה עלול לעשות לי נזק קשה בחיים ועדיף שזה ישאר קשה כלומר היא מפחדת בתשובה שלו אליה ,,, היא ממשילה את הקשר שלה למשאית שנוסעת בכביש מהיר ואם הוא יכנס לה בקשר זה כמו לירות על משאית /קשר בכביש המהיר דבר שיכול לעשות לה רק נזק לא רצוי,,, היא בעצם מפחדת משינוי למרות שרע לה עם מישהו היא לא רוצה לנסות הרפתקאה חדשה מחשש שזה יפרק לה את ,,,המסגרת הקבועה שלה שאליה היא התרגלה,,,,

למעלה