שיר חדש לאביב גפן,מתוך דיסק הופעה חיה חדש.

התעוט

New member
יפה,ואז כאילו הוא משכנע אותה,

``אל תחכי,אל תתני לחיים לעבור בשחור לבן``...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifבמכתב שיש ממנו באתר הוא רשם שהכוונה

זה שלא מבעירים מה שכבר בוער.. ובכל מקרה, השיר לא מדבר על בגידה.. הוא מדבר על זה שיש המון זוגות שהם נורא עצובים יחד,שחסר להם צבע בחיים. (ככה הוא הסביר אתמול..
) ואני חושבת שהכוונה ב"אני בא להציל אותך" זה לא שהוא בא להיות איתו במקום מישהו אחר, אלא שהוא בא לפקוח לה את העיניים..

מחייה את חיי הנישואים

אם כך זו הכוונה הוא בא להחיות את חיי הנישואים שלהם ואיין פה פנייה למישהי שלא שלו אלא לזוגתו שלו שחיי האהבה שלהם כמעט עלו על שרטון

Gal15il

New member
רק תשבע

שיהיה טוב, רק לך אני מאמין ליאור. וכן, לצערנו.

מעיין51

New member
זה לא מדבר על בגידה..

לא בהכרח.. יכול להיות שהוא פשוט אומר לה ללכת ממי שלא טוב לה איתה.. בגלוי למה בגידה?

יכול להיות שגם את צודקת,,,

בגלל זה זה שיר ולכל אחד יש זכות לחשוב משהו שונה ,,,שהוא קורה לה בגלוי ללכת ממישהו אבל אני ראיתי בשיר הזה כרעיון לבגידה,,, היא עם מישהו,,כבר כמה שנים והוא יבוא להתערב להם בחיים,,,, נשמע כמו בגידה,,,(במערכת נישואים)

המסר החיובי והטוב בעייני בשיר../images/Emo22.gif

אל תתני לחיים לעבור בשחור לבן כלומר צריך לדעת תמיד שיש גם אמצע ,,, אם אני מפרש את זה למצבי רוח אז לא להיות דיכאוני מדיי או שמח מדיי שניהם לא ממש בריאים למרות ששמח יותר טוב אלא לדעת ביחוד במצב של "שחור" ,,,במצב של שחור לדעת להגיע אל האמצע של כל דבר,,, לא להסתכל על העולם בגוון אחד או שניים לדעת למצוא את האמצע

mayan d11

New member
אל תשמחו כל כך ../images/Emo140.gif

אני מקווה שהוא לא שם את ההופעה באמפי וואהל בדיסק היתה חרא הופעה!

ליאורנר

New member
הוא ישים כמה שירים משם לצערנו....

ישים גם מניצנים, אם כבר מניצנים אז שישים את 'שומקום' ו'סוף העולם' כי היו שם ביצועים ממש יפים לשירים... הוא גם הקליט את פסטיבל הפסנתר וגם את ההופעה בהאנגר עם ההזיות והאורחים[הלוואי והוא הקליט בסתר גם את ההופעת נדירים בהאנגר].... קיצר מקווה שיהיה טוב, חבל שאם כבר הוא עושה דיסק הופעות אז שהוא לא שם הופעות ישנות.... אבל נהיה חכמים יותר שהדיסק יצא

התעוט

New member
למה לצערנו?

יש שם הרבה שירים יפים,המלחמה הבאה,משהו בין שנינו,גן החטאים,בואי אלי,הרואין,אין שמחים בלילה,שישים אותם.

../images/Emo203.gif../images/Emo45.gifיש הופעות הרבה יותר טובות!

אגב היה את השיר בגיא פינס היום.. בסוף התוכנית כזה.

למעלה