שיר חדש - עזרה

alti26

New member
לכול הרשת ובטוח !!!!!!!!!!

השיר במקור נכתב בפורטוגזית השיר תורגם לעיברית אך הפיזמון נשאר בפורטוגזית .ומקורו של השיר בפורטוגזית ולא בשפה אחרת אני זוכר ומזמזם את מילותיו הפורטוגזיות כמו שהיה אומר דיוויד בסום הופעה שיהיה טוב דודי

alti26

New member
אשמח באם כולם יקראו את ההודעה הבאה

זה לא ששכחתי את שירו, או שאני לא מכיר .פרק הזמן שאני מסתובב עם דיוויד בהופעות הוא רב .בין מאות שמות שיריו שכחתי את שם השיר הזה גם ראשי לא עובד בתקופה כזו אני נזכר בסבתי ודיי כואב לי .אך את כל שיריו אני מכיר ושר את שיריו בכל שפה אפילו בפורטוגזית ברגע שהוא פורט את הצליל הראשון אני כבר יודע מה הוא עומד לשיר ואני פשוט מקדים קהל שיהיה רק טוב דודי

handlessman

New member
קצת מאוחר מדי...

כבר שלחתי לסבי את השאלה לגבי הפזמון, אז אם הוא יאשר תהיה לנו תשובה וודאית כפולה...

handlessman

New member
ובכן... ../images/Emo88.gif

יש פה אישור מדובר פוטוגזית כשפת אם - זוהי פורטוגזית...! יאללה פותחים נושא חדש אין מה לכתוב פה כבר

sarita4

New member
צודקת../images/Emo70.gif

רוצים תרגום, הגיע הזמן שמישהו יתרגם את הפזמון

glitter8

New member
ממה שאני זוכרת

פעם שמעתי תרגום או בראיון עם ברוזה , או עם דובר השפה, אחר, מדובר על מישהו שמבקש מאהובתו לשיר לו שיר אהבה, לא יודעת תירגום מילולי מדוייק, אבל זה הכיוון....

lile0

New member
אם זכרוני אינו מטעיני...

"אני אשיר לך עם העיניים שלי, אני אשיר לך עם הקול שלי, אני אשיר לך עם הלב שלי, אני אשיר לך עם השפתיים שלי" זה לא אחד לאחד , אבל זה הרעיון הכללי

YulaShpil

New member
פעם, בדיון הקודם על שיר זה...

ניר, המנהל הקודם סיפק את המלים, וגם את הפירוש... הנה ההודעה

handlessman

New member
זה נשמע הרבה יותר הגיוני!!

שמתי לב שבחצי השני של הפזמון יש שני "סוגי" משפטים (אחד זה ה"אני שר לך עם..." והשני זה "ואם חסרו לי..."), ותמיד בכל זוג כזה מילה אחת משתנה (הלב, הידיים, הקול...) ועוד הוכחה שזה פורטוגזית - בספרדית את המילה "לב" לא כותבים כך CORASAO. יפה מאוד, רואים שהוא השקיע בזה... עוד דבר, שמתי לב שהיו אז הרבה כאלה שהיום כבר לא כותבים בפורום... וה-ר-ב-ה

YulaShpil

New member
ככה זה עם פורומים במהלך השנים

אנשים באים, אנשים הולכים... והפורום לעולם נשאר
המשיכו אתם, ביחד עם כולנו, לדבר ולקשקש פה יחד, ונשמור על הפורום פעיל ומהנה!

glitter8

New member
ויש את המכורים...

למשל...בלילה של ההופעה במצדה, אני ושרית קופאות מקור,יחד עם עוד 700 איש, שרית מוציאה ידיים קפואות ובודקת דרך הפלאפון אם יש הודעות חדשות בפורום השעה 4 בבוקר ומן הסתם אין הודעות חדשות, שרית נוזפת...מה זה ? איפה כולם?? מכורה...

handlessman

New member
יש אנשים... ויש אנשים...

"... ויש כאלה שמביאים איתם תמיד את המטען ויש כאלה שעוטפים את עצמם בעטיפה של צלופן..."

למעלה