שיר לכבודכם, חברי המכשפות

ואחרון חביב...

הקנטלה - הנבל הפיני המסורתי - מתוך פינלנד הוירטואלית. יאן סיבליוס - המלחין הלאומי של פינלנד - מתוך פינלנד הוירטואלית. שוב, מתוך האתר המופלא - פינלנד הוירטואלית - נגן הקנטלה המפורסם - טימו ואננן. בנוסף - כמה קישורים הנוגעים לאמנות ותרבות פינית. בתמונה - פינלנד מהאוויר.

זהו חברים!

אני יוצא לטיול להרי אילת. בשובי מהדרום הרחוק אני מצפה ומקווה לראות שרשורי ענק בנושא פינלנד עם קישורים, מאמרים, תמונות וגם כמה לאפים. שבוע טוב לכולכם, -רובין עוטה המגבת.

L e s t a t

New member
שבוע פינלנד?!

*מרים את הגרזן ומביט ברובין במבט מטורף* לטובתך שלא יהיה פחות מחודש...

Sonata Of Tears

New member
כן כן כן כן! שבוע פינלנד!!!

אני גם יעזור יש כתבה על כמה רוחות פיניות שכתבתי בפורום פיות שדונים וכל השאר

Nizzan Cohen

New member
יש לי את הקלוולה בהוצעת מרגנית...

לא יודע מי המתרגם. אני אשמח לברר מאוחר יותר

Sonata Of Tears

New member
לי יש לי יש לי יש!

יש לי את הקלוואלה שטשרניכובסקי תרגם!! מוהואהאכ יש מצב שבקיץ אני טס לפינלנד,אוי פינלנד,וכל פעם ששואלים אולי מה המוצא שלי אני אומר פיני :) פינלנד שולטת! ואני רוצה ללמוד לנגן על קנטלה.!

מורגיין

New member
finland finlad finland

is the country where I'd like to be The country where I want to be, Pony trekking or camping, Or just watching TV. Finland, Finland, Finland, It's the country for me. Verse: You're so near to Russia, So far from Japan. Quite a long way from Ca iro, Lots of miles from Vietnam. באדיבות הגדולים מכולם, מונטי פייטון!!!!

suki da yo

New member
נייטוויש

הרעיון של הלקה הזו ממש גאוני, אבל לרוע המזל הגראוליסט שלהם ממש ממש גרוע, וזה הורס את כל האפשק הממש יפה שיכול היה להיווצר משילוב של גראול וזמרת אופרה.

Rain88

New member
גרואול?

בדיסק האחרון שלהם אין כל גרואול וכל נסיון לגרואול. זה פאוואר מטאל והווקאלים הגבריים בהתאם. דיסק מעולה אגב

suki da yo

New member
לא שמעתי את האחרון

אבל אם בפאוור מטאל דיברנו, אני בטוחה שיש להקות שלפחות מבחינת הלייריקס הרבה יותר טובות. בליינד גארדיאן, שאין טובים מהם, לא בפאוור, הם דוגמא נהדרת. ואם במוסיקה קלילה יותר חפצת, גאמא ריי, או אדגאי( אבל רק את מנדרייק! השאר לא משהו..) ובכל מקרה, אני אחזור ואגיד שאני חושבת שהרעיוןם הראשוני שלהם, שילוב גראול ואופרה הוא רעיון מעולה, ורק הביצוע מאכזב.

למעלה