אני יוצא לטיול להרי אילת. בשובי מהדרום הרחוק אני מצפה ומקווה לראות שרשורי ענק בנושא פינלנד עם קישורים, מאמרים, תמונות וגם כמה לאפים. שבוע טוב לכולכם, -רובין עוטה המגבת.
יש לי את הקלוואלה שטשרניכובסקי תרגם!! מוהואהאכ יש מצב שבקיץ אני טס לפינלנד,אוי פינלנד,וכל פעם ששואלים אולי מה המוצא שלי אני אומר פיני פינלנד שולטת! ואני רוצה ללמוד לנגן על קנטלה.!
is the country where I'd like to be The country where I want to be, Pony trekking or camping, Or just watching TV. Finland, Finland, Finland, It's the country for me. Verse: You're so near to Russia, So far from Japan. Quite a long way from Ca iro, Lots of miles from Vietnam. באדיבות הגדולים מכולם, מונטי פייטון!!!!
אבל אם בפאוור מטאל דיברנו, אני בטוחה שיש להקות שלפחות מבחינת הלייריקס הרבה יותר טובות. בליינד גארדיאן, שאין טובים מהם, לא בפאוור, הם דוגמא נהדרת. ואם במוסיקה קלילה יותר חפצת, גאמא ריי, או אדגאי( אבל רק את מנדרייק! השאר לא משהו..) ובכל מקרה, אני אחזור ואגיד שאני חושבת שהרעיוןם הראשוני שלהם, שילוב גראול ואופרה הוא רעיון מעולה, ורק הביצוע מאכזב.