שיר נולד=>כל הדיבורים לכאן!

שיר נולד=>כל הדיבורים לכאן!

1. האם אתם הולכים? אם כן ענו על השאלות הבאות: א. באיזה יום+תאריך? ב. שעה: ג. גם מאחורי הקלעים? ד. כמה תמונות תצלמו לנו? 2.האם כבר שמעת את השיר של הגיימבויז(בשיר נולד)? 3. איך לדעתך יתלבשו הבנים? 4. אם היית שם, או כשתלך, מה תצעק להם? אם תצעק.. 5. בקיצור, מה דעתך: פסטיגל גיבורי על או שיר נולד? (עשיתי את זה גם בהייד פארק)

עונה לעצמי...=]=]=]=]

1. האם אתם הולכים? כהה...אתמול הודיעו לי!אעעעע אם כן ענו על השאלות הבאות: א. באיזה יום+תאריך? יום רביעי הקרוב ה 28.12- חח בידיוק לפני חודש ראיתי אותם בהקרנת בכורה... ב. שעה: 7:00- המופע מתחיל- אני מתעלפת- אמא שלי מזמינה אמבולנס- ולוקחים אותי לבית חולים... ג. גם מאחורי הקלעים? הלווואייי אבל לא! ד. כמה תמונות תצלמו לנו? כמה שיותר...יש לי כרטיס עם 120 תמונות- אז אני צלם 120 תמונות! 2.האם כבר שמעת את השיר של הגיימבויז(בשיר נולד)?כהה..חח מצחיק ביותרר 3. איך לדעתך יתלבשו הבנים?כמו תמיד- לא משנה מה הם ילבשו- הם מושלמים! 4. אם היית שם, או כשתלך, מה תצעק להם? אם תצעק..: יווו אמרתי לכם אני ימות באותו רגעעע יקבל דום שתיקהה! 5. בקיצור, מה דעתך: פסטיגל גיבורי על או שיר נולד?ברור ששיר נולד!

נועוW

New member
שאמא שלך תזמין מראש אמבולנס../images/Emo101.gif

חחח

אשכרה...

אבל עכשיו מסתבר שלא=> אמא שלי לא תייהייה איתי...חברה שלי תזמין לי אמבולנס...חחח

השיר שהם שרים בשיר נולד...

הנה לכם השיר שהגיים בויז שרים בשיר נולד "תנו לגדול בשקט" להורדה... http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=074GS1KM2LOKO0DR26NTJTMABB <גיים בויז בהייד פארק>

rotemv0

New member
עונה

1.כן א. יום רביעי ה-18 לינואר ב. 7 בערב ג. לא אבל הלוואי ד.מה שבטוח כמה שיותר 2.לא 3.כל דבר שמביאים להם יפה להם אז אני לא דואגת אבל השנה זה צבע אדום אז משהו עם אדום.. 4. אני יצעק: "אושרייי אוהבת אותךךךך" "אדם חולההה עליךךך" 5. שיר נולד!!פסטיגל כבר לתינוקים מה גיבורים ועניינים עכשיו חוץ מזה אני אלך לכל מקום שגיים בויז יהיו!..

הולכת

יום רביעי ב-19 ל-1 16:00 לא מאחורי הקלעים
אממ תמונות בערך איזה 500 ואני אשים פה
לא שמעתי לא משנה מה ילבשו הם תמיד יהיו כוסוניםםםםםםםםםםםםםםם אושרי תעשה לי ילדדדד
שיר נולד פסטיגל כבר חרושש חוץ מזה אין שם את הגיים בויז

liat love yaniv

New member
עונה

האם אתם הולכים? -כן אם כן ענו על השאלות הבאות: א. באיזה יום+תאריך?ביום-הולדת של חבר שלי-7.1 יום שבת..איך אני אגיד לו מזל טוב???????????? ב. שעה: 10 בבוקר ג. גם מאחורי הקלעים? לא...לצערי.. ד. כמה תמונות תצלמו לנו? לא יודעת אסור לצלם שם.. 2.האם כבר שמעת את השיר של הגיימבויז(בשיר נולד)? לא...הם ישירו אפונה וגזר(?) 3. איך לדעתך יתלבשו הבנים? ממ יפה... 4. אם היית שם, או כשתלך, מה תצעק להם? אם תצעק.. אני לא אצעק...כי אני ביציע 4.. אוף.. 5. בקיצור, מה דעתך: פסטיגל גיבורי על או שיר נולד? גם גם אתמול היתי בפסטיגל ויפה יפה! בקיצור.. את מי אני רואה בחיפה,ברוממה?ב-7.1 ב10 בבוקר?אני ביציע 4...

עונה...../images/Emo13.gif

1. כן... א. יום חמישי 5.1 ב. 7 בערב ג. אולי...עדיין בתקווה..אמןן ד. בערך 100 ככה חח 2. לא
3. לא משנה לי..כמה שיותר יפה יותר טוב 4. אושרי אני מתה עלייך!!! 5. שיר נולד... גיםם בויז שם

עונהההה...

1.ברוווררררר א.יום רביעי ה28.12 ב.16:00 ג.לא..הלוואיי בחלוםם.. ד.ממ..לא דעת כמה שיותר :) 2.לא..זה יהיה הפתעה בשביליי... 3.הם תמיד מתלבשים פצצה אז זה לא משנה לייי... 4.אני יצעק אני אוהבת אותכםםםםםםםם ויקפוץ עליהםםםםםם וחתימות תמונות בלאגנים..קיצר אני לא יחמיץ תרגע הזה..אבל יש שם שומרים וואה וואה וואחד שומרייםם.. 5.שיר נולד==>הבויז שילי שםםםםםםםםםםםםם...

אנייי...

1. האם אתם הולכים? ברווורררר אם כן ענו על השאלות הבאות: א. באיזה יום+תאריך? 28.12 יום רביעי ב. שעה: 19:00 ג. גם מאחורי הקלעים? אמן ד. כמה תמונות תצלמו לנו? כמה שיותר 2.האם כבר שמעת את השיר של הגיימבויז(בשיר נולד)? כן 3. איך לדעתך יתלבשו הבנים? הכי יפה בעולם- כמו תמיד 4. אם היית שם, או כשתלך, מה תצעק להם? אם תצעק.. גיים בויז תעשו לי ילד.. חחחחחחחחחח.. לא יודעת 5. בקיצור, מה דעתך: פסטיגל גיבורי על או שיר נולד? שיר נולדד!!!! למרות שאני הולכת לשניהם

ברורררר

ברור שאני הולכת!!! ביום שבת ב- 31.12 שעה 4 וחצי אני אצלם כמה שיותר לא שמעתי את השיר של הגיימבויזז :( הם יתלבשוו מדהיםםם אני יצעק.. אני עדיין לא יודעת מה חח..

עונה

א. באיזה יום+תאריך? יום רביעי הזה ב. שעה: 1.30 הןפעה סגורה לשוטרים!! ג. גם מאחורי הקלעים? אני אנסה...... ד. כמה תמונות תצלמו לנו? כל הפיל 2.האם כבר שמעת את השיר של הגיימבויז(בשיר נולד)? לא 3. איך לדעתך יתלבשו הבנים? נראה לי כמו פריקים.....או כמו ילדים טובים(איזה קיצונית אני ?!חעחעח) 4. אם היית שם, או כשתלך, מה תצעק להם? אם תצעק..שרון אושרי ערןאדם אביחי חולה עלכם .....(אהה ואני מתכננת להביא להם קובנה מאכל של תמנים חעחעחע) 5. בקיצור, מה דעתך: פסטיגל גיבורי על או שיר נולד?ברור ששיר נולד !!!!!!אבל אבא שלי מביא לי כרטיסים כנראה לפסטיגל ולמאחורי קלעים שיש תהופעות בכל הארץ אחרי חנוכה....

עונה../images/Emo9.gif

1. האם אתם הולכים?כן, פעמיים. א. באיזה יום+תאריך?28.1 , 7.1 ב. שעה: ב28.1 ב1 בצהריים, וב7.1 ב4 ג. גם מאחורי הקלעים?אולי ד. כמה תמונות תצלמו לנו?כמה שאצליח 2.האם כבר שמעת את השיר של הגיימבויז(בשיר נולד)?אכן 3. איך לדעתך יתלבשו הבנים?יפה והכי בסטייל כמו תמיד 4. אם היית שם, או כשתלך, מה תצעק להם? אם תצעק..? אני אשיר ת'שיר ויצעק "שרוןןןןןןןןןןןןןןןן" חחח
5. בקיצור, מה דעתך: פסטיגל גיבורי על או שיר נולד? שיר נולד

למעלה