שיר נולד=>כל הדיבורים לכאן!

עונה)

1. האם אתם הולכים? כה אם כן ענו על השאלות הבאות: א. באיזה יום+תאריך? 8.1 יום ראשון ב. שעה: 19:00 ג. גם מאחורי הקלעים? הלוואיי :) ד. כמה תמונות תצלמו לנו? אממ כמה שיותר :) אבל לא נראלי שיצא טוב כי יש מלא אורות! 2.האם כבר שמעת את השיר של הגיימבויז(בשיר נולד)? כע 3. איך לדעתך יתלבשו הבנים? מצידי שיהיו עם תחתונים, בכל מצב
! 4. אם היית שם, או כשתלך, מה תצעק להם? אם אני אצעק אז אני אצעק "גיים בויז שליטה" או "אושרי המאמי" 5. בקיצור, מה דעתך: פסטיגל גיבורי על או שיר נולד? ברור ששיר נולד! חברות שלי אמרו שפסטיגל יבש...

talushh1

New member
אממ...=]]

1. האם אתם הולכים? יאפפפפ אם כן ענו על השאלות הבאות: א. באיזה יום+תאריך? מ=ח=ר 28.12 ב. שעה: 4 ג. גם מאחורי הקלעים? הללוואייי=[ ד. כמה תמונות תצלמו לנו? אאואואווו 2.האם כבר שמעת את השיר של הגיימבויז(בשיר נולד)? יאפפ 3. איך לדעתך יתלבשו הבנים? אמרו לי כברר חעחע 4. אם היית שם, או כשתלך, מה תצעק להם? אם תצעק.. ערןןןןןןןןןןן תעשה לי ילדדדדד 5. בקיצור, מה דעתך: פסטיגל גיבורי על או שיר נולד? נחשו=\ חחח

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

1.האם אתם הולכים?? אם כעע ענו על השאלות הבאות: א.באיזה יןם+תאריך:אמ..14/01/2006+מוצאי שבת... ב.שעה:אממ...4 ג.גם מאחורי הקלעים?בעזרת השם....
ד.כמה תמונות תצלמו לנו?אמ...כמה שיותר
2.האם כבר שמעת ת'שיר של הבויז(בשיר נולד)??אמ..לא..למישהי יש??
3.איך לדעתך יתלבשו הבנים?הכי מדהים שיכול להיות(כמו כל פעם
4.אם היית שם או כשתלך מה תצעק?אושרי תעשה לי ילד
5.בקיצור מה דעתך גיבורי על או שיר נולד?כאילו ברור ששיר נולד!!!

למעלה