שיר על הפורום... יפה מאוד, אני חדשה

יו דיקלוש כל פעם את מפתיעה מחדש

קרעת אות מצחוקקקקקקקקקקק ענקית את (בלי להעליב)

הבלדה שלי עלייך

לפורום יפות ושמנות הגחת משומקום ושיר הקדשת כאן פשוט נורא ואיום הטיפשות והטימטום פשוט ברמה ניכרת תגידי אישה את חיה בסרט? אנחנו כאן קהילה מגובשת ומי את שתופיעי אה חתיכת מפגרת? שכל ותבונה הם ערך עליון שנרכש עם השנים רק שאת גברת נכבדה נימצאת בעננים בפעם הבאה שאת מנסה להרשים תבדקי ותבחני את מילותייך מכל ההיבטים ותחשבי שאולי את פוגעת באחרים שכל פשעם בעולם יפים ושמנים-גאים!!! אני אישית יושבת כאן בהלם טוטאלי כל מה שכתבת ממש לא אינטלקטואלי מה ניסגר איתך נקסט דור גירל מה המטרה היתה בכל התעלול? יש לך ממש שכל נעלול מה דעתך? אהבת?

אהממממממממממ (+שיר)

במילה אחת? -פוסטמה! בשתי מילים? -חתיכת פוסטמה! בשלוש מילים? -תעופי מכאן ומהר! ובהזדמנות זו בא לי להוסיף לפורום שיר שכתבתי מזמן וכבר פירסמתי אותו כאן... דווקא משהו נחמד, תהנו... (למי שעוד לא קרא ולמי שבא לו להיזכר ולגחך קצת...) "זאת לא נקמה זה רק משהו שיושב לי על הנשמה את אולי היום רזה אך מה יהיה בעוד שנה? כל היום רק מחזרים שמחפשים, הם מזיינים ואת כמו כלבה טובה מחלקת מספרים אני לא כותבת את זה במטרה להעליב למרות שלצחוק על שומניי זה בשבילך ממש תחביב אני לא יורדת לרמות ולפסים רדודים אני יותר מדי גבוהה שלא סופרת אפסים אני מצטערת שאתמול מבלי לראות ישבתי עלייך ונמעכת שם בכיסא כמו לאפה, נעלמו גם שדייך שומניי כיסו אותך מכל עבר, אולי זה לא בסדר אני לא אשכח לעולם איך נעלמת פתאום מהחדר ועכשיו זמנים חלפו והנה את שם עומדת שמנה מתמיד, כבר לא אותה המאושרת ומה קרה פתאום שאת אותי לא מקללת? רק אתמול הייתי "פרה שכל היום רק טוחנת" אולי עכשיו תביני לב של אישה שמנה אולי עכשיו תספגי קצת עלבונות מהסביבה אך עדיין התחת שלי גדול משלך וזוהי בשבילי גאווה עדיין יכולה לשבת עלייך ולהעלים אותך מתי שרק בא (אולי עכשיו?)" אפרת!

למעלה