שיר עם המילה

יאייי

עברי החמוד:) קיבלתי היום לפלאפון הודעה על הופעה שלו ב-6\2 ושיר עם המילה שנה... הימים חולפים שנה עוברת הימים חולפים שנה עוברת אבל המנגינה אבל המנגינה אבל המנגינה לעולם נשארת:) והמילה הבאה.... רגל\רגליים

shirushit2

New member
רגל!!! :]

אני עם חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים כותבת לך שיר אני עם חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים מבולבלת שורטי.
בעבע עוד שעה בגרות!!!!
שיר עם המילה: חשוב.

../images/Emo13.gif

"אדוני מפחד שהוא קטן מדי אדוני מנסה להראות חשוב אדוני מוציא את זה על עם אחר אדוני לא מבין איך כל זה לא עוזר.." המילה
רצפה..

orlupo

New member
מוניקה סקס!!../images/Emo13.gif

"על הרצפה ווווווהווו..." המילה הבאה
שוקולד.

assafein

New member
כולם רוקדים עכשיו.. שמח זה מה שבטוח../images/Emo6.gif

אוייי ויי.. איך הגעתי לשיר הזה
.... המילה.. בוקר..

shirushit2

New member
יאי! ../images/Emo6.gif

אתמול בחמש אחרי הצהריים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. לה לה לה לה לה.
מילה הבאה:ספר.

ריקודי עמבה...........

אני דופק בקבוק על ראש- סופר אחד, שתיים, שלוש..... ריקודי עמבה, ריקודי עם כמו מטומטם בא על העולם ריקודי סמבה של מיד אל איסט......... למפקד ולמגיסט!! מילה הבאה שמחה.

shirushit2

New member
חליפות>>

החליפה רוצה מצלמה הערוץ רוצה לשדר לכם רק האנשים יכולים לייצר אפיק אחר כביש עוקף חליפות שווה להתאמץ בשבילו זה יכול לקרות רק יחד לא איש איש לעצמו..... אנשים (אין לכם באמת תירוץ) 'תם יודעים (החליפות לא שמות קצוץ) עליהם לסמוך (משענת קנה רצוץ) הם יודעים שזו ספירה לאחור עד הפיצוץ המילה הבאה
מעשים ^^

Rioter

New member
שלמה ארצי - 'ארץ חדשה'

'קראתי בעיתון על אחת בת מאה, שכל חייה עשתהמעשים טובים..' מילה: צל.

sappirz

New member
../images/Emo15.gif "צל כבד ירח מתאבד..

..עד שלא נלמד למצוא את סוף המעגל לא נוכל לאהוב את האמת כוכב כבוי ירח מת בשתיקה סתירה בלחי הסדוקה" המילה הבאה: קיר

ברי סחרוף- האיש שבקיר...

"בתוך הקיר עומד אדם בדד בדד עומד הוא שם מי מכיר את האיש שבקיר" מילה הבאה... שמן

למעלה