==שיר פצצה של כנסיית השכל==

יעליייי

New member
==שיר פצצה של כנסיית השכל==

חחחחחח סתם סתם יגנובים.. הנה שיר עכשיו באמת פצצה של..שרה חדד טוב (שרית חדד) ולי קראת פרח ועיניים אני זוכרת הייתי נשמה רק איתך מעל ריחפתי בשמיים פתאום נפלתי לבד לאדמה אין לי כוח לכתוב את ההמשך.. אבל אני מתה על השיר הזה..מאוד.!! ו...יום (לילה) טוב אנשים!!

אפרופו כנסיית השכל...../images/Emo6.gif

שמעתם את השיר של זהבה בן "טיפת מזל" כשהסולן של כנסיית השכל שר אותו?????
פחחחחחחחחחחחחח נקרעתי עליו מצחוק.... בושה להם! מנסים להפוך את המוזיקה המזרחית לרוק
בעעעעעעעעעעע..... רעות.

אור בת 18

New member
איכסה רעות איכסההההההה

הסולן שלהם שר את זה מכווווווער איכסההההההההה

שאאאאאאלום רעווווותתתוו´ששששש

מאמא צף אחות שלי? טוב לראות אותך כאן
חחח אל תדאגו, ממש אין לי סיבה להיכנס לפה...רציתי להיכנס לפורום מוזיקה שחורה אבל בטעות נכנסתי לפה, אז כבר החלטתי להישאר
הייתי *חייבת* להעיר על זה... "מנסים להפוך את המוזיקה המזריחת לרוק"- זה כ"כ לא נכון...כאילו, תראי לי להקת רוק שתנסה להפוך שיר מזרחי לשיר רוק? לא נראה לי, באמת....
- איי רסט מיי קייס, האב א נייס דיי!

עובדה: כנסיית השכל ואינפקציה! ../images/Emo18.gif

כנסיית השכל שרה את "טיפת מזל" ואינפקציה שרה יענו פרודיה על המזרחית כמו "בסבוסה" אז היא שרה "בקבוק עליי". מה זה צריך להיות?! אינפקציה האלה בכלל הורגים אותי, פעם אחת חבר שלי בא אלי אומר לי וואלה יש לי בדיחה בשבילך ופתאום הוא מפעיל לי ת´מערכת חשבתי הוא הקליט משהו וזה פתאום אני שומע להקת רוק - חבורה של נרקומנים - סליחה על הביטוי. מתחילים לשיר, אבא רוצה לירות בי ב- M-16, אמא מניחה עליי מגהצים, אח שלי בא מהצבא עם טנק ורוצה לפגז אותי... יש לי זכוכיות בלשון... מה זה?!!?!?!?!?! ואביב גפן?! בכלל, ועוד אומרים שמזרחית היא דכאונית, פעם שמעתם אביב גפן?! אני מצטער שאני נותן דוגמאות פשוט כל הבית ספר שלי מלא פריקים. אני לא יודע איך עשיתי את הטעות של החיים שלי שהלכתי לבית ספר הזה אבל כמו ששיקו חייק אומר "פעמיים לא חוזרים על אותה טעות" .

אור בת 18

New member
קבל משהההההה

עוד יבואאאאאא היום שתרצי לשוב אליי לחזור אל הימים שהתפנקת בין זרועותיי אך אומר לך דבר אחד פשוט פעמיים לא חוזרים על אותה טעות אם אחזור אלייך אני מעדיף עכשיו למות.

המיזרחית היא המקור!!!!!!!!!!!!

שיקו חייק "המיסתורי" לשעבר הוא פשוט זמר גדול ענק ומדהים אשר לא מוערך מספיק עדיין, וכמוהו גם עוד רבים וטובים ולעומת זאת יש כמה זמרים אם אפשר לקרוא להם ככה, שזוכים להשמעה בכל תחנות הרדיו האפשריות, וזה ביגלל שהם שרים מוזיקה שנקראת רוק, אז מה לעשות שכניראה החיים לא הוגנים. ובקשר לכל הקטע הזה של שירי מיזרחית שהפכו אותם לרוק רציתי רק להגיד שיש מישפט אחד שלמדתי והוא מאוד נכון: הדרך הטובה ביותר להחמיא למקור היא החיקוי, והרי המוזיקה המיזרחית היא המקור, ואילו הרוק הוא רק חיקוי. ונסיים באווירת פיוס כפי שאומר שיקו חייק: שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם.

חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אולי אביב גפן דכאוני, אבל עדיף דכאוני עם מסר מאשר לבכות כל היום על אהוב שהלך או וואטאבר... להקת רוק זה חבורת נרקמונים? זה עדיף על זמרים שמחרטשים מילים וטוחנים אותם עד שהנשמה יוצאת. חוץ מזה, אפשר לדעת מה הבעיה עם פריקים? בוא אני אגלה לך בסוד, שזה עדיף על חבורת ערסים שכל היום שומעים מזרחית ושומעים טראנסים כמו זומביניישן וחושבים שהם מבינים במוזיקה אלקטרונית. זה פשוט תת רמה.

אור בת 18

New member
וואי וואי צהובה רק בגלל שאת...

מכבי תל אביב אני יתן לך כבוד!!!!! יאללה באמא שלי רק בגלל את מכבי קבלי ספיישל פור יו... אוהב אותךךךךךךךךךך אך את לא מאושרתתתתתת שונא אותהההההההההה בחבל היא קושרתתתתתת רוצה אותהההההההההה ולא רואה אותה נלחמת חושב שהיא (להלהלהל סעמקקקקקק תמיד אני נתקעת פה) שנינו שווים פחות או יותר רק לך יש עוד טמבל ששונא לדבררררררר ואהבתי אותך והלכתי ממך... זה עד פה אני לא יודעת נו מה לא הגזמת??? :)

שנינו שווים

שנינם שווים פחות או יותר רק לך יש עוד טמבל ששונא לדבר ואהבתי אותך והלכתי ממך נתת לי הרגשה שאף פעם לא נתראהההה.... אוהב אותך אך את לא מאושרת שונא אותה בחבל היא קושרת רוצה אותך ולא רואה אותך נלחמת חושבת שהיא תפסה והיא כבר מתעייפת שנינו לבד רק לך יש פחדים שהטמבל יבוא ויראה אותנו שוכבים ולי יש כאב הראש מסתובב ותגידי לטמבל שלא יתערב... אוהב אותך אך את לא מאושרת שונא אותה היא כל יום מתקשרת רוצה אותך ולא רואה אותך נלחמת חושב שהיא תספה והיא כבר מתעייפת משהו כזה... תסלחו לי שאני לא זוכרת אותו ממש פשוט מלאאא זמן לא שמעתי אותו ואני גם לא כל כך מתה עליו... יש לו שירים הרבה יותר טובים

אני לא ערס! זה שאני שומע מזרחית

זה אומר שאני ערס?! לא! ולא אמרתי שאת גם פריקית. אבל בשבילי פריקים זה כאלה ששורפים מזוזות, שאוכלים מול הפנים בכיפור, שמדברים לי בטלפון בכיפור באמצע הרחוב. טיפת כבוד, אתה רוצה לדבר בטלפון, תדבר בצד איש איש באמונתו יחיה אבל עם טיפת כבוד. אני לא יתחבר למוזיקה של אביב גפן, כי גם יש לו קול צורם, ולאינפקציה וכל אלה צועקים כמו לא יודע מה- אני לא מסוגל. תראי, אני גם לא אוהב לשמוע מזרחית בכי, אני לא יודע אם את מכירה או לא אבל אושרי פרי- אני לא שומע אותו כי את שומעת את הדמעות שלו כבר שהוא שר, לא אוהב את זה. בשבילי זה לא מוזיקה. אבל מוזיקה מזרחית, אני מתחבר אליה, כי זאת המציאות שלי.

לא אמרתי שאתה ערס בגלל המזרחית!!!

ואני לא שורפת מזוזות, אבל ביום כיפור אני יעשה מה שבא לי, אני לא יצום ואם בא לי לאכול אני יאכל איפה שאני רוצה! אתה לא רוצה לראות אל תסתכל!!! כןף ביום כיפור לבשתי ג´ינס קצרצר וגופיה שחורה, נסעתי על רולר-בליידס, שמעתי דיסקמן, חברות שלי שהיו איתי עישנו, והייתה לי שרשרת של מפתח החיים (זה נראה כמו צלב אבל למעלה יש עיגול במקום פס) יש בעיה עם זה? אנשים צעקו לנו "כופרות!!!" מי הם בכלל? הם אלה שיגידו לנו מה ללבוש ומתי ובמה להאמין?!! לא!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא אומרת לכם לא לצום אז אל תגידו לי לא לאכול!

לדעתי טעית בשם משה זה לא אושרי אלא

משה גבר עם כל הכבוד לזה שאתה מנהל את הפורום אולי תכיר לי את הזמר המדופלם אושרי פרי? כי אני יודע שלפי מי שאתה מתכוון אליו זה דווקא יובל פרי

לא, אני מתכוון לאושרי פרי

אחיו. יש לו שיר מאוד מפורסם: גדלתי בפנימיות או לא יכול להתאהב או ראש כחול. מכיר?

היי היי מותק להרגיע!!!!!

אינפקציה טובים לא להשמיץ!!!! הם קרועים בטירוף!!!!!!!!! והם שונאים מזרחיתתתתתתתתתתתתת מוהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאאההא!!!! ואביב גפן... בכלל... עוד מילה אחת לא במקום עליו אני מפוצצת אותך מכות!!!!!!!!!!!!!!!! אל תדבר על אביב גפן לפחות הוא עושה מוזיקה נורמלית ולא מייבב באוזניים כמו החרא שאתה שומע!!!!!!!!!!!!!!!

אור בת 18

New member
טוב טוב עד פה!!! עיצבנתן אותי ../images/Emo123.gif

בואנה שתיכן כוס אומקקקקקקקקק אתן לא אוהבות מיזרחית יופי אז מה אתן עושות פה??? מה אתן סתם באות להרגיז????? רסמי אני אומרת למתוקה ולצהובה אתן באמת בנות חמודות והכל אבל אתן עכשיו מכניסות לפורום הזה רק ריבים של ערסים ופריקים וזה ריבים שבחיים לא יגמרו!!!! וזה סתם מפריע לי... עכשיו זה שאני אומרת לכן "מה אתן עושות פה?" זה לא בקטע להגיד לכן ללכת כי זה לא מתוקף סמכותי (תוקף סמכותי??? פחחחחח נדפקתי חופשייי) אבל אתן סתם מעוררות פה ריבים. טוב עכשיו בגלל שאני קלטתי שגם את בקטע של אביב גפן קבלייייי גםםם... אם תראו ילדה עם עיניים איילהההההה תמסרו לה שאני עוד מחפש אותהההההה אני חושב אוליייייי אני אוהב אותה יותר מידיי פנס בודד בתוך רחוב האהבההההההההההה זהו בערך :)

למעלה