==שיר פצצה של כנסיית השכל==

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif :-{

אדון משה המנהל. אני בנאדם שממש אין לו בעיה עם אנשים ששונים ממנו. אני לא שונאת אפאחד בגלל הדיעות שלו, או מה שהוא אומר. אבל (תמיד בא האבל..) אני חושבת שבתור בנאדם\ מנהל פורום, הגזמת עכשיו לגמריייי!!! באיזה זכות אתה מרשה לעצמך לרדת על כנסיית השכל ואינפקציה?????? ובכלל על מוזיקת רוק? נכון, זה באמת פורום מוזיקה מזרחית, אבל זה לא נותן לך שום זכות לכתוב כזו זוהמה. ומה זה "הביצפר שלי מלא בפריקים"????. תסביר לי מה רע בפריקים???????? זה שהם שונים ממך? לא חינכו אותך בבית לכבד את השונה? למה לא- באותה הזדמנות אתה יכול לצחוק על כושים כי הם שחורים, ועל נכים כי הם מכוערים. אני חושבת שזה הזמן לחזור בך מכל מה שאמרת, אחרת הדבר עלול להגיע למקומות "גבוהים" יותר פה ב
, וחבל. רחל (המזועזעת), שלא אוהבת מוזיקה מזרחית, אבל לא מפרסמת את זה בצורה זוועתית.

אור בת 18

New member
רחל תביני משהו...

ככה זה הגיל גם אני הייתי פעם כמו משה... אל תדאגי יותר מידיי בגיל יותר מאוחר הוא יקבל את כולם ולא יפריע לו פריק או לא פריק... תאמיני לי רחל זה רק הגיל...

אור מאמי,

אני בחיים לא ישנה את דעתי כלפי הסוג מוזיקה ובחיים אני לא אשנה את דעותיי על מה שאני חושב לגבי המוזיקה השניה כמו אביב גפן או כנסיית השכל. וסליחה שאני אומר את זה. אני שונא את המוזיקה הזאת כי אני לא יכול לשמוע אותה ועוד שנה עוד שנתיים לא ישנו את זה

אור בת 18

New member
לא משה כפרה לא הבנת אותי...

לא התכוונתי שתשנה ת´מוזיקה שלך אלא התכוונתי שתשנה ת´גישה שלך... אתה תתבגר ותבין שכל אחד שומע מה שבא לו ואתה תלמד לא לשנוא פריקים או לא יודעת מה... אני אומרת לך את זה בוודאות כי גם אני הייתי ככה עד לפני שנה בערך...

אהה.. כן

מצטערת שההודעה הקודמת נכתבה בשם "רחל ואסתי וגרי הקטן". זה היה בטעות. גרי ואסתי לא שותפים כלל וכלל להודעה הזו. כתבתי אותה על דעת עצמי. אז את כל הבעיות והקיטורים, כיתבו אליי (מסניפה חמץ) ולא לגרי ואסתי. תודה

רחל, ../images/Emo26.gif

אני חושב שמותר לי להשמיע את דעותיי- זה קודם כל! שנית, אני לא שונא אף אחד ששונה ממני, כולה אמרתי שאני לא אוהב את המוזיקה הזאת ועל מה שאמרתי פריקים אז בואי אני אגיד לך מה לימדו אותי בבית ומה אני רואה בבית ספר שאני כ"כ שונא אותם או.קיי? - לימדו אותי להאמין באלוהים ו איש, איש באמונתו יחיה וכבוד לאדם אחר, ומי שנותן לך כבוד תחזיר לו כבוד וכו´ וכו´. אבל שאני רואה בבית ספר שלי, אנשים "כופרים" סליחה על הביטוי, ויהודים שמסתובבים לי עם צלב בבית ספר, ויהודים ששורפים מזוזות, ויהודים שביום כיפור אוכלים לי מול הפנים, מעשנים סיגריה, מדברים בטלפון מול הפנים שלי כשאני בצום ועם כיפה על הראש. אתם רוצים לאכול לדבר לעשן, לא בנוכחות כולם, לכו הצידה ותאכלו ותעשו מה שאתם רוצים. אני רואה אנשים מהבית ספר שלי עם מנה חמה... נו באמת?! לא אכפת לי שהם שונים ממני אבל שיתנהגו כמו בני-אדם. ותאמיני לי שאני לא יורד על אף אחד שהוא שונה ממני כמו כושים, או נכים או מכוערים. אז תגיעי למקומות הגבוהים ב
אם את מנהלת פורום, אז את לא אמורה לאיים. ולא פירסמתי כלום, את זאת שבאת לפורום הזה שאת שונאת את המוזיקה הזאת, לא שאני הלכתי לפורום מוזיקה אחר והשמעתי את דעותיי ברבים. בתוך הפורום שלי השמעתי את דעותיי. וחוץ מזה כתבתי את זה כתגובה להודעה.

משה

אני יודעת שמקומה של ההודעה הבאה הוא לא פורום מוזיקה מזרחית. אבל אני מקווה לסיים את הדיון הזה אחת ולתמיד. דבר ראשון, זה נכון שהתפרצתי ככה לפורום מוזיקה מזרחית.. פשוט.. ראיתי את ההודעה הזו וזה פשוט צרם לי מאוד. כשאמרת שאתה לא אוהב את המוזיקה הזאת- היית יכול להגיד את זה בצורה פחות בוטה ואולי יותר מנומסת.. אתה בכל מקרה צריך לזכור שיש פה אנשים שכן אוהבים את המוזיקה הזו ואתה לא יכול להגיד דברים בצורה כזו. אתה כן יכול להגיד שאתה שונא את המוזיקה הזו. ותו לא. אותך לימדו להאמין באלוהים, אבל אנשים אחרים חונכו אחרת. ונכון שיש אנשים שלא מכבדים אחרים, אבל בתור אתה, עצמך, אתה צריך לכבד אותם. גם אם הם מרגיזים אותך. וגם אם לא. ותאמין לי שלקרוא לאנשים שמעשנים ביום כיפור "פריקים" לא עושה אותך יותר טוב מהם. חוצמזה, ביום כיפור אני גם רואה "ערסים" שמעשנים. אולי מעכשיו צריך לקרוא להם "פריקים"? ראיתי גם חובשי כיפה מעשנים ביום כיפור. טוב.. יש אנשים באמת מגעילים שעושים דווקא. תתעלם מהם!!!! הם שורפים מזוזות? תתלונן עליהם במשטרה! אתה לא צריך לרדת לרמה שלהם. וזה שאני מנהלת פורום ממש לא קשור ל"איומים" שלי. גם אם לא הייתי מנהלת פורום, הייתי עושה הכל כדי שמנהלים יפסיקו לדבר בצורה כ"כ מזוויעה. וכמו שאתה אמרת- "כבד את האחר". כבר אנשים שאוהבים מוזיקה שונה. גם אם לך היא נשמעת נורא, אני אוהבת לשמוע "בקבוק עליי" וכד´. שיהיה ערב טוב רחל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה רציני!?!?!?!?!? חחחחחחחחחחחח בחיים שלי לא שמעתי את זה... טוב כי לא ניסיתי חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח עלק "בקבוק עליי" פחחחחחחחחחחח איזה דפוקים... הרגת אותי עכשיו מצחוק. רעות.

דודו21

New member
חחחח ושל שלמה../images/Emo3.gif

ארצי, לטיפת מזל.. חחח והוא לפני סיום סוגר כבר את הדלת מרפה מן העניין חומק אל תוך השיר

tal kk

New member
משעמם לי

אז גם אני אוהב הרבה שירים אבל אני לא רושם אותם בפרומים

למעלה