שיר ראשון

dralan

New member
שיר ראשון

קרה לי כבר כמה פעמים שאנשים מבקשים ממני "תשמיע לי שיר של נייטוויש, רק שאני אדע אם אני אוהב את הסגנון". מה לדעתכם השיר הראשון של נייטוויש שצריך להשמיע למישהו שמבקש (זה קצת מסובך לדעתי, כי ללהקה כמה סגנונות של שירים)? מהו השיר הראשון של נייטוויש שאותו שמעתם? למרות שכמה מפה (ואני ביניהם) שמעו על נייטוויש לראשונה דרך השיר Nemo, לדעתי זה לא השיר שמומלץ לשמוע בהתחלה, כי הוא לא משקף את הסגנון הכללי – מה דעתכם?

Liquid Dreams

New member
שאלה מעניינת..

אני שמעתי בפעם הראשונה את Passion and the Opera, שאין לי מושג כמה זה טוב.. אבל עדיין אחד השירים שאני יותר אוהבת שלהם.. אם היו שואלים אותי הייתי משמיעה את Beauty and the Beast, ואין לי מושג למה, אז אל תשאלו אותי><

skipp

New member
Over the hills and far away

זה היה השיר הראשון שאני שמעתי

lacrimosa girl

New member
נמו.

אין ספק. כי הוא שיר קובנציונלי, שגורם לאנשים לרצות לשמוע עוד. אני אישית תמיד התחלתי איתו, עברתי לפלאנט הל או גוסט לאב סקור, נתתי לאנש לשמוע את כל וואנס ולאט לאט התקדמתי אחורה בדיסוקגרפיה. ^^

AliceQueen

New member
השיר הראשון שאני שמעתי

היה בכלל הגרסא שלהם ל-Phantom of the opera. חיפשתי גרסאות שונות של השיר ובמקרה נתקלתי בגרסא של נייטוויש. אח"כ נתקלתי בנימו ובWish I Had An Angel. אין איזה שיר אחד מסוים שאני חושבת שצריך להשמיע כשיר ראשון, אבל הייתי משמיעה אחד מאלה: Dead Gardens She Is My Sin Over The Hills And Far Away Romanticide

ככה ידיד שילי הכיר אותם,

הוא פריק של הפאנטום. אז לקחתי אותו כפרוייקט והשמעתי לו את הקליטים יותר והוא התלהב. ואז אני חושבת שהוא שמע איזה שיר מפחיד ונבהל מהם סופיתXD

../images/Emo6.gif

פאנטום

box 5

New member
זאת שאלה קצת קשה...

מצד אחד... אם את רוצה לגרום לאנשים לרצות לשמוע עוד, אז אני הייתי משמיעה את נימו מן הסתם. השיר יותר "קל" מאחרים, ולי לפחות זה גרם לשמוע עוד. אבל מצד שני... אם את רוצה יותר לשקף את הסגנון של הלהקה, ולא לגרום להם לאהוב אותה אלא רק לחשוף אותם אליה, הייתי יותר הולכת לכיוון של WIHAA, romanticide - planet hell- dead to the world- wishmaster - SIMS... ואני יכולה לרשום עוד מלא אבל פחות או יותר זה הכיוון. אני הייתי בכל זאת משמיעה את נימו, כדי למשוך אנשים. =]

LadySilkworm

New member
אני לא מסכימה.

לא הייתי משמיעה את נימו ראשון.. זה שהוא נחשב קל זה לא אומר.. גם וויש איי הד אנ אנג'ל קליל יחסית. אם את בכיוון של "קל" בסגנון היותר מתאים לנייטוויש, לדעתי אובר דה הילס.

box 5

New member
אבל אובר דה הילס זה לא ממש שלהם..

לדעתי לא משמיעים קאבר כשיר ראשון... וWIHAA בכלל לא קל למישהו ששומע נייטוויש שמיעה ראשונה =\

הראשון ששמעתי...

היה Wishmaster
מממ השיר הראשון שצריך להשמיע?שאלה קשה
הייתי אומרת שאחד מאלה: Over The Hills And Far Away Sleeping Sun Away Dead To The World Planet Hell

Cold Heritage

New member
אני בעד נמו,

גם שירצו לשמוע עוד ושלאט לאט יתרגלו, למרות שהשיר הזה בסופו של דבר באמת לא נייטוויש... אבל גם שירים כמו WIHAA OTHAFA או SIMS מעולים לשיר ראשון... אני אישית שמעתי את ביוטי אנד דה ביסט ^^

Cold Heritage

New member
אגבאגב השמעתי היום למישהו[לראשונה!]

נייטוויש.... הראשון שהוא שמע זה DCOW... ואז WIHAA ונימו... ואז אמרתי לו לשמוע את רומנטיסייד ופלאנט הל [זה היה בבית הספר והיה לי את וואנס באמ פי :)] את נימו הוא לא אהב משום מה XD... אבל את השאר כן, אז המלצתי לו על ווישמאסטר והוא ינסה ^^... ואם כבר.. לי אישית היה נורא קשה להתחבר לנייטוויש אבל בערך כששלחו לי ושמעתי את SIMS ועוד שירים מווישמאסטר זה "זרם" יותר טוב..

Cold Heritage

New member
XDDDDD

זה מאתגר ללחוץ על CAPSLOCK ולמצוא את המקש הנכון
... מי ששלח לי את נייטוויש [גולן, ^^] שלח לי לפי אלבומים, ככה שהכרתי קודם את AAF [ביוטי אנד דה ביסט ואיסטריל] אושןבורן [דוויל ופארוה] OTHAFA [שלושת הראשונים] ווישמאסטר [רובו] וSC [כולו] ומוואנס כלום... אז בערך בסדר הזה שמעתי, ובגלל זה בהתחלה זה היה לי מוזר [למרות שאלו גם התגלו כשיר מעולים
, כנ"ל וואנס]... והממ.. אני גם בא מרקע אחר קצת... נכון אותו אחד בלי הטעם המוגדר שדיברנו בשרשור של הביקורת? אז הייתי כזה עד קצת לפני החופש הגדול הקודם [בדילאיי ענק, כיתה י' אלוהים ~_~]. אז גם זה השפיע ובגלל זה אוצר המוסיקה שלי מוגבל ל-10 להקות [שמתוכם בערך 5 בצורה שלמה כל האלבומים וכאלו, ועוד 5 שאני שומע תוך כדי..] וואי מגילה X_X.. P:

למעלה