שיר ראשון

LadySilkworm

New member
זה בסדר גם לשמוע רק חמש להקות

ולאהוב אותן.. עם הזמן מתחילים להיפתח יותר ולאהוב יותר להקות. אני מכירה את זה מעצמי.

LadySilkworm

New member
השיר הראשון ששמעתי היה אובר דה הילס

אנד פאר אוואי.. נימו דווקא לא היה בין הראשונים ששמעתי. אני חושבת שצריך להביא להם לשמוע משהו מווישמטאסטר :}

Itay Simons

New member
אובר דה הילס אנד פאר אווי

אני יכול להגיד לך שאפילו המחנכת שלי התלהבה ממנו XDDD

הממ...

הראשון שלי היה נימו כי כשהכרתי אותם הוא בדיוק יצא ודיי חרשו עליו בטלוויזיה.. אבל הוא לא כזה שיר טוב, הוא קליט אבל הוא לא מרשים, בדרך כלל כשמבקשים ממני לשמוע נייטוויש, או כשבא לי להמליץ למישהו אני ממליצה על Over the hills and far away או sleeping sun. ואם זה לאנשים שראו את פאנטום האופרה אז כמובן על פאנטום האופרה
(אחרי שראיתי את הסרט יחד עם חברות שלי שלחתי להן את הגירסה של נייטוויש והן אהבו
).

dralan

New member
אני דרך כלל

שואל אם האדם אוהב מוזיקה רועשת או שקטה יחסית, ואז מציע לו את WISHMASTER או את SLEEPING SUN

dralan

New member
יפה ההתחמקות שלך

גם אתה חושב ככה? אישית - אני חושב שלא, למרות שאם כבר בלדות אני מעדיף את FEEL FOR YOU

מממ קשה

אובר דה הילס זה אחלה שיר שהרבה אנשים שלא אוהבים את נייטוויש כן אוהבים אותו. ובכל זאת הוא לא קליל כזה (?) כמו נימו (אני דווקא חושבת שנימו לא כזה רחוק מהסגנון הכללי). מלבד אובר דה הילס, אני אלך על Beauty and the Beast, Bless the Child ונימו.

LadySilkworm

New member
דווקא אובר דה הילס הוא יחסית נגיש

נגיש במובן של.. איך אני אסביר, שקל יותר לאנשים לשמוע אותו, יותר קליט. לכן אני חושבת שהוא נחשב קצת יותר קליל, אבל עדיין קצת מאפיין נייטוויש- עם הקול של טאריה. למרות שנייטוויש הם לא רק גוון אחד וקשה להגיד איזה שיר הכי מאפיין אותם.

FeLL67

New member
הראשון שלי היה בייר גרייס

אבל כעיקרון אני בעד אובר דה הילס למרות שיש די הרבה שירים שאני אוהבת יותר הוא קליל, הוא קליט, הוא טוב, ואם תשמעו אותו יהיה לכם מושג פחות או יותר מזה נייטוויש

למעלה