אור מגיע מהמים? אולי?
ה הר עיבל New member 18/5/10 #20 לא כשהיום עולה היה כבר כחידה!!! רמז לחידה השניה תנסו לזהות את המקום. ידיעת הארץ ושכנותיה יעזור פה הרבה.
לא כשהיום עולה היה כבר כחידה!!! רמז לחידה השניה תנסו לזהות את המקום. ידיעת הארץ ושכנותיה יעזור פה הרבה.
ה הר עיבל New member 19/5/10 #21 טוב... אז מה שאנחנו רואים בתמונה זה : צפון ים המלח ומולו מצוק העתקים, ומדבר יהודה מכיוון שלא עוברים בו בטיולים השנתיים..
טוב... אז מה שאנחנו רואים בתמונה זה : צפון ים המלח ומולו מצוק העתקים, ומדבר יהודה מכיוון שלא עוברים בו בטיולים השנתיים..
M ms pizza New member 21/5/10 #32 רגלי, רגלי !! התחלנו מלמטה בהמלצת מדריכות מהאיזור.. בהתחלה קיטרנו אבל אח"כ הנוף היה סופ..
ה הר עיבל New member 21/5/10 #30 כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוופסס לא זכרתי שהיה כבר.. את בטוחה?
G Growler New member 23/5/10 #37 אוף... מגיע לי על זה שלא הייתי פה כמה ימים אבל שיהיה ברור שידעתי שזה "רואים רחוק רואים שקוף" עוד לפני שאת אמרת! ככל הנראה התחרותיות פה דורשת גם זמינות מסוימת
אוף... מגיע לי על זה שלא הייתי פה כמה ימים אבל שיהיה ברור שידעתי שזה "רואים רחוק רואים שקוף" עוד לפני שאת אמרת! ככל הנראה התחרותיות פה דורשת גם זמינות מסוימת