שיר שכתבתי ..

שיר שכתבתי .. ../images/Emo42.gif

הינה שיר שכתבתי לאחרונה ... את השיר כתבתי לחבר שלי ** אושר ** כבר לא בוכה המון המון זמן שלא בוכה רק צוחקת ומחייכת ומרגישה שהאושר שלי הגיע מרגישה איך השמש מחממת לי הלב אוספת לאט את הרסיסים שהתנפצו להם מחממת עוטפת מרגישה איך הירח קורץ לי מלמעלה ולוחש לי "אמרתי לך שהכל יהיה בסדר" וכן הכל בסדר בסדר? הכל מצויין!!! מרגישה נפלא! מרגישה את החיבוק החם והמלטף שלך את הנשיקות העדינות והסוערות מרגישה כל כך טוב מלאך שלי
קארין

קטיפה

New member
קארינו´ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיר מהמם!!! הבאת לחבר שלך את השיר?

כן ../images/Emo29.gif

כן , שלחתי לו באימייל מיד אחרי שכתבתי הוא ממש התלהב
שמחה שאהבתם ....
לכולם!!!!!
קארין

ל3

New member
קארינוש המקסימה

שיר מרגש מאוד. שתרגישי תמיד כך ושתמיד יהיה לך רק טוב מתוקה. תמשיכי לכתוב. נורא מרגש לראות עוד ועוד אנשים כותבים. תמשיכו כך מוכשרים שלי. אוהבת, שירי

שירי...

תודה חמודה!! אני באמת צריכה להמשיך לכתוב במיוחד עכשיו כשכל כך טוב לי. עד לפני כמה זמן הייתי כותבת שירים אכזבה , דיכאון ושירי עצב , והאמת שזה נמאס לי. אז עכשיו כשכל כך טוב לי , אני באמת צריכה להתחיל לכתוב דברים משמחים. תודה
קארין

ל3

New member
אז יאללה לעבודה.

אני מאוד אשמח לשמוע אותם

gaia20

New member
יואבי, תפסיק להתחיל עם הבנות

אני מרשה לך להתחיל רק איתי, מובן??

gaia20

New member
וקארין

כמובן שהשיר נכנס לקטגוריית הכשרון של הפורום, בנות אני פשוט גאה בכן על המילים המקסימות שיוצאות לכן מהמקלדת... יואבי, מה בקשר לשיר שלך? אפשר לשים אותו שם?

yoavl1

New member
אני החלטתי שאני רוצה להתחיל עם שירי

וזהו! מממ....ואת גאיוש! מאיפה את בארץ אני כבר יודע...

gaia20

New member
מה זו התמונה הזאת??

האם זה אתה?? קצת התכערת מהפעם האחרונה שראיתי אותך...... וגם גידלת זקן, אני רואה....

yoavl1

New member
לא. זה אחמד יאסין! הנה תמונה שלי!

גאיה...לא יודע אם שמת לב ששמתי מקודם תמונה שלי ושלך ביחד ממזמן מזמן!! אבל הנה עוד תמונה שלי!! יש לי איזה מיליון תמונות במחשב... זה אני על מדים מלפני שנתיים ומשהו בערך.

gaia20

New member
ראיתי את התמונה הזאת...

אני נראת פשוט נורא!! ד"א, אני מדמיינת או שזה בבית של עופר??

yoavl1

New member
אכן, זה אצל עופר בבית

אפילו אצלו בחדר במתכונתו הישנה

למעלה