מי זה עופר? ומה קורה פה? אולי תשתפו אותנו........
G gaia20 New member 9/8/02 #22 עופר הוא חבר לשעבר שלי וחבר טוב של יואב, פעם שלושתינו הינו חברים טובים, היום קצת פחות...
G gaia20 New member 9/8/02 #27 יואבי... קרעת אותי מצחוק עכשיו!! אם אתה רוצה להתחיל עם בחורה אתה חייב לעשות את זה כמו שצריך... מה דעתך על התמונה הזאת?
יואבי... קרעת אותי מצחוק עכשיו!! אם אתה רוצה להתחיל עם בחורה אתה חייב לעשות את זה כמו שצריך... מה דעתך על התמונה הזאת?
Y yoavl1 New member 9/8/02 #29 את לא מבינה... אם אני מתחיל עם בחורה, אני מקווה שאנחנו משדרים על אותו גל.... וזהו...אם התמונות שלי לא מוצאות חן בעיניה, אז אנחנו לא מתאימים... וצירפתי עוד תמונה רומנטית שכזו..... שירי, את אוהבת את התמונות שלי?
את לא מבינה... אם אני מתחיל עם בחורה, אני מקווה שאנחנו משדרים על אותו גל.... וזהו...אם התמונות שלי לא מוצאות חן בעיניה, אז אנחנו לא מתאימים... וצירפתי עוד תמונה רומנטית שכזו..... שירי, את אוהבת את התמונות שלי?
G gaia20 New member 9/8/02 #30 מהכרותי הוירטואלית עם שירי... לא נראה לי שהיא בן אדם של פוליטיקה... אני טועה?
ל ל3 New member 9/8/02 #33 מה זה בנאדם של פוליטיקה? כמו האחרים יש לי דעה אולי אפילו דעה נחרצת, אבל אם התכוונת לזה שאני לא אוהבת לדבר על זה בעיקר באינטרנט אז צדקת!
מה זה בנאדם של פוליטיקה? כמו האחרים יש לי דעה אולי אפילו דעה נחרצת, אבל אם התכוונת לזה שאני לא אוהבת לדבר על זה בעיקר באינטרנט אז צדקת!
Y yoavl1 New member 9/8/02 #34 אפשר להוריד את השפם אם זה מפריע... אני מרחובות. אין לי תמונה של פרח, אחרת הייתי שם אותה פה. אז דמייני שיש פה עכשיו פרח. טוב?
אפשר להוריד את השפם אם זה מפריע... אני מרחובות. אין לי תמונה של פרח, אחרת הייתי שם אותה פה. אז דמייני שיש פה עכשיו פרח. טוב?