עשית דאבל!!! בפורום הפריקיסונים היו מסלקים אותך מבית השחי של רוחמה אברהם!!
ש שבינה New member 24/2/08 #41 עשית דאבל!!! בפורום הפריקיסונים היו מסלקים אותך מבית השחי של רוחמה אברהם!!
A adidasabc New member 24/2/08 #42 ../images/Emo108.gifאבל הוא קרס להם!../images/Emo123.gif מעניין מה עושים שם למי שנושם נגד כיוון הרוח
A adidasabc New member 24/2/08 #44 ../images/Emo108.gifאוי זה היה ענק!../images/Emo6.gif וקוראים לה קריסטיאן*
A adidasabc New member 24/2/08 #46 ../images/Emo108.gifאת לא!../images/Emo66.gifאני הוא האלוהים!../images/Emo150.gif
A adidasabc New member 25/2/08 #50 ../images/Emo108.gif../images/Emo45.gifבום בום!../images/Emo12.gif יש לך H? ../images/Emo13.gif
ש שבינה New member 25/2/08 #51 מה אני טדלף? מה אני פראייר? מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת!
מה אני טדלף? מה אני פראייר? מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת! מה אני זינה הגיבורה הלוחמת!
A adidasabc New member 25/2/08 #52 ../images/Emo108.gifאת מתכוננה למבחן?../images/Emo9.gif יהודה בר בוכרוב!!!
A adidasabc New member 25/2/08 #54 ../images/Emo108.gifאוי המצב קשה../images/Emo201.gif תזכרי לבוא ב-1 וחצי! *שושי הכושי*
A adidasabc New member 25/2/08 #56 ../images/Emo108.gifכן! אני יודע מעולה את מה כל תנועה רוצה, מי המנהיגים שלה, הכתבים של הרצל, סיום מלחמת העולם ה-1, הנקודות של ווילסון והסכם וורסאי! כפרעליי
../images/Emo108.gifכן! אני יודע מעולה את מה כל תנועה רוצה, מי המנהיגים שלה, הכתבים של הרצל, סיום מלחמת העולם ה-1, הנקודות של ווילסון והסכם וורסאי! כפרעליי
ש שבינה New member 25/2/08 #57 נראה אותך אני אעשה לך בוחן: תשלח לי על כל נושא שאמרת סיכום קצר, נראה עם את יודע... ותכתוב על כל תנועה מי המנהיג מה הבעייה לפי דעתה ומה הפתרון
נראה אותך אני אעשה לך בוחן: תשלח לי על כל נושא שאמרת סיכום קצר, נראה עם את יודע... ותכתוב על כל תנועה מי המנהיג מה הבעייה לפי דעתה ומה הפתרון
A adidasabc New member 25/2/08 #60 ../images/Emo108.gifאוקיי../images/Emo12.gif לפי דעתי צריך להיבחן על בודייה והשפעותיה על המזרח התיכון:-%
../images/Emo108.gifאוקיי../images/Emo12.gif לפי דעתי צריך להיבחן על בודייה והשפעותיה על המזרח התיכון:-%