שיר של בוקר

שיר של בוקר ../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

יש לי שאלה לאמהות המנוסות
איזה שירים נחמדים אתן מכירות שמתאימים לבוקר, כאשר מקימים את הקטנטנים
כל פעם נתקע לי בראש "הבוקר בא, הבוקר בא ולעבודה!"... וממש לא בא לי לשיר אותו
יש הצעות

שולה1234

New member
מתוך אצבעות ../images/Emo42.gif

בוקר טוב, בוקר אור מי ישן עדין... בוקר טוב בוקר אור מי פוקח עין בוקר טוב השמש בשמיים והמשך למומחים....

אנחנו מתעוררים בליטופים ודגדוגים

אורן מתה על ליטופים בגב ודגדוגים. אז אני פותחת את האור ואמרת לה בוקר טוב. היא בד"כ שוכבת על הבטן ואני מלטפת לה את הגב מתחת לפיג'מה. ככה היא מקבלת את בקבוק החלב של הבוקר ומתמסטלת איתו במיטה. משם לשירותים והחלפת בגדים. אבל השיר הזה יפה, אנחנו מכירים אותו

lovely2

New member
../images/Emo79.gif בוקר טוב עולם,מה שלום כולם../images/Emo79.gif

אני יורד מן החוטים, אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים....
וברצינות: "בוקר טוב נצא לרחוב,אל גננו הנחמד בוקר טוב ננופף ביד לכל אחד" "בוקר טוב יש כבר שמש בשמים, אור בעיניים ושיר על השפתיים..."X2 (באדיבות אמא'שלי הגננת)

../images/Emo51.gif על התגובות המהירות ../images/Emo140.gif

למרות שאני לא מכירה את השירים האלה...
כנראה שתצטרכו ללמד אותי במפגשים

טאש

New member
יש לשיר הזה עוד מילים?

כי אנחנו נעצרים תמיד אחרי השורות האלו

../images/Emo79.gifטאש- בשבילך:

בוקר אור, צוהל הרחוב לאן, לאן, לגן ! הבוקר אור וקול ציפור לאן, לאן, לגן ! הולכים הולכים ומחייכים הילדים הנחמדים הולכים הולכים ומחייכים הילדים לגן אצים לגן, חנן ודן יעל תרוץ בזהירות... שמלה כחולה לגאולה וסרט להילה וליואש יש כובע קש וגם לטל בקבוק בסל ויופי של סנדל ולניסים חולצת פסים כולם אצים כולם רצים ואמהות טובות מאד יד נותנות ומלוות את הילדים הנחמדים לאן, לאן, לגן ! הבוקר טוב, צוהל הרחוב לאן, לאן, לגן ! הבוקר אור, וקול ציפור לאן, לאן, ל-ג-ן !!!

זה הזמן לצאת מהארון ולהתוודות:../images/Emo11.gif

אני לא שרה ללוטן שירים כמעט. ברור שאני שרה לה כל מיני שירים שאני ממציאה לה, בעלי מילים די מוגבלות וגם מנגינות לא מי יודע מה. והסיבה? אני לא מכירה שירי ילדים ואני לא יודעת אלו דיסקים לקנות. יש לנו דיסק אחד "לדוד משה היתה חוה" שנורא מעצבן אותי וגם מוקלט באיכות גרועה. אני שונאת את דץ ודצה וחני נחמיאס וסובלת בקושי את ציפי שביט. מה עושים? אני חייבת להתחיל לשיר לה! זה נשמע כל-כך נחמד, כל השירים האלו שאתן מתאימות לארועים שונים במשך היום. על אלו דיסקים תוכלו להמליץ לי? אלו דיסקים לא מעצבנים ומלאים בקולות צרחניים ומתחנחנים?

dafgol

New member
הי שרונס ../images/Emo24.gif

אני יכולה להמליץ לך על דיסק שבר קיבל לפני שבועיים " מקהלה עליזה " - אוסף שירים קטנים. המלצתי עליו השבוע אז אם תדפדפי תראי את כל השירים... דיסק באמת " שווה " גם בר וגמני אוהבים אותו , אין ציפי שביט ונתן דטנר ובטח שלא הדצים.....יש שם שירים שאנחנו גדלנו עליהם בביצועים חדשים ומגניבים... מומלץ !!!!

שרוני

יש המון דיסקים בחנויות, וחלקם עולים רק 9.90 !!! לנו יש הרבה, ואלו שזיו אוהבת הם : שירים ראשונים (יש כל מיני: "אמא אווזה", "פיל פילון" ועוד), שירי גן, שירי ג'ימבורי, שירי חגים (יש לנו דיסק לכל חג), שירים להתרגעות וחלום, חלום קטן, ועוד...

למעלה