שיר של בוקר

אה, וגם-

"בוא אליי פרפר נחמד" (שירי פניה ברגנשטיין, שאני עצמי גדלתי עליהם) וגם "שירי משחק" של דתיה בן דור

Vicky H

New member
ואני יכולה להמליץ על הדיסק

שנקרא "עוד שירי משחק". שירי הפעלה מקסימים. חלק מהשירים הכרתי מילדות, וגם את אלה שלא, אני מפזמת בלי בעייה. כולה 9.90 אבל שווה כל אגורה.

היי שרון

אפשר למצוא מציאות מעולות ב - 9.90 בכל חנויות המוזיקה. אם את רוצה את הבסיס יש את 100 שירים ראשונים. אני אישית קניתי גם את דיג-דיג-דוג, הכבש ה-16 והולכים לגן הנחמד מאד (עם שרון שחל). כמובן אני מדברת על דיסקים ולא על קלטות וידאו...
מעין

קלטות/ דיסקים מומלצים:

*תינוקצב(לתינוקות) *בשצף קצב(לפעוטות) *החסידה המוסיקלית *בשמחה נלך לגן *פרפר נחמד(לקט שירים) *מה יש לי בכף היד *שירי בוקר (יש כל מיני) *תונעחיה של רונית פלד *עוגה עוגה לקט שירי ילדים(שירים לקטנטנים) *אצבעות ויש לי עוד הרבה אבל אין לי כוח לבדוק אני גננת במקצועי ויש לי משפחתון בבית כך שמי שרוצה עוד המלצות בכיף

איצית

New member
"שירי לילה טוב" של סטימצקי

הפקה של סטימצקי, ואפשר לקנות בחנויות שלהם. יחסית "יקר" עולה 20 ש"ח. בחירה יפה מאד של שירים המתאימים ללילה, הזמרים לא ידועים אבל בעלי קולות יפים. לא מתחנחן וגם מבוגרים נהנים ממנו. באותה הוצאה יש גם את "שירי חיות" (מקהלה עליזה, הקיפוד רוצה לרקוד, מי יודע למה הזברה לובשת פיג'מה וכד') אבל את בחירת השירים שם פחות אהבתי.

../images/Emo79.gif

"שלום שלום ובוקר טוב נשיר במקהלה שלום גם לגננת (אני שרה ל"אלה-לה"
) ושיהיה לנו יום נפלא..." מתוך "הולכים לגן" ושיהיה בוקר טוב (טוב, כרגע זה לא אקטואלי...) מעין

wildcat6

New member
תלוי מה "איין"

עכשיו "איין" מלך הגונגל היא מתה על זה ויש לי גם בוידאו לפני זה היתה דלוקה על "מפתחות הקסם של דידי" של ליאור אבורמן שזה פחות מוכר ומאוד חינוכי בבעיות כמו הלבשה שירי אצבעות עכשיו "איין" הזרת זעירונת האגודל שמנמונת הקמיצה חרוצה האמה חכמה (לפי גרסת שחר חממה) והאצבע שובבה כל האצבעות שלי הם מיוחדות שלי העשה בהם הכל בימין וגם בשמאל

ענתש

New member
שיניים ושיניים, כל כך הרבה שיניים..

וגם "בוקר, בוקר חדש, בוקר יחיד ומיוחד... לפתוח חלונות שיכנס אויר, לסגור ת'חלומות ולהתחיל לשיר, הופ להתעורר, הופ מהר מהר...." למי שתוהה - זה מה שקורה כשגם אבא ואמא מכורים לערוץ הופ.

אני בכל בוקר שרה למיכאל את:

"בוקר טוב עולם, מה שלום כולם, אני יורד מהחוטים, אני כבר ילד אמיתי, כמו כל הילדים, כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם, והעולם אותו אוהב, מכל הלב" ואז היום מתחיל באופן רשמי. זיהיתם?? (פינוקיו).

ולמי שמעוניינת בדיקלומים חמודים

וקלים: שלום שלום קוראים לי טום אני עובד במגן דוד אדום יום אחד אני נוסע מפעיל צופר ושומע יו יו יו יו יו ********************** מה יש לי בכף היד סוכריה או שוקולד ואולי אולי אולי נו כבר תפתח את היד ודי. ********************** הבוקר בא הבוקר בא צריך לקום בשמחה רבה נלך לגן נלך לגן ושם נשירה שיר קטן כי טוב לי ושמח טוב לי טוב שהעולם פורח טוב לי טוב. *********************** אצבעות על לחיים הבה ונמחא כפים ארבע תפיכות ירך על רגלי אני דורך ומחר אני אשלים יש עוד הרבה.

למעלה