שיר של דליה רביקוביץ

../images/Emo4.gifבעניין הזוג שבדילמה...

אני שחושבת כמו הגברת בסיפור שסיימתי עם עניין הלידות והתינוקות ורוצה רק את הזמן האיכות למעני ולמען הזוגיות שלי כשילדיי גדלו והמטלות הכבדות מאחוריי במקרה ובן זוגי היה רוצה היום ילד כמובן שהיינו מתייעצים ומחליטים במקרה הנוכחי שהאישה נכנסה כבר להריון ויש מצב נתון שבנוסף אליו הוא מעוניין בילד והיא דוחה הייתי חושבת על הסכם משותף שעליו לקחת את האחריות המרכזית של גידול הילד הוא זה שידאג לקחת על עצמו את המחויבויות של טיפת החלב ועד ההשבה וכו' כמו שברור תפקידה של אמא כמובן שהאישה מתחלקת בגידול עוזרת, תומכת, מטפלת אך ברור מעל לכל ספק שהוא המגדל המרכזי גם אני מכירה זוג בדלימה הזו וכך בחרו לפתור אותה כמה אני אוהבת לראות גבר נושא עגלה, או את הילד על המינשא מה לא עושים כדי ליישר הדורים, אם אם באמת אוהבים אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

maof

New member
אילנה ...נו באמת ..........

מה לגבי ההנקה?????????
הוא גם צריך להיתחיב לזה????????? מעוף

*יערית

New member
זיגזוג מקסים../images/Emo24.gif

אהבתי את המילים ואת המסר מאחוריהן..
יעלי......"אם אין לך חיבוק בשבילי.....אתה בא והולך"

yaeli4

New member
פיספסתם הכול - ובגדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פיספסתם ובגדול את כל השרשור הזה ואת המהות שלו מההתחלה. לא חשוב, כנראה שהנושא כבד עליכם. ואולי לא הבנתם אותי. נעזוב את זה.

*יערית

New member
יעלי...../images/Emo20.gif

השיר מובן ואף קיבלת אישור על כך ממניומיונה שאימצה לעצמה את המילים, אך אם עליך עובר משהו..אולי תשתפי אותנו{כמובן לא חייבת}, אולי נפתח את זה לדיון לגבי שבירה של אנשים אחרי הרבה שנים של שתיקה..ואז הקש הקטן הזה שבא ושובר את הכל.... {יערית מנסה לדובב ..ההרגשה לא כ"כ מוכרת לה,לא צוברת קשיים וכעסים ושתיקה במשך תקופות....הכל יוצא...} אז יש מקום?

yaeli4

New member
יערית...

סליחה אם נשמעתי תוקפנית. נעזוב את זה, בסדר? תודה בכל מקרה על נסיונות הגישוש וההבנה.

*יערית

New member
בבקשה../images/Emo24.gif

רק איך אפשר להעלות חיוך כאן? מישהו סגר את התריסים
תרם זמנם? יונההההההההה
רולן
עלמה
{בדיחות נחובשק} וכל השאר

maof

New member
יעל אני מיצטער........

שפיספסתי בגדוללללללללללל
אבל שהראש מלא מיספרים..... ואני חושב על מיספרים אחרים
קשה להיתרכז המילים
מעוף

סול11

New member
לא צופן

נתי ערב טוב. לא צופן ולא נעליים. המחשב היה בתיקון ונבדק לאחריו ע"י הטכנאי במשלוח הודעות וסימנים,כי שם היתה הבעיה מבקש
מכל מי שלא הבין איך אני מסוגל לצאת מדעתי ולשלוח הודעות מוזרות קבלו
או
הציתו סיגריה ותרגעו

rolan

New member
אוףףףףףףףףף חוזרת לנשום

הבהלת אותי ישבנו כאן, אוהי ואני, מנסים למצוא את הצופן... אולי אלה קריאות עזרה של מישהו שזקוק לה... אוףףףף סול הרסת אותי... עכשיו אני רגועה פססססססססס

עלמה 3

New member
סול, אני דוקא אהבתי את הג'בריש הזה

קראתי, הפנמתי ואכן הגעתי להתבוננות ושלמות
כל כך , צחקתי, ניסתי לתרגם , ע"פ סדר המקשים על המקלדת .. למה התכוונת.. לי זה היה מאד מצחיק ... ועכשיו לאחר הגעתי לשלמות... אני מדליקה סיגריה כם כוס בירה... ונגרעת..
לחיים
חברימוס...

*יערית

New member
חחחחחחחח קרעת אותי מצחוק../images/Emo13.gif

אני הבנתי שיש בעיה...אבל חשבתי שזו שפת קווקאוית שלו
סוף סוף הגעת להתבוננות ושלמות.... ספרי..מה רואים משם שלא רואים מכאן

עלמה 3

New member
אחחחח לאחר הגעה להתבוננות

חיים בתוך ענן , ענן ורוד אופטימי .. לא רואים שום דבר אחר... רק עשן ורוד... החזה מתמלא ומתנפח בעשן ורוד... (נאפס.. עם צבע מאכל ורוד) ואז את מרגישה עוצמה ועם זאת את מעצימה אחרים... ב א ה ב ה
ואז את בחגיגה אמיתית , לא משנה מה שאת רואה... רק את עצמך .. לפעמים הפוך... אבל ככה זה בהתבוננות...ושלימות... יאללה לחיים
חברימוס... שישו ושימחו בשמחת חג ....... מחאו כפיים... נגנו ושירו בכל חזק ובמצלתיים... ואיך נדע... שיש תקוה.... שכשנאבו ... נמצא תשובה - נבוא בהתבוננות......... יערית - הבנת משהו ?

*יערית

New member
מתה ממך חחחחחחחחחחח

אני הבנתי מאוד! הנאפס הרג לך את התאים ולכן את מרגישה עצמה..ואהבה..... יאללה מצטרפת לחגיגה
אבל...רולן ביקשה את מעוף ואני מכבדת את בקשותיה של המינהלת
בבקשה הנה הוא בא..או כמו שאומרים במרוקאית מדוברת..הוואה ג'אה!

maof

New member
עלמה......יקרה.........

אני שמח לישמוע שהיגעת לשלמות
ברגע שהיסתכלת על הצופן בקוקווית
אני מגיע לשלמות על ידי היסתכלות בדברים אחרים
מעוף

למעלה