אה כי היה כתוב שזה איתו היום וסבבה, תודה
C chen010189 New member 3/9/06 #30 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif בדיוק באתי לשאול אם יש מצב שמישהו הקליט אני חייבת את זה.
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif בדיוק באתי לשאול אם יש מצב שמישהו הקליט אני חייבת את זה.
א אלעד קנדה New member 3/9/06 #35 בבקשה לכל מי שהלך לישון מוקדם, לכל מי ששמע ורוצה לשמוע שוב, לכל מי שאוהב את שלום חנוך, מוזמן להוריד את ההקלטה כאן.
בבקשה לכל מי שהלך לישון מוקדם, לכל מי ששמע ורוצה לשמוע שוב, לכל מי שאוהב את שלום חנוך, מוזמן להוריד את ההקלטה כאן.
ג גינגימניה New member 2/9/06 #24 אני לא אוכל להיות בערב.. אז שיהיה שרשור מצעדיפה ועננק, אני כבר אשלים אותו מתישהו. ערב טוב והמשך יום מהנה
אני לא אוכל להיות בערב.. אז שיהיה שרשור מצעדיפה ועננק, אני כבר אשלים אותו מתישהו. ערב טוב והמשך יום מהנה
C chen010189 New member 3/9/06 #28 דווקא חבל../images/Emo3.gif הוא עדיין אחד היוצרים המוערכים גם אם הייתי בחופש מחר, אמנם לא הייתי מחזיקה את עצמי 5 שעות אבל לחצי לפחות הייתי מאזינה. אבל לא כולם לומדים פה, אולי בכל זאת ייפתח שרשור? אני גם מאמינה שאסף ייכנס...שלא נשאיר אותו פה לבד...
דווקא חבל../images/Emo3.gif הוא עדיין אחד היוצרים המוערכים גם אם הייתי בחופש מחר, אמנם לא הייתי מחזיקה את עצמי 5 שעות אבל לחצי לפחות הייתי מאזינה. אבל לא כולם לומדים פה, אולי בכל זאת ייפתח שרשור? אני גם מאמינה שאסף ייכנס...שלא נשאיר אותו פה לבד...
C chen010189 New member 3/9/06 #31 אאאאאסססססףףףףף צ'צ'צ'רררנייילללססס זה דרש משיכת אותיות, תסלחו לי את ההתפקצות. רציתי שזה יודגש. הוא ישדר את הבחירות לאני לא יודעת כמה זמן כי עמרי בחופש. איזה כיף!!!
אאאאאסססססףףףףף צ'צ'צ'רררנייילללססס זה דרש משיכת אותיות, תסלחו לי את ההתפקצות. רציתי שזה יודגש. הוא ישדר את הבחירות לאני לא יודעת כמה זמן כי עמרי בחופש. איזה כיף!!!
R RJlake New member 3/9/06 #32 ואם כבר בחירות אז... הדו קרב היה בין בוב מארלי לבין מוש בן-ארי והתוצאות היו: תיקו!! 50%-50% אז לאור התיקו היו 4 שירים, שניים לכל אחד. ואלו היו השירים: Bob Marley - One Love Bob Marley - Redemption Song מוש בן-ארי – משא ומתן מוש בן-ארי - יה
ואם כבר בחירות אז... הדו קרב היה בין בוב מארלי לבין מוש בן-ארי והתוצאות היו: תיקו!! 50%-50% אז לאור התיקו היו 4 שירים, שניים לכל אחד. ואלו היו השירים: Bob Marley - One Love Bob Marley - Redemption Song מוש בן-ארי – משא ומתן מוש בן-ארי - יה
C chen010189 New member 3/9/06 #33 שירים מעולים של ברור מארלי.. את מוש בן ארי אני לא כל כך אוהבת אז אין לי הרבה מה להגיד על השירים האלה למרות שאת שניהם כבר שמעתי אלף פעם.
שירים מעולים של ברור מארלי.. את מוש בן ארי אני לא כל כך אוהבת אז אין לי הרבה מה להגיד על השירים האלה למרות שאת שניהם כבר שמעתי אלף פעם.