שישה שבועות באתונה-סיפורו של מסע-תמונה כוללת
ובכן חברים,בואו נתחיל לאט לאט החלטתי לכתוב תמונה כוללת על המסע הזה,ואחר כך אכנס לגופו של סיפור ואכתוב ספציפית הגעתי לאתונה ב-10.6 בסביבות עשר וחצי בבוקר נכנסתי לחדרי,שנמצא במקום מרכזי ושקט (כן יש כזה דבר) באתונה שנקרא זןגראפו באיליסיה מתחת להרי ה-אימיתו,מהמרפסת יכולתי לראות את הליקביתו הנהדר וכחצי שעת הליכה מ"המרכז" (סינדגמה,אקדמיה וכו') וכמה דקות הליכה מתחנת המטרו "אבנגליזמוס" וגם כמה דקות הליכה מ "קיסאריאני" הנהדרת ומ"פנגראטי" היפה...היה גם איזה לילה שהגענו לאקרופוליס ברגל...קיצור מיקום מרכזי יוצא מהכלל טוב!! אתם יכולים לתאר לעצמכם איך זה שבוע ראשון,היכרויות,דיבורים,להכיר את האנשים,עבר בניחותא ושלווה כזו..יציאות לבתי קפה בקיסריאני,פנגראטי או קלונאקי...ביום שבת הראשון שלנו החלטנו שאנחנו הולכים לים,כמובן המליצו לנו על "בוליאגמני" אבל באוטובוס המליצו לנו על אלקיונידיס-חוף יפה ליד מסעדה,נקי ונחמד..ככה העברנו לנו בכיף את השבוע הראשון שלנו באתונה,חזרננו מאוחר הביתה מרוצים! למחרת הבנות רצו שוב ללכת לים,אני היה לי בראש משהו אחר--->פיראוס:מקום יפה ונחמד (שלא מזכיר את חיפה כפי שטוען השיר של חיים משה
),וככה הסתובבתי לי באזור הזה,בנמל הגדול,והקטן וראיתי איך היוונים מעודדים את הקבוצות שלהם כחמש שעות לפני תחילת משחק הכדורסל (אם איני טועה היו הקבוצות של אולימפיאקוס ופאנאת'ינאיקוס..אבל אל תתפסו אותי במילה!) פשוט אווירה מחשמלת! סוםהשבוע השני התחיל כבר ביום חמישי,כשהלכנו למועדון ת'אה (של מאקרופולוס) בגליפאדה שם חגגנו את ערב היומולדת שלי,מועדון יפה,מסודר טוב,עם זמרות נחמדות וכמובן אהוב הקהל "מאקרופולוס" שנתנו הופעה יפה,אל כיוון שהיינו צריכים לקום מוקדם למחרת לא נשארנו עד מאוחר...למחרת עשו לי הפתעה בכיתה והביאו עוגה וממש חגיגה!! שנמשכה גם בלילה כשהלכנו לפסירי ונשארנו שם עד אור הבוקר...טכשחזרתי לחדר בשעה חמש,סידרתי את התיק,מקלחת,החלפתי בגדים ו....לטיול הראשון! כן חברים,את הסופשבוע השני עשינו כל הקבוצה ביחד (לא כל הקבוצה ממש (שהייתה קבוצה ענקית מ-46 מדינות!)-אלא הסטודנטים ברמות המתקדמות (משהו כמו 150 איש)) כשהלכנו לדרום-ביום שבת הלכנו לאולימפיה בלילה התארחנו במלון יפהפה ב-קאלאמאתה היפה ואת יום ראשון למחרת עשינו ב-מיסטראס-יופי של אזור עם נופים הררים נפלאים וחופים יפהפיים... אלה היו השבועיים הראשונים שלי ביוון,מקווה שנהניתם לקרוא,ההמשך יבוא.... פאדי
ובכן חברים,בואו נתחיל לאט לאט החלטתי לכתוב תמונה כוללת על המסע הזה,ואחר כך אכנס לגופו של סיפור ואכתוב ספציפית הגעתי לאתונה ב-10.6 בסביבות עשר וחצי בבוקר נכנסתי לחדרי,שנמצא במקום מרכזי ושקט (כן יש כזה דבר) באתונה שנקרא זןגראפו באיליסיה מתחת להרי ה-אימיתו,מהמרפסת יכולתי לראות את הליקביתו הנהדר וכחצי שעת הליכה מ"המרכז" (סינדגמה,אקדמיה וכו') וכמה דקות הליכה מתחנת המטרו "אבנגליזמוס" וגם כמה דקות הליכה מ "קיסאריאני" הנהדרת ומ"פנגראטי" היפה...היה גם איזה לילה שהגענו לאקרופוליס ברגל...קיצור מיקום מרכזי יוצא מהכלל טוב!! אתם יכולים לתאר לעצמכם איך זה שבוע ראשון,היכרויות,דיבורים,להכיר את האנשים,עבר בניחותא ושלווה כזו..יציאות לבתי קפה בקיסריאני,פנגראטי או קלונאקי...ביום שבת הראשון שלנו החלטנו שאנחנו הולכים לים,כמובן המליצו לנו על "בוליאגמני" אבל באוטובוס המליצו לנו על אלקיונידיס-חוף יפה ליד מסעדה,נקי ונחמד..ככה העברנו לנו בכיף את השבוע הראשון שלנו באתונה,חזרננו מאוחר הביתה מרוצים! למחרת הבנות רצו שוב ללכת לים,אני היה לי בראש משהו אחר--->פיראוס:מקום יפה ונחמד (שלא מזכיר את חיפה כפי שטוען השיר של חיים משה