שישה שבועות באתונה-סיפורו של מסע-תמונה כוללת

F a d i

New member
שישה שבועות באתונה-סיפורו של מסע-תמונה כוללת

ובכן חברים,בואו נתחיל לאט לאט החלטתי לכתוב תמונה כוללת על המסע הזה,ואחר כך אכנס לגופו של סיפור ואכתוב ספציפית הגעתי לאתונה ב-10.6 בסביבות עשר וחצי בבוקר נכנסתי לחדרי,שנמצא במקום מרכזי ושקט (כן יש כזה דבר) באתונה שנקרא זןגראפו באיליסיה מתחת להרי ה-אימיתו,מהמרפסת יכולתי לראות את הליקביתו הנהדר וכחצי שעת הליכה מ"המרכז" (סינדגמה,אקדמיה וכו') וכמה דקות הליכה מתחנת המטרו "אבנגליזמוס" וגם כמה דקות הליכה מ "קיסאריאני" הנהדרת ומ"פנגראטי" היפה...היה גם איזה לילה שהגענו לאקרופוליס ברגל...קיצור מיקום מרכזי יוצא מהכלל טוב!! אתם יכולים לתאר לעצמכם איך זה שבוע ראשון,היכרויות,דיבורים,להכיר את האנשים,עבר בניחותא ושלווה כזו..יציאות לבתי קפה בקיסריאני,פנגראטי או קלונאקי...ביום שבת הראשון שלנו החלטנו שאנחנו הולכים לים,כמובן המליצו לנו על "בוליאגמני" אבל באוטובוס המליצו לנו על אלקיונידיס-חוף יפה ליד מסעדה,נקי ונחמד..ככה העברנו לנו בכיף את השבוע הראשון שלנו באתונה,חזרננו מאוחר הביתה מרוצים! למחרת הבנות רצו שוב ללכת לים,אני היה לי בראש משהו אחר--->פיראוס:מקום יפה ונחמד (שלא מזכיר את חיפה כפי שטוען השיר של חיים משה
),וככה הסתובבתי לי באזור הזה,בנמל הגדול,והקטן וראיתי איך היוונים מעודדים את הקבוצות שלהם כחמש שעות לפני תחילת משחק הכדורסל (אם איני טועה היו הקבוצות של אולימפיאקוס ופאנאת'ינאיקוס..אבל אל תתפסו אותי במילה!) פשוט אווירה מחשמלת! סוםהשבוע השני התחיל כבר ביום חמישי,כשהלכנו למועדון ת'אה (של מאקרופולוס) בגליפאדה שם חגגנו את ערב היומולדת שלי,מועדון יפה,מסודר טוב,עם זמרות נחמדות וכמובן אהוב הקהל "מאקרופולוס" שנתנו הופעה יפה,אל כיוון שהיינו צריכים לקום מוקדם למחרת לא נשארנו עד מאוחר...למחרת עשו לי הפתעה בכיתה והביאו עוגה וממש חגיגה!! שנמשכה גם בלילה כשהלכנו לפסירי ונשארנו שם עד אור הבוקר...טכשחזרתי לחדר בשעה חמש,סידרתי את התיק,מקלחת,החלפתי בגדים ו....לטיול הראשון! כן חברים,את הסופשבוע השני עשינו כל הקבוצה ביחד (לא כל הקבוצה ממש (שהייתה קבוצה ענקית מ-46 מדינות!)-אלא הסטודנטים ברמות המתקדמות (משהו כמו 150 איש)) כשהלכנו לדרום-ביום שבת הלכנו לאולימפיה בלילה התארחנו במלון יפהפה ב-קאלאמאתה היפה ואת יום ראשון למחרת עשינו ב-מיסטראס-יופי של אזור עם נופים הררים נפלאים וחופים יפהפיים... אלה היו השבועיים הראשונים שלי ביוון,מקווה שנהניתם לקרוא,ההמשך יבוא.... פאדי

F a d i

New member
שכחתי פרט חשוב מאוד-ההופעה הראשונה

בלילה הראשון שלי באתונה,קראתי על איזה פסטיבל שאירגנו הסטודנטים והחלטתי ללכת...היה ערב יפה שהחל עם כמה להקות ריקודים מסורתיים (הדימוטיקה),המשיך עם באסיליס קצוליס (זמר חמוד מאוד,שהופיע רק הוא והגיטרה שלו ועשה שטויות כאלה וצחוקים) ונגמר בשעות הקטנות עם שני בחורים שניגנו ושרו שירי רבטיקו...יופי של התחלה! ביום שלישי ה-19/6 הלכנו להופעה הגדולה הראשונה...ההופעה של מיכאליס כאתזיאניס בימים אלה הכוכב והלהיט ביוון אין ספק שהבחור מוכשר,והוא גם כותב שירים לאחרים (ביניהם דאלאראס (בדיסק החדש שעליו ארחיב בהמשך) וגליקריה בדיסק האחרון שלה ועוד כמה) הבחור אהוב ביוון (במיוחד ע"י הבחורות שלא הפסיקו לצרוח ולשיר איתו) ההופעה הייתה אמורה להתחיל בתשע וחצי-ולא תאמינו היא אכן החלה בשעה הזו! בהתחלה עלו שתי זמרות חימיום ששרו כל אחת שני שירים ואז עלה מיכליס ונתן שואו יפה שארך כשעתיים שלא הפסיק לשיר ולקפץ ושתק רק כשנתן לנו לשיר איתו (וןהיו המון רגעים כאלה-הזכיר לי את דאלאראס בקטע הזה) ההופעה הייתה יפה ונחמדה,אבל הוא לא הותיר עלי רושם כזה גדול..לא יודע למה,היה חסר לי משהו..לא שאני מתלונן אבל ציפיתי ליותר מכוכב במעמדו...אבל בגדול היה נחמד וכייפי לבלות לילה כזה... בתמונה-אחת מלהקות הריקוד

F a d i

New member
אבל יש כאלה ששילמו גם בשביל לעמוד

(אנחנו למזלנו הגענו מוקדם יחסית ומצאנו מקום ישיבה)

F a d i

New member
KATW STO PIREA

חח תבינו אני מביא לך דוגמיות מכל מקום... תהנו

F a d i

New member
בפיראוס היה גם המקום האחרון שביקרתי

הייתי שם בשבת האחרונה,אבל בלי המצלמה (בטח ישלחו לי) הנה תמונה אחרונה מהמקום הזה

ימיתקו

New member
וואוו וואוו וואוו....

רואים שהיתה שם חגיגה גדולה... אני שמחה שנהנת מאוד, התמונות עושות חשק של לטוס לשם... שמחה שחזרת. ימיתקי

למעלה